ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Tür : Dram / Psikolojik Gösterim Tarihi : 16 Mayıs 2008 Yapım : 2008, Türkiye
Oyuncular: Demet Akbağ (Mehtap Anne) , Özgü Namal (Dona) , Sarp Apak (Saffet) , Altan Erkekli (Lokman) , İpek Tuzcuoğlu (Hatice) , Sezin Akbaşoğulları (Meryem) , Deniz Özerman (Mediha)
Yıl 1981... Türkiye, askeri rejimin yönetimi altındadır. Hayat kadınlarının çocuklarına bakıcılık yapan emanetçi annenin, evinin ekseninde inanılmaz olaylar gelişecektir.
Çocuk psikolojisi, eğitim, töre, annelik duygusu, kadın erkek ilişkileri, toplumsal değer yargıları ve baskı ortamının sorgulandığı, tartışmalara yol açacak bir film.
bugün izlemiş olduğum harika bir film. öyle güzel bir çekim tekniği kullanılmış ki. özellikle tam esprilerin ardı arkası kesilmediği bir anda, aniden hüzüne boğuluyor insan. bu filmi izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.
tamam çok küfür var evet küfür sevmeyenler olabilir ama filmin konusunun geçtiği yeri de dikkate alırsak o bölgede yaşayan insanımızın içyüzünü anlatıyor.
22 Mayıs 2008 23:06
the end
kadro çok sağlam izlenir bu film
22 Mayıs 2008 23:07
sarho$
oha ne acaipmiş filmin ismi :D
22 Mayıs 2008 23:08
*mülayim*
ya hoca nerde hocamız değerlendirsin bide bakalım:)
henüzdüşünmedim
oraspu çocukları ağır olmuş fahişe çocukları falan deselerdi.
' işte o benim
ekip güzelmiş ama başlığı aslan67 açsa çok daha güzel bi film olurdu malesef:(
322 Mayıs 2008 23:08
dejenerasyon
beyza show u izleyen varmı... beyaz kopardı yaaa.. bi filmin ismini söyleyemedi...:)
122 Mayıs 2008 23:09
henüzdüşünmedim
souvereign jr.aslan67ye telif hakkı ödedin mi bu başlığı açmak için:)
422 Mayıs 2008 23:10
aslan67
sen bunu yazınca alkış da alırsın diyecektim ki almışsın bile:D
' işte o benim demis ki: ekip güzelmiş ama başlığı aslan67 açsa çok daha güzel bi film olurdu malesef:(
22 Mayıs 2008 23:11
' işte o benim
ama iyi niyetle yazdım bebeyim sana dediğim her güzel şey alkış alıyor seviliyorsan ben napıyım=)
22 Mayıs 2008 23:12
üstteki
ömer bu kız sana yazıyor ,demedi deme..
1322 Mayıs 2008 23:13
souvereign jr.
yahu amacım yorumumu yazmaktı hazır bugün izlemişken dersten kaçıp :) ama baktım ki başlığı yok ortakantinde gidip geliyor reklam arasında başlığı açtım. iyilik ettim yahu size... :) ömer'den özür diliyorum :) ve yola devam ediyorum. kurtlar vadisi de başlamış. ben kaçar soraki reklamda görüşmek üzere.
mutlaka gidin bu filme. her sahnesi çok harika. 10 üzerinden 10.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20083
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.