ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Kat kat çürüme

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      şu anda 25 - 25

e = m . c²
e = m . c²
jaja of opobo ® demis ki:
çalıkların gazetesi pek tabiki chpye yüklenecek.okurken şaşırmadım:)....keşke tayyibi de es geçmeseymiş ama..işte ozmn çift yönlü bakabiliyor derdim......sanki çürümenin tek nedeni sdc muhalefet ...gelmiş geçmiş hükünmetlerin hiç kabahatı yok......

devlet bu hale geldiyse herkes bikere elini bi taşın altına koysun bakalım.......

doğruluk payı olan ancak tamamen yanlı bir köşe yazısı.....objektiflikten uzak dolayısıyla.....

buarada sabah gazetesinde hala yazmakta olup severek takip ettiğim tek yazar mehmet tezdir....çalıklara rağmen hala sabahta yazıyor..tuhaf...

yüzeysel misin yoksa okuduğunu anlama yetinde bir sorunun mu var?...yazıda genel olarak muhalefet eleştirilse de akp ye de göndermeler var anladıysan tabi......ayrıca umur talu 'nun bu yazısından başka bir yazısını okudun mu??....

Türkiye'de ciddi muhalefetlik çok konu ve yara olduğu halde, ne işçilerin, memurların, köylülerin, işsizlerin, hakkı yenenlerin, özgürlüğü çiğnenenlerin sorunlarına sahip çıkabilen, ne sosyal ne de demokrat olabilen, aslında harbiden cumhuriyetçi ve halkçı bile olamayan ana muhalefet yönetimi, hakiki toplumsal, ekonomik, siyasi muhalefet ihtimallerini de sulandırarak, naylonlaştırarak ciddi zarar vermektedir.

bu paragrafa da koptum ha:)) yahu iyi diyon güzel diyonda yazarcım:))iktidar ne yapar bu ülkede?hadi tamam muhalefeti suçladık....günah keçimizi de bulduk......

ee iktidar diyorumm aloo... ne yapar?

akp nin bu halde olmasının tek sebebi alternatifsizliğidir.... alternatifi oluşturacak kesimde muhalefettir.... ama tabi sen gene günah keçisi olarak cahil olarak nitelendirdiğin halkı bulursun...:)

umur talu yer yer akpye de guzel giydiren bir yazardir. kendisini objektif olmamakla suclamak dogru degil. talunun gecmis yazısından:

tey tey tey....yahu bikerede lafı bitarafından anlamasan.....ben adamın bu yazısını eleştirdim ki bu da en doğal hakkım...banane öteki yazılarından ....

sen de yazıyı bi tarafından anlamasan....adam da bu kez muhalefeti eleştirmiş....ve bu da onun en doğal hakkı...... sana ne bu yazısından....hadi bakalım....

....

dip not: umur talu bugüne kadar görebileceğin en objektif yazarlardandır..... karşıt görüşlü olarak nitelendirilen bir çok yazar derneğinden de ödüller almıştır..... milliyetin genel yayın yönetmeni iken çillerin kirli dosyalarını çıkarmasından sonra yılın gazetecisi ödülü alıp ardından aydın doğan tarafından kovulmuştur.... akp li vekillerin ilkesizliklerini de yazmayı sürdürmektedir....bkz cargill hukuku...ayrıca cep telefonu numarasını gazeteye veren nadir yazarlardandır...istediğin zaman ulaşıp konuşabilirsiniz....
 5   2 Haziran 2008 18:52   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      şu anda 25 - 25

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008