bizim sınıfta zor kopya çekmek çünkü en az 3 asistan giriyor sınıflara hem de birbirleriyle dönüşümlü olarak. üstelik kural da katı: yakalanırsan 2yıl uzaklaştırma var. yani 5-10 puan için gerek yok. gerçi an geliyor o 5-10 puana muhtaç oluyon ama nası olsa çan eğrisi var o bi şekilde sana yardımcı oluyor.
ama lisede baya güzeldi. ben sözel dersleri arkamda oturan sınıf 1.sinden geçirirdim. genelde 90üstü not alırdım :) sayısalı kendim yapardım. ingilizcede de sıra arkadaşıma ben kopya verirdim. matematikte de keza benden geçiren çok olurdu... ahh ahh...
27 Mayıs 2008 00:30
süperiletken
Ya ben hep şeyi düşünmüştüm ama yapmak pek nasip olmadı...:D
Mesela öndeki elemanın montunun altına A4 kopya kağıdını yapıştıralım sonra bi mekanizma kuralım hoca uzaklaştığında biz ipi çekelim mont yukarıya çıksın kopyayı alalım sonra hoca gelince eski heline ipi bırakırız kimse anlamaz...:D
Ya şimdi yazınca farettim iğrenç bi yöntem...:D
mızmızkedi
lisedeyken sıraya yazardım ya da koluma :) ama üniversitede kopya sökmeyecek sanırım:D
aslan67
çok basit abi,biraz komplike olmalı,kopya çektiğine değmeli:D
süperiletken demis ki: Ya ben hep şeyi düşünmüştüm ama yapmak pek nasip olmadı...:D
Mesela öndeki elemanın montunun altına A4 kopya kağıdını yapıştıralım sonra bi mekanizma kuralım hoca uzaklaştığında biz ipi çekelim mont yukarıya çıksın kopyayı alalım sonra hoca gelince eski heline ipi bırakırız kimse anlamaz...:D
Ya şimdi yazınca farettim iğrenç bi yöntem...:D
27 Mayıs 2008 00:32
why so serious?
aslan67 demis ki: manşet görsel dehşet..
ben demiştim öyle yapın işte.hoca dehşete kapılır oh mis.
27 Mayıs 2008 00:32
aslan67
hem o sistem hocanın refleksleri kuvvetliyse sıçar:D
lsede atraksiyon olsun diye cekerdim arada, hani maksat kopya cektim demek:)
ünide de tarihleri önüme yazardım, asistan görcek diye tırsardım hafif ama ışık ayarını düzgün yapınca bişi farkedilmiyor, hş o yazdığım şeylerin coğunu kullanmadım makalelerde ama bi iki tarih ve isim verince şık duruyor diye yazardım:)
27 Mayıs 2008 00:37
süperiletken
Valla ben tarih dersinde çekmiştim birinci sınıfta( üni.1) üstelik beş asistan ve bi de dersin hocası...:D
Gayet de kolay olmuştu,benim telefonum kapaklıydı o zamanlar birini telefona yapıştırdım,diğerine çorabıma ,diğerini ceketin cebine,diğeri sol avucumda yazılı sınav gayet rahat geçmişti ama bi sorun vardı ben alkollüydüm yoksa cesaret edemezdim,ha bu arada hatırlatim o sınavda kopya çektiğinden dolayı biri uzaklaştırma almıştı...:D
27 Mayıs 2008 00:38
' işte o benim
etek yazıp bacagınıza giyin
27 Mayıs 2008 00:39
serçe
alakasız ama hoşuma gitti
227 Mayıs 2008 00:40
imamcık
mikroişlem sınavı solağım bi güzel sağ kolumun iç kısmına bileciğime hemen bantlarım kopyaları meşur kopya montumu giyerim girerim sınava hoca yer gök araken montun kolunu bir güzel sıyırarak kopyamı çekerim şimdiye kadar yakalanmadım:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20139
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.