ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  “Genel ahlak” davası temyize gidiyor

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa      şu anda 46 - 49

hayal kıran
hayal kıran

sphinx® demis ki:
erkek eşcinsellerin çoğalmasından yanayım...boştaki kız miktarı artar.
sen kurnazsın : ))
~ 95 gün   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
farkındayım ama örf ve adet yüzünden mahkeme aleyhte karar alırsa kimse bir şey diyemez, zaten yeterince açıklanmış.
kişisel fikrim yasaklasan da bi halt olmayacağı, özellikle ulsulararası kuruluşların şubeleri nolcak, onlarıda mı kapatcaklar, hepsini kaptılar net üzerinde örgütlenirler, hayatlarını tercihlerini yaşamalarına nasıl engel olucak, her eve bi ahlak zabıtası mı dikicekler, yoksa hitler gibi paketleyip sabun mu yapıcaklar. tek sorunumuz milletin şeyinin keyfi zaten, yasaklayınca refaha kavuşcaz:))
ayrıca mim koyun kara aleyhte olursa AİHMden döner, ilk mesajtaki savunmada haklılık var, uluslararası antlaşmalar var, insan hakları sözleşmeleri var, sadece bi imzadan ibaret değil onlar.

ryuktohunç elmasever demis ki:
e tamam o zaman taner burda denizcilikten bahsetmiyo kimse ;) o yüzden örf adet şu bu deme insanların yaşam tarzı bu tercihleri, mahkemeyle yasaklayamazsın, birlik olmalarını engelleyemezsin...
~ 95 gün   mesajın adresini al  

tohunç
tohunç

jaja of opobo ® demis ki:
yahu yasalar eşcinsellerden yana olsa bile önce halkın kabullenmesi lazım..daha önceki yorumumda da yazmıştım...karşılıklık anlayış,birbirinin özgürlüklerine karşıklı saygı ile ancak bişeyler yerine oturur...

yoksa yasa çıkarmışsın yada çıkarmamışsın pek de bi önemi yok..halk yine istediğini düşünür...

ayrıca tohunç eşcinselliğe karşı olanları örümcek beyinli olmakla suçlaman komik oluyo:))

jaja namus cinayetleri için de indirim uygulanıyodu halk kabullendi mi indirim kaldırılınca cinayetler anca biraz azaldı, halk kendi kendine sindirmez özellikle sizin gibi bireyleri varsa, evet bu arada suçluyorum gücüne mi gitti :)
 1   ~ 94 gün   mesajın adresini al  

sultana (yolgezer)
sultana (yolgezer)
ben de suçluyorum
~ 93 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa      şu anda 46 - 49

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008