| |
_volkan_
|
yahu neye göre ceza alacak saçmalama...
Amerikan mahkemesine gidip.. Kardeşim Türk Ceza Kanunları 301.madde gereğince bilmem neye hakaret edilmiştir. youtube'un cezasını istiyoruz mu diyecek türkiye
akıl var mantık var...
Haa.. Youtube eger.. Hem ABD. hem Türkiyede ofisi olan yerleşik bir şirket olsa idi.. dediğin olur idi... ama youtube a ceza vermeyi değil türkiye, yerleşik olmadığı başka hiç bir ülke beceremez..
Ben yazıyorum buraya. Eğer videolar ön denetimden geçiyor olsa idi.. kim bilir kaç hafta bekleyecektiniz videoların eklenmesi için. Dün kaçırdığın bir dizinin tekrarını 30 gün sonra görecektiniz..
sonrada var yavrum neden denetimden geçiriyosun diyecektiniz..
Yahu google bile. ki google youtube'un yanında deve kalır.. boktan bi reklam programına cevabı anca 21 günde verirken. youtube bi gün içinde nasıl verecek merak ediyroum
Youtube'un elinde katrilyon dolarlarda olsa... sonuçta işi yapacak kişi İNSAN.
ha bi gün 'a.q çocugu ya da eşoğleşek vb.' laflarını algılayan sistemelr çıkar o ayrı
ama komik olmayın.
jaja of opobo ® demis ki: püfff volkan sen adamı kanser edersin:)))
savunduğum şeyin hala arkasındayım...sorun küfür de değil..siteye konan videoların önce denetimden geçmesi lazım bikere..bunalr büyük siteler...bütçelerini düşünmek bile istemiyorum...senin sunduğun olası bahaneler mantıksız bence..ha site küçük olur tamam.ama youtube bu:))
youtube'un ceza alması lazım..ama onu bizm ülke beceremez.... |
|
|
2 ~ 97 gün
|
|
| |
'off the record'
|
AKP de kapatılmasın Youtube da özgür iradeniz yok mu ? AKP ye oy vermezsiniz Youtube da girmezsiniz....Şu yasakçı, kısıtlayıcı, fanatik zihniyetten vazgeçin artık
|
|
~ 97 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
youtube'a eklenen videoların kaldırılma olasılığı varken youtube'a erişimi imkansız kılmanın manası ne? sonuçta o videoları koyanlar altlarına da haha salaklara bak giremiyorlar youtubea, göremiyorlar yorumlarımızı , küfürlerimizi , şikayet de edemiyorlar , ohh koyalım biz daha çok video diyip daha çok hırslanmazlar mı?
|
|
~ 97 gün
|
|
| |
matters.iz
|
|
|
~ 96 gün
|
|
| |
buz mavisi-lilith
|
bana uyar(baslıga hitaben:)
|
|
~ 96 gün
|
|
| |
guenhwyvar
|
|
|
~ 96 gün
|
|
| |
bukowski
|
hepimiz ermeniyiz
(bilinçaltı)
|
|
~ 96 gün
|
|
| |
keçi_tipli
|
lan keçiler size you tube girme yöntemini anlatıyımı yaşlı keçiler
|
|
~ 96 gün
|
|
| |
keçi_tipli
|
|
|
~ 96 gün
|
|
| |
keçi_tipli
|
hadi ne duruyosunu girin girin girin
|
|
~ 96 gün
|
|
| |
sweetdreams
|
Ehehehe...Bence biz kendi ceza kanunlarımızla gidip Youtube'u yargılıyalım,tümden kapattıralım.Sonra Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi de gelsin Akp'yi kapatsın,Bülent Ersoy'u askerlik ile ilgili sözlerinden dolayı Lübnan yargılasın...Herşeyi çok eğlenceli bi hal alsın,kafayı yiyelim:)))
|
|
~ 96 gün
|
|
| |
antika
|
|
|
~ 96 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
akp yasaklansın ama youtube yasaklanmasın!
bangbros da yasaklanmış zaten... :'(
|
|
~ 96 gün
|
|
| |