ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > kopya çekmenin en iyi yolu?
hoca illegal kopya
Sayfalar: 1  2  3  4  5  17  18  19  20  21  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

süperiletken
süperiletken
Arkadaşlar illa ki herkes,hayatında bi dönem kopya çekmiştir,hatta bazılarımız hala çekmekte...:D
Demem o ki bildiğiniz en iyi kopya metotlarını yazın,yaratıcılığınızı kullanın....:D
26 Mayıs 2008 23:58   mesajın adresini al  

feyk ekaton epta
feyk ekaton epta
kesin bi yolu yok, sınıfın ve hocanın durumuna bağlı.
ha bi de en arkaya oturunca kolay kopya çekerim demeyin, kürsüden her yer kabak gibi görünüyor.
26 Mayıs 2008 23:58   mesajın adresini al  

*yvaine*
*yvaine*
ben hep sol elime yazıyom...
27 Mayıs 2008 00:00   mesajın adresini al  

'off the record'
'off the record'
Yanındakinin kağıdına bak... Bunu da ben söylemıym artık kaç yıllık öğrencisin :)
 1   27 Mayıs 2008 00:00   mesajın adresini al  

*yvaine*
*yvaine*
bizimkiler anfide bi uçtan bi uca oluyo, zor iş bu yöntem... ama önde oturanın kağıdına bakılabilir...

'off the record' demis ki:
Yanındakinin kağıdına bak... Bunu da ben söylemıym artık kaç yıllık öğrencisin :)
27 Mayıs 2008 00:03   mesajın adresini al  

süperiletken
süperiletken

'off the record' demis ki:

Geçen yıl girdiğim bi sınavda dersi alttan alan bi kızın kağıdına bakim dedim,meğer kız kopyayı bacaklarına yazmış ben de kağıdı yerine bacaklarına bakmıştım,kız geçti ben kaldım...:D
 2   27 Mayıs 2008 00:03   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
önündekinin kağıdına bak

melissa p.
melissa p.
al gülüm ver gülüm

'off the record'
'off the record'
Geçen yıl girdiğim bi sınavda dersi alttan alan bi kızın kağıdına bakim dedim,meğer kız kopyayı bacaklarına yazmış ben de kağıdı yerine bacaklarına bakmıştım,kız geçti ben kaldım...:D

:)) abi sen bacağın ağda yapılmış pürüzsüz yerlerine bakmışsın kopya yazan kısmına bakacaktın :)
 3   27 Mayıs 2008 00:05   mesajın adresini al  

e = m . c²
e = m . c²
hesap makinesinin kapağına hatırlanması gereken birkaç formül yazılabilir..:)...hatta gelişmiş bir hesap makinesi ile formül doğrudan hafızaya kaydedilebilir..:)
27 Mayıs 2008 00:06   mesajın adresini al  

erşan kuneri
erşan kuneri
kızların bacaklarına yazdığı şeylere bakmak

1taşla2kuş
27 Mayıs 2008 00:07   mesajın adresini al  

sempativet
sempativet
mendilin iç tarafına hatrlatmalar yazmak:)klasik bi yöntem ama hala işe yarıyor :)
27 Mayıs 2008 00:08   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  17  18  19  20  21  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008