| |
musak@
|
Bu akşam İstiklal'de eski 45'liklerle çoşmak isteyenlerin aktivitesi olsun bu aktivite ama yer mekan seçimi konusunda tavsiyeler bekleniyor acilen. Akşama çok kalmadı ne yazıkki...
|
|
~ 106 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
45lik diye mekan vardı sanki, adını unuttum fena yer değildi gs lisesinin az aşağısında
|
|
~ 106 gün
|
|
| |
musak@
|
çalıntı diye de bir yer varmış, öyle duydum bilen var mı bu iki yeri? tavsiyeleri olan falan? hava kararıyo az kaldı
|
|
~ 106 gün
|
|
| |
boomerang ¹³
|
45'lik metal-bar yalnızca efsanesi kaldı oranın da.. en eskilerden diye millet arada bir gidiyor.. ;o)
tane® ©an demis ki: 45lik diye mekan vardı sanki, adını unuttum fena yer değildi gs lisesinin az aşağısında |
|
|
~ 106 gün
|
|
| |
aslan67
|
|
|
~ 106 gün
|
|
| |
aslan67
|
çalıntı akşam 20.00'den sonra rezervasyon almaya başlamıştı,son gittiğimde de tıkabasa doluydu,bir uğrayın derim;ama fazla da ümitlenmeyin boş yer için..
Süper parçalar çalar,ayrıca ortam çok iyidir,mekanda sanki herkesi tanıyormuş gibi davranırsınız bir süre sonra:)
|
|
~ 106 gün
|
|
| |
aslan67
|
mekanın yerini bilmiyorsanız eğer şöyle tarif edeyim..istiklal caddesinde meydandan nevizade'ye doğru yürürken sağ tarafınızda ziraat bankası'nı göreceksiniz,bankanın hemen karşı çaprazında kestaneci,midyeci falan görürsünüz,bir de cafe,tavla oynayanlar gözünüze çarpar zaten..o sokaktan giriyor biraz ilerliyorsunuz,sol tarafınıza dikkat ederek yürümenizde fayda var:)20-30 metre sonra solunuzda göreceksiniz,altında da asterix diye bir mekan vardır,hani çalıntı tabelasını göremezseniz eğer:P
|
|
~ 106 gün
|
|
| |
prime evıl
|
yayaya şaşaşaşa 45lik45lik çok yaşa
|
|
~ 106 gün
|
|
| |
thuringwethil
|
çalıntı iyidir de yer bulunmuyordu son zamanlarında. :s
bir de erken kapatıyordu baya eskiden, ne zamandır gitmiyorum şimdi nasıldır bilmiyorum.
|
|
~ 106 gün
|
|
| |
aslan67
|
geçen gün 01:30'da falan kapattı,yeterlidir heralde,sabahlayacak mekan zor bulunur zaten:)
|
|
~ 106 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
en iyi 70lik açtırcan onla coşarsın.
|
|
~ 106 gün
|
|
| |
darth varyok©
|
nevizadede birçok yer 3-4 gibi kapatıyolar :D
|
|
~ 106 gün
|
|
| |
yüce ins@n
|
taner de çok bilir ya iyi ki bi götürdük 45liğe :D
|
|
1 ~ 106 gün
|
|
| |
alice kendi alemınde
|
istiklalde en iyi tamvay hattında koşulur
|
|
~ 106 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
yeter be sayenizde bi yer örendik işte ama güzeldi mekan:)
m@truşka demis ki: taner de çok bilir ya iyi ki bi götürdük 45liğe :D |
|
|
~ 106 gün
|
|
| |