ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > Zico'dan veda sinyali
sozlesmesi sona eriyor brezilya fenerbahce arthur zico
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

souvereign jr.
souvereign jr.
Zico'dan veda sinyali

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Brezilyalı teknik direktör Arthur Zico, sarı-lacivertli kulüpte kalmasının zor olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, UEFA'nın resmi internet sitesinde futbolseverlerin kendisine yönelttiği sorulara yanıt verdi.

Sarı-lacivertli kulüpte kalmasının zor olduğunu ifade eden Brezilyalı teknik adam, ekibiyle ilgili yaptığı görüşmelerin olumsuz geçtiğini açıkladı.

Zico, Kalmamın çok zor olacağını düşünüyorum. Şu ana kadarki görüşmeler çok iyi geçmedi. Teknik ekibim hakkında bazı soru işaretleri var. Ayrıca görüşmelerin sözleşmemin bitimine yalnızca 15 gün kala başlaması da beni üzdü. Burada geçirdiğim iki sezonun ardından daha fazla süreyi hak ettiğimi düşünüyorum diye konuştu.

YAPTIKLARIMIZDAN GURUR DUYUYORUM

Zico geride bıraktığımız sezonla ilgili bir soruya da, Sezona başlarken sakatlıklar ve Şampiyonlar Ligi ön elemeleri yüzünden bazı sorunlar yaşadık. İlk haftalarda çok puan kaybettik ve bu bize sene sonunda pahalıya patladı. Ayrıca sezonun en önemli zamanında ayağı kırılan Roberto Carlos'un yokluğunu çok hissettik. Appiah sezon boyunca neredeyse hiç oynamadı. Ancak bu sezon yaptıklarımızdan gurur duyuyorum. Galatasaray'a kaybetmenin utanılacak bir yanı yok yanıtını verdi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OLMAK AYRICALIKTI

Fenerbahçe ile birlikte Şampiyonlar Ligi'nde yer almanın kendisi için bir ayrıcalık olduğunu ifade eden Brezilyalı teknik adam, taraftarlarla ilgili olarak da Bazen kontrolden çıksa da Türkiye'deki taraftarların tutkusunu her zaman iyi anılarla hatırlayacağım dedi.

Zico ayrıca Fenerbahçe'ye bana Avrupa'da çalışma imkanı verdiği için minnettarım. Kulüp için yaptıklarımdan mutluyum. Bu anlayışla hala iyi şeyler yapabilirler diye konuştu.

Brezilyalı teknik adam, sarı-lacivertli kulübe transferlerle ilgili rapor verdiğini ancak kimin alınacağını bilmediğini de sözlerine ekledi.

başarılarından ötürü tebrikler. zaman zaman hatalı kadrolar çıkartsa da şampiyonlar liginde hiçbir başarısı olmayan bir kulübe çeyrek final başarısını yaşattı. takım avrupadaki gibi oynasaydı keşke hep...
23 Mayıs 2008 22:13   mesajın adresini al  

'' i l k o ''
'' i l k o ''
hayırlısı dıyelım
23 Mayıs 2008 22:24   mesajın adresini al  

namütenahihezeyan
namütenahihezeyan
Giderse Fenerbahçe başını taşlara vuracaktır
23 Mayıs 2008 22:38   mesajın adresini al  

serçe
serçe
işini ciddi yapan bir adamdı, giderse yazık olur
23 Mayıs 2008 23:12   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
bence fener seneye arar eğer giderse..
23 Mayıs 2008 23:13   mesajın adresini al  

#handkap06#
#handkap06#
işini ciddi yapıoda bazende ibnelik yapıo şampiyonluk kaybedildiyse sucu ziconun,, haa ii şler yapmadımı yaptı hakını verelim ama..

ifa demis ki:
işini ciddi yapan bir adamdı, giderse yazık olur
23 Mayıs 2008 23:14   mesajın adresini al  

serçe
serçe
ondan haklısın ama suçn tamamını zicoya atmakta olmaz. gs maçında sahada adam gibi kimse görevini yapmadı. chelsea maçında suç zico nun ama.

işini ciddi yapıoda bazende ibnelik yapıo şampiyonluk kaybedildiyse sucu ziconun,, haa ii şler yapmadımı yaptı hakını verelim ama..
23 Mayıs 2008 23:21   mesajın adresini al  

'' i l k o ''
'' i l k o ''
ne cok ıyı ne de cok kotu hocaydı ama eksıklerı vardı yanı,hatasız kul olmaz dımı ama :)
23 Mayıs 2008 23:58   mesajın adresini al  

ritrit
ritrit
eksikleri vardı diyosunuz ama dört dörtlük kim var ki yerine gelecek adamın zico'yu mumla aratmayacağını nerden biliyoruz
üzüldüm doğrusu fenerbahçe'ye önemli şeyler kattığına inandığım bi isim zico. giderse de zorlanacağımızı düşünüyorum bana göre kıymeti bilinmesi gerek...
24 Mayıs 2008 00:10   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
i know kıymet..

ritrit demis ki:
eksikleri vardı diyosunuz ama dört dörtlük kim var ki yerine gelecek adamın zico'yu mumla aratmayacağını nerden biliyoruz
üzüldüm doğrusu fenerbahçe'ye önemli şeyler kattığına inandığım bi isim zico. giderse de zorlanacağımızı düşünüyorum bana göre kıymeti bilinmesi gerek...
24 Mayıs 2008 00:12   mesajın adresini al  

ritrit
ritrit
eywallah aslanım sen biliyosan tamamdır gitmez zico :D
24 Mayıs 2008 00:16   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
Kanarya'da Peseiro sesleri !..

Fenerbahçe ile Teknik Direktör Zico arasındaki bağlar tamamen kopuyor. Dün UEFA'nın resmi internet sitesine Artık Fenerbahçe'yle devam etmem zor diyen Brezilyalı hoca, bugün de Portekiz Basınına Benfica ile görüştüğünü doğruladı.

Portekiz'in RECORD gazetesine konuşan Zico, sözleşmesi sona eren her Teknik Direktör gibi kendisinin de başka kulüplerle görüşmelere başlamasında etik olarak bir yanlışlığın bulunmadığını belirterek, Benfica Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden biri. Böyle bir kulüpte çalışmaktan gurur duyacağım dedi.

Benficalı yönetici Rui Aguas'ın kendisini daha İstanbuldayken aradığını belirten Zico, birçok kulübün istemesine rağmen, tanıdığı isimlerden biri olan Aguas'tan dolayı Benfica'ya sıcak baktığını diye getirdi.

Zico bu açıklamaları yaparken, Sarı Lacivertli yöneticilerin de teknik direktör arayışlarına başladıkları ve Panathinaikosla yollarını ayıran Jose Peseiro'ya teklif götürdükleri iddia edildi.

kaynak:milliyet
24 Mayıs 2008 01:06   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008