hıc bayan hocamız yok hepsı erkek,bızım sınıf toplamda 36 kız+4 erkek...ben hep duvara kenarına oturup oturdugum sıraya yazıyorum.kenara oturunca gozukuyo,etek gydıım zamanda mınık kagıtlara yazıp etegın altındakı 5 cm lık kısma yapıstrrım
~ 17 gün
serc@n
pet şişenin ambalajının icine küçük şekilde yazıcaksın..içi doluyken su mercek görevi görüp yazıları büyültüyor ve işin bitince suyu içiyorsun:)
yav birde sogukkanlı davranmak işe yaryo a4 kagıttaki kopyayı sınav kagıdının yanında acıkca tutuyorum sanki sınav kagıdımmısta ben yazıormusum gibi..o biraz riskli ama yakalayan görmedim:))
~ 17 gün
dartanyan_ua
lisedeykene kravatımn kasti yırttığm en uç noktasındaki açıklığa,yine bilrek yırttığım ceketimin kol kısmının astarına,kemerimin arasına,önümdeki sıranın rahlesinin arka kısmına oturduğum duvardibi sıranın görebildiğim
yere kadar olan duvar kısmına,sele bant yardımı ile sıranın gözüne yapıştırdığım küçük kağıtçıklarla... üniversitede de bazı asistanlarla aranızı iyi tutarsanız sınavda en düşük seste müzik dinleyebilirmiyim diyerek mp3 e yüklediğiniz ders konularını dinleyerek.bunların hepsini yaptım.hatta aramın iyi olduğu asistanlardan bile yardım aldım ama vaz gecemediğim tekşey ufak bir kağıda yazılmış kopyayı yazılı kağıdının altına koymak ve hiç bişi yokmuş gibi sınava devam etmek :)
~ 15 gün
serc@n
bir yol daha var..calıskan birini kapatacan sevgili olacan cirkin mirkin farketmez..sınavda sana çalısacak puhaha..nekadar igrencim:D gece gece içimdeki yaratık cıktı valla:D
~ 15 gün
ukerila
önce üzerine yazı yazılabilecek eski püskü bi ayakkabı seçilir.
sonra başlanır kopya yazmaya.
ve ayakkabı giyilir.
hadi hayırlısı denip sınava girilir...
~ 15 gün
scarlett o'hara
okul kimliğimin arkasına düz beyaz etiket yapıştırıp üstünü dolduruyorum güzel oluyo
~ 15 gün
zartzort
lisede sınvların bazılarında kağıdmızı kendımız alırdık ( çizgisiz düz kağıt ) hoca soruları kendısı bıze yazdrrdı .. önceden tahmını çıkabılıcek yerlerden bı kaç yer ayarlar bıraz silik anlıycam şeklde kağıdın arkasına yazardım çok işe yarrdı hoca kağtları kontrol etmediği müddetçe :d çoğu zaman sıranın üzerıne ve kalem kutusuna yazmşlığım da var :x :D amma kopya çekmişim :s :))
~ 15 gün
dartanyan_ua
serc@n demis ki: bir yol daha var..calıskan birini kapatacan sevgili olacan cirkin mirkin farketmez..sınavda sana çalısacak puhaha..nekadar igrencim:D gece gece içimdeki yaratık cıktı valla:D
+1
bu yolda sevgili olarak değil ama iyi birer arkadasmışız ayağında denenmiştir:).. kopyada heryol mübahtır.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20139
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!