olaya bak forumda nazım hikmetin şiirlerini konusacagımıza havlayanlara ekmek atıyoruz..he hanzo attıgım ekmekleri kendin yeme paylaş...faşistlik yapma ula:D
3 Haziran 2008 14:02
jaja of opobo ® .iz
bop dediğim gibi adam gibi fikirlerle gel...ilkokul çocuğu edebiyatı yapma okiş?:))
3 Haziran 2008 14:03
jaja of opobo ® .iz
hee de mi sormuş da nolmuş...:))))
öteki demis ki: e o ortaya attı da ne oldu? komünist misin diye sormuş işte..
3 Haziran 2008 14:04
öteki
neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz bu komünist lafını anlamıyorum...
3 Haziran 2008 14:05
jaja of opobo ® .iz
ciddiye almayalım de mi?dalga geçelim sizle:)) bunu mu istiosunuz?
3 Haziran 2008 14:06
bigbang
bi komunizmden bi de feminizmden korkacan arkadaş
23 Haziran 2008 14:07
öteki
hayır ondan bahsetmiyorum.....yani bir size bu şekilde takıldı diye neden alınganlık yapıyorsunuzki...Komünizmin en azından sosyalizmin bir tabu olmaktan çıkmış olması gerekiyor..
3 Haziran 2008 14:10
maktulren
e o ortaya attı da ne oldu? komünist misin diye sormuş işte..
işte bi bok olmadı sorun da orda....
3 Haziran 2008 14:11
jaja of opobo ® .iz
yahu biz nazımdan bahsedince adam tuttu komünist misin diye sordu?
ozmn burdan şu çıkar...demekki nazım komünistlerin tekelinde..yurdun geri kalanı onu okumamalı.okuyosa da kesin komünisttir...
hayır efendim nazım okudum..ve komünist değilim.......
bizm tepkimizin nedeni buydu....
öteki demis ki: hayır ondan bahsetmiyorum.....yani bir size bu şekilde takıldı diye neden alınganlık yapıyorsunuzki...Komünizmin en azından sosyalizmin bir tabu olmaktan çıkmış olması gerekiyor..
3 Haziran 2008 14:13
öteki
anlıyorum ama, bence o bu şekilde bir bağlantı kurarak sizin kafanızı karıştırmaya çalışmış...::)
yani bu şekilde her nazım okuyanın komünist olmadığı ortaya çıkıyor
en azından sizin mantığınızı çürütmüş
13 Haziran 2008 14:16
maktulren
sevgili öteki kardesim...öteki arkadsın var ya hanzo bop kod adlı insan...ideolojik görüsünü begenmesem de nazımı okuyorum ve saygı duyuyorum...şairlik yönü önemli dememe ragmen şiiri koydugumda bu soruyu sordu...yani sen komünist deilsin ne işin var nazımın şiiriyle mantıgı...sanata ideoloji karıstırırsan sanat sanat olmaktan cıkar...hüseyin nihal atsızda okurum nazım hikmette...bu faşist veya komünist diye adlandırma yapmayı gerektirmez
13 Haziran 2008 14:17
buz mavisi
bigbang demis ki: edebi yönden bakarsak şiirlerini pek iyi değil..isminin reklamından güzel diyor millet.
şiirlerini sevmeyebilirsin sana hitap etmıyorda olabılır ama edebi yönünü eleştirmek için daha çok fırın ekmek yemen gerek
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20242
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.