sen karışma,üsttekiyle bi yastığa baş koymuşluğumuz var:) dimi marifim gerçi uyutmamıştın beni ama neyse
alice kendi alemınde demis ki: yavaşın..
1 Haziran 2008 19:14
luca leotardo
Az çok dövüş kavga tecrübem varsa bu işin mahallenin itleri tarafından çıktığını söyleyebilirim Böyle adam çağırmalar falan anca oralarda olur.
Bu arada diğer tarafın sporcu olması bir şeyi değiştirmez vardır bazı psikopat tipler, adamın boyu 160 dır ama öyle bir hali hareketi tavrı vardır ki (jilet falan çiğner mesela:) karşısında 15 tane 180lik tip olsa hazırola geçirir:D
az önce haberlerde izledim...tipik bir Türkiye vukuatı tadında aslında haberin içeriği....
döverler baba döverler burası Türkiye...
1 Haziran 2008 19:58
***jano***
bide çevrecileri taşlıyorlardı bi haberde helikopteri dağıtmışlar....
abi yuhh yani ya resmen bişi olsunda dalalım pozisyonun da bizim millet....
1 Haziran 2008 20:03
umurr
bı ara bende yaptım bu sporu ve o tayt olayı olmasa hala yapıyodum belkıde :):) şimdı sız belkı bu habere şaşırdınız ama sapancaya bılsenız bunun haber nıtelığı olmadığını bılırdnız :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20223
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.