ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
Banker Kastelli İntihar Etti
banker yakup banker banker kastelli
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 20

güveeen
güveeen
İSTANBUL - Kadıköy Kuşdili Caddesi üzerinde bulunan Efes Çarşısı’nın ikinci katındaki bürosunda ağzına silah dayayan Abidin Cevher Özden, silahı ateşledi. Özden, olay yerinde hayatını kaybetti.

Sabah saatlerinde Kadıköy’de bulunan Efes pasajındaki işyerine giden Abidin Cevher Özden, bir süre sonra tabancasıyla kafasına ateş ederek intihar etti.

Silah sesini duyan vatandaşların haber vermesi üzerine, olay yerine gelen güvenlik güçleri, Özden’in cesediyle karşılaştı.

Özden’in, “Ölümümden kimse sorumlu değildir” şeklinde not bıraktığı öğrenildi. Cumhuriyet Savcısı ile olay yeri inceleme ekiplerinin, ofisteki incelemeleri sürüyor.

Özden, daha önce de oğlunun mezarı başında intihar girişiminde bulunmuştu.

AVUKATI: SIKINTISI VARDI
Cevher Özden’in avukatı Tufan Atlı, Özden’in 3-4 ay önce de bir intihar girişiminde bulunduğunu belirterek, “Sıkıntısı vardı. Refahtan gelen bir insanın büyük krize düşmesi insanı bunaltıyor” dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Atlı, şunları söyledi:

“Bürosunda ağzına ateş ederek intihar etmiş. Bu kez başardı. Karacaahmet’te oğlunun mezarı başında intihara teşebbüs ettiği silahtan farklı bir silah kullanmış. En son 2-3 gün önce görüşmüştüm. Bana, içeriğini hiç kimseye söylemememi istediği bir mektup bırakmıştı. Mektubu henüz açıp okumadım. En son 3-4 ay önce bir teşebbüsü olmuştu. Sıkıntısı vardı. Refahtan gelen bir insanın büyük krize düşmesi insanı bunaltıyor. 1988 yılında sıkıntıya düştüğünde, bunu aşacağımızı söylemiştik ve krizi aşmıştık. Son görüşmemizde, önümüzdeki sıkıntıları yine aşacağımızı söyledim.”

Tufan Atlı, Abidin Cevher Özden’in intihar ettiği masanın üzerinde kendisine hitaben yazılmış bir not bulunduğu ve bu notun içeriğinin ne olduğuna ilişkin soruyu yanıtlarken, notu görmediğini ve içinde yazılanlar hakkında bilgisi olmadığını söyledi.

BİR DÖNEME DAMGA VURMUŞTU
1933’de Trabzon’un Sürmene ilçesinde doğan Abidin Cevher Özden, 1980’li yıllarda yaşanan banker krizinin baş aktörlerindendi. Banker Kastelli adıyla bankerlik yapan Özden, sinema dünyasının ünlü isimlerinin rol aldığı reklam filmiyle tanındı.

Turgut Özal’ın ekonomiden sorumlu başbakan yardımcılığı yaptığı dönemde alınan bir karar ile bankaların bankerler aracılığıyla mevduat sertifikası satması engellenmişti. Bu karar Banker Kastelli’nin de sonunu getirdi. Cevher Özden, yüzbinlerce kişinin battığı banker furyasıyla özdeşleşmişti. Kastelli’nin o dönem piyasadan 100 milyar lira topladığı belirtiliyor.

NTVMSNBC
~ 81 gün   mesajın adresini al  

anthony casso cesare
anthony casso cesare
Ben o dönemleri bilmem ama bir zamanlar bu işlere para yatıran çok kişinin ahını almıştır...

güveeen
güveeen
Bi tarafından çıkıyo işte.

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

anthony casso cesare demis ki:
Ben o dönemleri bilmem ama bir zamanlar bu işlere para yatıran çok kişinin ahını almıştır...

güveeen
güveeen

ukerila
ukerila
öbür dünyada yakasına yapışacak çok insan olacak..
Allah yardımcısı olsun...

tane® ©an
tane® ©an
bizim burda benzetmelerde çok gecer adı
banker kastellimiyim ben-param yok gibi

bhdr
bhdr
ah almak nedir işte örneği

life is resist
life is resist
kaç kişi intihar etmiştir onun yüzünden etme bulma dünyası

_gökçe_
_gökçe_
insanların ahı ve evlad acısıdır artık yaptıklarının hesabını verir...

eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard
iyi olmuş... *iktirsin gitsin...

...!!onur
...!!onur
gebersin serefsiz o kadar milletin hakkını sömürürsen sonun budur

' işte o benim
' işte o benim
bence bu haber feyk

_volkan_
_volkan_
alma mazlumun ahını.. çıkar aheste aheste

auloniad
auloniad
yine de psikolojisi ne duruma geldi ki böyle bir şey yapabildi. ne olursa olsun ben üzüldüm. evet adi herifin teki olabilir, öldürülse su testisi su yolunda kırılır derdim ama bu durum cidden içimi sızlattı. belki de vicdan denen şey daha fazla yaşayamamasına neden olmustur...

_volkan_
_volkan_
20 yıl sonra mı ortaya cıkmıs vicdan?
vicdan değilde... zenginlikten hacizlik duruma düşmüş olmak yapmıi olmasın bu psikoohiyi?

suskun erik demis ki:
yine de psikolojisi ne duruma geldi ki böyle bir şey yapabildi. ne olursa olsun ben üzüldüm. evet adi herifin teki olabilir, öldürülse su testisi su yolunda kırılır derdim ama bu durum cidden içimi sızlattı. belki de vicdan denen şey daha fazla yaşayamamasına neden olmustur...

souvereign jr.
souvereign jr.
babamlar duyunca oh iyi olmuş dedi, demek ki bizim de bi miktar para gitmiş.

alice kendi alemınde
alice kendi alemınde
yuh.. herkes mi kötü anar boyle :SS

ivy
ivy
hak yemek... ama kolay yolu seçmiş... sürünseydi ya

güveeen
güveeen
bugün D&R'da banker bilo filmini aradım bulamadım :)

aslan67
aslan67

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 20

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008