ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  yurtdışı eğitim & erasmus exchange  erasmus-kabul mektubu

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 16 - 29

eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard
Acceptance karşıdan gelir Türkiyedeki öğrencinin ise sadece intent letter (niyet mektubu) yazması gerekebilir en fazla o kadar... onun ise google da bir sürü örneği vardır... ;)
~ 92 gün   mesajın adresini al  

'off the record'
'off the record'
'Erasmuscular ne alemde ?' bu başlığa yaz burdan başka yere msj atmıyomuş bunlar :o
~ 91 gün   mesajın adresini al  

yarıotomatikmandalin
yarıotomatikmandalin
bi örnek vereyim hadi

sevgili x okulu , gelecek öğretim dönemini okulunuzda okumayı kabul ediyorum
sevgiler
imza

alice kendi alemınde
alice kendi alemınde
ohoooo sen o kadar yardım etmeye çalış sonra kız seni msn de bloklasın..
çevrimdışıymış..

secret smile(:[ea demis ki:
]hmm sanrım yaptı bişeler yaaa çewrimdışı olmuş..umarım halledebilmiştir..

samipaşa
samipaşa
banada lazım olacak o
~ 90 gün   mesajın adresini al  

samipaşa
samipaşa
motivation letter felan kabul mektubundan önce gönderiliyoır
~ 90 gün   mesajın adresini al  

charlie_brown
charlie_brown
bana da biri örnek niyet mektubu yollasın ya lütfen :)
~ 87 gün   mesajın adresini al  

tubæ
tubæ
kabul mektubunun gelmesi çok uzun sürüo mu bilen var mı 2 haziranda yolladım cagliari ye formları şu sınavlar bitmeden gelir mi acaba (bu arada 2 hafta var yani)
~ 83 gün   mesajın adresini al  

aspelkader
aspelkader
gelir gelir fazla uzun sürmez benimkisi 1 haftada geldi :)
~ 82 gün   mesajın adresini al  

tubæ
tubæ
teşekkür ettim inş benimkide o kadar kısa sürede gelir
~ 82 gün   mesajın adresini al  

egeik
egeik
Kabul Mektubu Karsıdan Gelir.
Sadece Arkadasın Karsı Tarafa Neden Erasmusla Kendi Universitelerine Gelmek İstedigine Dair Yazı İstiyolar.ve içinde ozgecmisin de gecmesi lazım.

Ama isterse arkadasın acceptance yazabilir karsıya . I accepted yours Uni. I am going there:)
~ 63 gün   mesajın adresini al  

xalperx
xalperx
bir aydır davet mektubu bekliyorum siegen uni'den .aklınızda bulunsun almanya siegene gitmeyi düsünen olursa beklemeyi göze alsın.adamlara 50 tane mail attım göndercez bi ara diye cvp verdiler.üstelik attıgım her ingilizce maile ısrarla almanca cvp veriyolar :D
~ 23 gün   mesajın adresini al  

fearless
fearless
selamlar.

Benim kabul mektubu 19 hazirandan beri gelmedi 2 hafta önce bi tane daha istetmiştim ama o da gelmedi. Ben de fax ile istettim mektubu ve learning agreement i , ikisi de geldi su an. Ancak okula sordgumda, fax ı kabul edip etmeyeceklerini, konsoloslugu ara sor dedi vize alırken kıllık yapabilirler diye.

Almanya, hannover üniv. e gidiyorum arkadaslar sizce alman kons. böyle bi kıllık yapar mı?
~ 18 gün   mesajın adresini al  

xalperx
xalperx

fearless demis ki:
selamlar.

Benim kabul mektubu 19 hazirandan beri gelmedi 2 hafta önce bi tane daha istetmiştim ama o da gelmedi. Ben de fax ile istettim mektubu ve learning agreement i , ikisi de geldi su an. Ancak okula sordgumda, fax ı kabul edip etmeyeceklerini, konsoloslugu ara sor dedi vize alırken kıllık yapabilirler diye.

Almanya, hannover üniv. e gidiyorum arkadaslar sizce alman kons. böyle bi kıllık yapar mı?

ya benimde durum aynı.siegendekiler bu ayın basında gönderdik biz davet mektubunu diyolar.ama ortada ne mektup var ne bi haber.bende fax isteyecektim ama hocalar uyardı.özellikle alman konsoloslugu cok sorun cıkarıyomus.biraz daha beklicem gelmesini.gelmezse ikinci bir tane daha göndermelerini isticem.off ne sıkıntılı biseymis bu davet mektubu beklemek yaa.
~ 15 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 16 - 29

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008