ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > seri İlanlar > izmirde bayan ev arkadaşı arıyorum

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa      şu anda 37 - 47

**cedric**
**cedric**
kestirsem beni alırmısın
8 Temmuz 2008 08:09   mesajın adresini al  

mikolojist
mikolojist
acil olunca normal kaçıo biraz ama sizin bu yazdığınız abes mesajlar pek normal kaçmamış :Düzgünüm
biraz saygılı olun
amaç yazmak olunca insan saçmalayabilio sizin gibi işte:D kahretsin:))
8 Temmuz 2008 13:14   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
benimki de acil, .ok müşgül durumdayım:)
kestirsem beni alırmısınyok artık daha neler,almam ben seni:P o kadar da düşmedik:)

mikolojist demis ki:
acil olunca normal kaçıo biraz ama sizin bu yazdığınız abes mesajlar pek normal kaçmamış :Düzgünüm
biraz saygılı olun
amaç yazmak olunca insan saçmalayabilio sizin gibi işte:D kahretsin:))
9 Temmuz 2008 00:17   mesajın adresini al  

jess aldor
jess aldor
bence ne 3. ol ne de yanına 2. al,varsa 3.lerin yanına 4. git. Bi kere tüm oyunlar 4 kişilik tasarlandığı için en küçük sosyal oluşum en az 4 bireyden oluşamalı. Bi okey oynamaya kalksan 4 kişi,kızmabiladeridir,batağıdır,kingidir bunlar hep 4 kişilik oyunlar. Bence bunları da göz ardı etme.
9 Temmuz 2008 17:36   mesajın adresini al  

renan07
renan07
bende ege mezunuyum ben yurt arkadaşımla eve çıktım bilirsin yurt nasıl bir ortam olduğunu kaldıysan tabi ama kalmışsındır abaza cafe falan yurt ta çok güzel günlerim gecti de eski egeliler bilir aslında eski olmasında gerek yok halen öyledir herhalde e cafe falan dalyan şenlik alanın önündeki cafe neyse senin konu karışık biraz en iyisi aslnda yanlız yaşamak ama kendi bölümünden kesinlikle biri ile evarkadaşı olma gece gündüz berabersin çekilmiyor kavgalar başlıyor sonra evde hep aynı şeyler evde konuşacak çok fazla şey yok 2 olursan gene kavga edersin 3 olursa grup olunur 4 olursan 2 ye 2 grup olur yani anlayacağın tek rakalarda risktesin çift rakamlarda yandaşcın var gibi neyse umarım bulursun ev arkadaşı
9 Temmuz 2008 20:47   mesajın adresini al  

findik_
findik_
bnım bır arkadasım var ızmırde 3 sınıf zıraat okuor bayan ıstersen gorustureyım sızı :S eger hala bulmadın ıse
11 Temmuz 2008 03:03   mesajın adresini al  

magic-system
magic-system
hayırlısı olsun...
12 Temmuz 2008 18:34   mesajın adresini al  

**masmasum**
**masmasum**
arkadaşlar ev arkadaşı da ev de buldum başlığa artık uyduruk şeyler yazmayın amaçlarına uygun olarak kullanmak isteyenler olursa başlık emrinize amade amaçlara derken ev arkadaşı arama amacından bahsediyorum cinsel partner arama amaçlarınızdan değil!!!
~ 20 gün   mesajın adresini al  

bravado
bravado

:)))

ben suandaki ev arkadasimi ortakantinden buldum 2. yıla girdik mutluyuz :)))

ne alaka deme belirtmek istedim o kadar ustune gelmişler gereksız yanı...

masmasum demis ki:
arkadaşlar ev arkadaşı da ev de buldum başlığa artık uyduruk şeyler yazmayın amaçlarına uygun olarak kullanmak isteyenler olursa başlık emrinize amade amaçlara derken ev arkadaşı arama amacından bahsediyorum cinsel partner arama amaçlarınızdan değil!!!

**masmasum**
**masmasum**
yha ben takmadım zaten farkındaysan hiçbişi de yazmadım o kdar yazılan gereksiz şelere yapanların terbiyesizliği o beni ırgalamas sadece belirtmek istedim ilan sahibi olarak iyi geceler herkese...

komikimben
komikimben
benm bi arkadaşım var
~ 19 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa      şu anda 37 - 47

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008