o zaman annem göster ama elletme dedi diyede cevap alıp arka yanak üstüne otururlar xD
2 Haziran 2008 14:47
antika
tayt giymeden yapılmıyo mu bu spor diye yazdım..arkadasın biri aynı cehalet burdada var dıye yazmıs..acık konusalım tayt gıyen bı erkek de o goruntu gercekten hos mu yani??daracık şey meydana cıkıyo !!.sana göre cehalettir bana göre edeptir..bu yorumun ustune yapılcak yorumlarda belli, o taytı bi kız gıyse agıznın suyu akar?? klasık savunma şekli,, kımse gıymesın kardesım bız mılletın orasını burasını görmek zorunda degılız,sonucta aynı ortamı paylasıyoruz
2 Haziran 2008 15:37
luca leotardo
Jaja arkadaşım, olaydaki zihniyet kıro zihniyetidir. Onlarda da zihniyet falan yoktur. Dinle diyanet le en ufak bir alakası olmayan keş, hapcı, şarapcı ve biir araya geldiğinde gaza gelen tipler bozuntusunun saldırısıdır.:
tabe adam yaptığı sporda *ötünde kotla çokdaha rahat olur hemde konseptede daha bi uyar... hele ki bide *ötündeki lewi's 501 se şekli bile olur...
2 Haziran 2008 15:47
antika
bu boku giyiyosan bile şehrin ortasında nıye dolasıyon, kürek cekerken ıstersen donsuz cek kuregi..milletin ortasında şey ortada gezemezsın, herkes sizin gibi geniş degil..düsünce ve zıhnıyet farkı,,farklı zihniyetler size bagnaz ve yobaz gelebilir.yetistirilme ve cewre faktorlerı önemli tabi.
adamın giydiği formada Ay-Yıldız var,oraya gittiği amaç belli yaptığı iş belli...
kalkıpta 3-5 ne bok yediği belirsiz serserinin namus bekçiliği yapmasına gerek yok...
önlerinden hoş bi hatun geçtimi akıllarının gittiği ilk yer veletken kestirdikleri organken kalkıpta böyle bi manzaradada susmasını bilsinler...
yetiştirilmeylede emin ol alakası yok,benim babam 2kere Hacca gitmiş gelmiş adam ama ben babam yan odadayken odama çekilip içebilirim ya da istediğim şekilde gezer istediğimi yanımda eve getirebilirim...
sadece 2saniye olsada bi bok yemeden önce düşünmek gerekiyo...
12 Haziran 2008 15:56
luca leotardo
Bu arada ben de maraşta büyüdüm orda da tayt değil şortla gezse biri üstüne gelirlerdi:D
abi benim olduğum yerde farksız,daha öncede belirttim bu başlıkta;
küpe takıyorum diye kulağımı götürmeye kalktılar,kızlı-erkekli evdeyiz diye yılbaşı gecesi evimi basmaya kalktılar,aynı yoldan 3üncüye geçiyoruz arabayla diye önümüzü kestiler,gecenin 2sinde sokakta kızla gezerken kenarada çektiler...
ama şu yapılan başlı başına mallık(!)
2 Haziran 2008 16:00
ketum
benim doğrum herkezin doğrusu olmak zorunda değil. herkez için geçerli. kültür farkı örf adet farkı var. iyi yapmışlar demek olmaz yanlış yapmışlar. ama sporcularında o şekilde halkın içnde dolaşmasıda normal değil. madem işin kürek çekmek, iş kıyafetinide işte giyersin. dışarda taytla dolaşman bulunduğun yerin doğrularına ters düşebilir. sporcu değilde bunların hocasının düşünmesi gerekirdi. dövenlerde dövmek değilde uyarabilirlerdi. sahalarda görmek istemediğimiz tatsız olaylar bunlar:))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20223
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.