| |
eterlielbisemudguard
|
Acceptance karşıdan gelir Türkiyedeki öğrencinin ise sadece intent letter (niyet mektubu) yazması gerekebilir en fazla o kadar... onun ise google da bir sürü örneği vardır... ;)
|
|
~ 92 gün
|
|
| |
'off the record'
|
'Erasmuscular ne alemde ?' bu başlığa yaz burdan başka yere msj atmıyomuş bunlar :o
|
|
~ 91 gün
|
|
| |
yarıotomatikmandalin
|
bi örnek vereyim hadi
sevgili x okulu , gelecek öğretim dönemini okulunuzda okumayı kabul ediyorum
sevgiler
imza
|
|
~ 91 gün
|
|
| |
alice kendi alemınde
|
ohoooo sen o kadar yardım etmeye çalış sonra kız seni msn de bloklasın..
çevrimdışıymış..
secret smile(:[ea demis ki: ]hmm sanrım yaptı bişeler yaaa çewrimdışı olmuş..umarım halledebilmiştir.. |
|
|
~ 91 gün
|
|
| |
samipaşa
|
|
|
~ 90 gün
|
|
| |
samipaşa
|
motivation letter felan kabul mektubundan önce gönderiliyoır
|
|
~ 90 gün
|
|
| |
charlie_brown
|
bana da biri örnek niyet mektubu yollasın ya lütfen :)
|
|
~ 87 gün
|
|
| |
tubæ
|
kabul mektubunun gelmesi çok uzun sürüo mu bilen var mı 2 haziranda yolladım cagliari ye formları şu sınavlar bitmeden gelir mi acaba (bu arada 2 hafta var yani)
|
|
~ 83 gün
|
|
| |
aspelkader
|
gelir gelir fazla uzun sürmez benimkisi 1 haftada geldi :)
|
|
~ 82 gün
|
|
| |
tubæ
|
teşekkür ettim inş benimkide o kadar kısa sürede gelir
|
|
~ 82 gün
|
|
| |
egeik
|
Kabul Mektubu Karsıdan Gelir.
Sadece Arkadasın Karsı Tarafa Neden Erasmusla Kendi Universitelerine Gelmek İstedigine Dair Yazı İstiyolar.ve içinde ozgecmisin de gecmesi lazım.
Ama isterse arkadasın acceptance yazabilir karsıya . I accepted yours Uni. I am going there:)
|
|
~ 63 gün
|
|
| |
xalperx
|
bir aydır davet mektubu bekliyorum siegen uni'den .aklınızda bulunsun almanya siegene gitmeyi düsünen olursa beklemeyi göze alsın.adamlara 50 tane mail attım göndercez bi ara diye cvp verdiler.üstelik attıgım her ingilizce maile ısrarla almanca cvp veriyolar :D
|
|
~ 23 gün
|
|
| |
fearless
|
selamlar.
Benim kabul mektubu 19 hazirandan beri gelmedi 2 hafta önce bi tane daha istetmiştim ama o da gelmedi. Ben de fax ile istettim mektubu ve learning agreement i , ikisi de geldi su an. Ancak okula sordgumda, fax ı kabul edip etmeyeceklerini, konsoloslugu ara sor dedi vize alırken kıllık yapabilirler diye.
Almanya, hannover üniv. e gidiyorum arkadaslar sizce alman kons. böyle bi kıllık yapar mı?
|
|
~ 18 gün
|
|
| |
xalperx
|
fearless demis ki: selamlar.
Benim kabul mektubu 19 hazirandan beri gelmedi 2 hafta önce bi tane daha istetmiştim ama o da gelmedi. Ben de fax ile istettim mektubu ve learning agreement i , ikisi de geldi su an. Ancak okula sordgumda, fax ı kabul edip etmeyeceklerini, konsoloslugu ara sor dedi vize alırken kıllık yapabilirler diye.
Almanya, hannover üniv. e gidiyorum arkadaslar sizce alman kons. böyle bi kıllık yapar mı? |
ya benimde durum aynı.siegendekiler bu ayın basında gönderdik biz davet mektubunu diyolar.ama ortada ne mektup var ne bi haber.bende fax isteyecektim ama hocalar uyardı.özellikle alman konsoloslugu cok sorun cıkarıyomus.biraz daha beklicem gelmesini.gelmezse ikinci bir tane daha göndermelerini isticem.off ne sıkıntılı biseymis bu davet mektubu beklemek yaa.
|
|
~ 15 gün
|
|
| |