ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
absinthe %69......%94 oranında alkollu 10'a yakın cesidi bulunan dunyanın neredeyse en sert içkisi. evet.. fikri olan? nam-ı diğer yeşil cin.
17 Ekim 2005 23:09
damla
henüz tadamadım ama tadmadan..nası bişioldunu tahmin ediorum..tadanlara burdan çok şanslı olduklarını belirtmek istiorum.yeşil peri;) yapılışnı içilişini tamamne biliorum ama gelio bi tane...gümrükden çıkarsa tabi...sevgler...deneyimleri olan varsa dinlemek isterim.içişide eğlenceliymiş..şekerden gaçirip yakmalar fln:)
17 Ekim 2005 23:22
damla
yeşil peri;) Maulan Rouge u izlediyseniz ordada enstanbtenerl görürsünüz..sevgiler
17 Ekim 2005 23:23
şekip
Biz tam yöntemiyle içmedik ve çok da içmedik o yüzden sayılır mı bilmem, ama bünyeme ağız yoluyla giriş yaptı o yüzden içmiş sayılabilirim herhalde.
Kapağından şatlayarak içtim ben, baya yakıyor o şekilde. Tadını da pek beğenmedim açıkçası. O gece absinth dışında bira ve viski de içtiğim için sarhoşluk anlamında bir yorum yapamayacağım, ancak yeşil peri filan görmedim. Bu kadar.
17 Ekim 2005 23:29
şekip
Yüzde 75di sanırım. Arkadaşım Prag'dan getirmişti. İşte o kaşık maşık olaylarına üşenmiştik, daha doğrusu yapamayacak kadar sarhoştuk zaten, o yüzden kapağından içtiydik direk...
17 Ekim 2005 23:33
remorphas
louche
17 Ekim 2005 23:34
lucy luyi
belki sarhos olduundan anlamamıssındır yoksa anlasılmıcak bi kafası yok:)
17 Ekim 2005 23:36
şekip
Layıkıyla içip tadını çıkarmayı ben de isterim valla. Severim böyle olayları.
17 Ekim 2005 23:40
lucy luyi
bi kıs gunu son vapurla adaya gidioruz alkoliin teki geldi biz de buna 4 -5 kapak blue absinth (%80) verdik adam cebinden tüm parasını cıkardı ve siseyi saqtın almak istedi komik olan cebinden 3 milyon fln cıktı adam yaklasık 45 dakka yalvardı nolur verin acıyın bana benim buna sizden daha fazla ihtiyacım var die bi ağlamadıı kaldı bi de acıyıp adamın sarap sisesini boşaltıp içine ona yeticek kadar absinth verdik! kim bilir belki bi alkoliin dualarıyla cennete fln gideriz:)
17 Ekim 2005 23:42
şekip
Sizden daha çok ihtiyacım var ona! haha Helal abime ya, adam ihtiyaç tablosu yapmış.
17 Ekim 2005 23:44
şekip
Absinth değil de, Çarşamba akşamı Aachen'daki evimde başka bir güzellik düşüneceğim kendime.
18 Ekim 2005 00:15
edanir
benim bildiğim dünyanın en sert içkisi rom ve %80 alkol oranına sahip, bundan fazlası akıl karı değil. hem günahh.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/202
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.