ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Arkadaşlar illa ki herkes,hayatında bi dönem kopya çekmiştir,hatta bazılarımız hala çekmekte...:D
Demem o ki bildiğiniz en iyi kopya metotlarını yazın,yaratıcılığınızı kullanın....:D
26 Mayıs 2008 23:58
kiss ekaton epta
kesin bi yolu yok, sınıfın ve hocanın durumuna bağlı.
ha bi de en arkaya oturunca kolay kopya çekerim demeyin, kürsüden her yer kabak gibi görünüyor.
26 Mayıs 2008 23:58
*yvaine*
ben hep sol elime yazıyom...
27 Mayıs 2008 00:00
'off the record'
Yanındakinin kağıdına bak... Bunu da ben söylemıym artık kaç yıllık öğrencisin :)
127 Mayıs 2008 00:00
*yvaine*
bizimkiler anfide bi uçtan bi uca oluyo, zor iş bu yöntem... ama önde oturanın kağıdına bakılabilir...
'off the record' demis ki: Yanındakinin kağıdına bak... Bunu da ben söylemıym artık kaç yıllık öğrencisin :)
27 Mayıs 2008 00:03
süperiletken
'off the record' demis ki: Yanındakinin kağıdına bak... Bunu da ben söylemıym artık kaç yıllık öğrencisin :)
Geçen yıl girdiğim bi sınavda dersi alttan alan bi kızın kağıdına bakim dedim,meğer kız kopyayı bacaklarına yazmış ben de kağıdı yerine bacaklarına bakmıştım,kız geçti ben kaldım...:D
227 Mayıs 2008 00:03
luca leotardo
önündekinin kağıdına bak
melissa p.
al gülüm ver gülüm
'off the record'
Geçen yıl girdiğim bi sınavda dersi alttan alan bi kızın kağıdına bakim dedim,meğer kız kopyayı bacaklarına yazmış ben de kağıdı yerine bacaklarına bakmıştım,kız geçti ben kaldım...:D
:)) abi sen bacağın ağda yapılmış pürüzsüz yerlerine bakmışsın kopya yazan kısmına bakacaktın :)
327 Mayıs 2008 00:05
e = m . c²
hesap makinesinin kapağına hatırlanması gereken birkaç formül yazılabilir..:)...hatta gelişmiş bir hesap makinesi ile formül doğrudan hafızaya kaydedilebilir..:)
27 Mayıs 2008 00:06
erşan kuneri
kızların bacaklarına yazdığı şeylere bakmak
1taşla2kuş
27 Mayıs 2008 00:07
sempativet
mendilin iç tarafına hatrlatmalar yazmak:)klasik bi yöntem ama hala işe yarıyor :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20139
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.