ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Uçağa ok atarak kendilerini korumaya çalıştılar...
Brezilya’da bugüne kadar hiçbir medeniyet görmeden yaşayan Envira yerlileri, tepelerinde bir uçak görünce paniğe kapıldılar. Yerliler uçağa ok atarak kendilerini korumaya çalıştılar.
Çok korktular
DIŞ dünya ile bugüne kadar hiç temas kurmamış olan Brezilya’daki Envira yerlileri, tepelerinde bir uçak görünce neye uğradıklarını şaşırdılar. Peru sınırına yakın Acre Eyaleti’nde bulunan Terra Indigena Kampa e Isolados do Envira adıyla anılan köylerinde yaşayan yerliler, fotoğraflarını çeken uçaktan korktular.
Fotoğrafları çekildi
Hiçbir medeniyet görmeden yaşayan yerliler, kendilerine zarar verecek bir şey olarak düşündükleri uçağa ok atarak karşılık verdiler. Temas kurulmamış kabileler uzmanı Josu Carlos dos Reis Meirelles Junior, Onların var olduğunu, orada yaşadıklarını ve evlerini göstermek için üzerlerinde uçup fotoğraflarını çektik dedi.
Temas kurulmamış kabileler uzmanı Josu Carlos dos Reis Meirelles Junior
uzmanlık alanını sevem, uzman olmuş ama adam olamamış, madem foto cekmek istiyon yayan git ibnetor herif, yazık günah değil mi adamlara, medineyiti moderniteyi gözüne sokmadık kimse bırakmıcaz illa, bırak yaşasınlar işte a.q. sinir oldum şimdi ya. bi de marifetmiş gibi anlatmış utanmadan, insan da biraz empati duygusu olur ya. varlığını bildirdin de noldu iki gram huzurları var bi tek o da kalmıcak, bulun şu herifi bana ya boğucam
91 Haziran 2008 02:50
'off the record'
-Oturan boğa, havada bişey var !!!
-Oha :o kuşa bak vurun lan vurun akşama kazanda pişirir yeriz
Hiçbir medeniyet görmeden yaşayan yerliler, kendilerine zarar verecek bir şey olarak düşündükleri uçağa ok atarak karşılık verdiler.
kendinden daha büyük birşey görünce zaten otomatik olarak savunma mekanizması çalışır insanda. ama o korkuyla bakalım nasıl yaşayacaklar o kabiledeki insanlar? tanere katılıyorum.
yerlileri ürkütmeden de onların varlığı kanıtlanabilirdi bence...
beni tam anlamamışsın, ne gerek var , varlıklarını kanıtlamaya, bırak rahatlarını ne bozuyosun.şimdi devlet varlıklandan haberdar oldu, boku yedi gariplerim. modern dünyanın, modern insanın her yere her şeye ulaşma cabası işte, illa her şeyi bızıklıcaz
21 Haziran 2008 03:04
eterlielbisemudguard
oO ben bunlara cep telefonu hediye etmek istiyorum hemde wireless connection :Pp
11 Haziran 2008 03:05
messiniyen
ahhh ahh bunlara futbol öğreteceksin en azından 10 tanesini kesin bizim süper lig takımları alır :)
11 Haziran 2008 03:38
uysalhan
devlete katkı için adamlardan vergi almasalar bari..
21 Haziran 2008 03:44
kazma tohunç
maymunmu lan bunlar, hayvanat bahçesinde hayvanlara bakar gibi ne o öyle insan onlar insan, saygılı olunsaymış biraz
41 Haziran 2008 04:16
manson
bu adamlar medeni insanlardan daha mutlu deilse benden bisey bilmiorum.Cep telefonumuz bilgissayarımız varda cok mu mutluyuz sanki...
31 Haziran 2008 04:31
kazma tohunç
dip not: onlarmı yamyam biz mi? (alıntıdır cannibal holocaust)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20219
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.