| |
hüzün abi
|
Sapanca'da yapılan Türkiye Kürek Şampiyonası'na katılan Ankara Üniversitesi Kürek Takımı, 'İlçe merkezinde taytla gezemezsiniz' diyen bir gruptan dayak yediği bir sporcunun da kafa travması nedeniyle hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.
Ankara Üniversitesi Kürek Takımı'nın 14 öğrenci sporcusu, dün saat 19.30'da akşam yemeği için Sapanca Öğretmenevi'ne gitti. Üzerlerinde tayt ve şort olan, bazıları ise ay-yıldızlı milli formayı da giymiş olan sporcular, araçtan indikten sonra bir grup Sapancalı genç, iddiaya göre İlçe merkezinde böyle taytla-şortla gezmeyin diyerek onlara çıkıştı. Bu sözler nedeniyle kafile ile gençler arasında çıkan tartışma, bir süre sonra yatıştı.
Yemeğin ardından öğretmenevinden çıkan kürekçilere, kapı önünde bekleyen 3 genç saldırdı. Çıkan kavgaya daha sonra diğer gençler de karıştı. Sayıları 25'i bulan gençler, kürekçileri dövdükten sonra kaçtı. Olayda birçok sporcunun yüz ve vücutlarında morluklar oluştu.
|
|
~ 96 gün
|
|
| |
grey.
|
|
|
~ 96 gün
|
|
| |
kunteper canavarı
|
Kürekçilere tayt dayağı
haberin sonu iddia edildi.
kaynak hangi gazeteydi?
konu eğer gerçekten tayt yada şort nedeninden çıkmışsa hanzo doluymuş memleket
yok tayt yada şort nedeniyle çıkmadıysa yine hanzo dolu memleket:)
|
|
~ 96 gün
|
|
| |
messiniyen
|
yuhh bi de bizim okulun çocuklarını dövmüşler , ayıp yav bari gidip sakaryalıları dövün :)
|
|
~ 96 gün
|
|
| |
hüzün abi
|
olayı tüm sakaryaya mal etmiyelim lütfen.
ama geröekten sakaryada o zihniyetten çok var diğer bi sebepte sapancalılar piskodur azcık sudan sebeb kavga çıkarmışlardır.
|
|
~ 96 gün
|
|
| |
tilbac
|
puahahaha süper bı haber buda anca bızde olurdu zaten:D
ben yıllar once bı kamarotun ''ne ulan bu saclar karımısın?'' diye yaklasan bır grup genc tarafından tartaklandıgını okumustum hala saklarım o haberı:D
cem cemınayın dedıgı gıbı canım turkıyem:D
|
|
~ 96 gün
|
|
| |
dogujan
|
|
|
~ 96 gün
|
|
| |
kretzsche
|
gençlere ne sunuluyor bizim memlekette?
okumak desen herkes okumadan öğrenmeden kolayca ders geçme derdinde
kültür sanat desen yok zaten
aşk desen seks desen zaten bastırılıyor
insanların ellerindeki her şeyi alıp üstüne de alternatif olarak hiçbir şey sunmuyorlar
etraf dallama dolar tabii . ne yapsınlar dövecek adam arıyorlar etrafta..
böyle pisliklere ben de az rastlamadım.. istanbulda olsun .. başka yerde olsun .. durup dururken sataşmak için bahane yaratırlar. .
|
|
10 ~ 96 gün
|
|
| |
matters.iz
|
ahlak bekçiliği yapmak
tayt bi tarafınıza girsin denir böylelerine
|
|