ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
- Milli Eğitim Bakanlığı, 2003-2008 yılları arasında okullara 184 bin 455 öğretmen atadı. Söz konusu yıllar arasında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi alanında toplam 9 bin 589, İHL Meslek Dersleri Arapça alanında ise toplam 352 kadrolu sözleşmeli öğretmen atandı. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, yargı kararı sonucu, resmi eğitim kurumlarında oluşan öğretmen ihtiyacının karşılanması amacıyla Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri, Spor Liseleri ile her türdeki Anadolu Liselerine Öğretmen Seçme Sınavı yapılmasına ilişkin 2008 kılavuzunun hazırlandığını, 28 Haziran’da yapılacak sınavda başarılı olanların puan üstünlüğü esasına göre atamalarının yapılacağını bildirdi.
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, CHP İzmir Milletvekili Bülent Baratalı’nın öğretmen atamalarına ilişkin soru önergesini yanıtladı.
Bakan Çelik’in verdiği bilgiye göre, 2003-2008 yılları arasında bakanlığa bağlı resmi eğitim kurumlarına, kadrolu, sözleşmeli ve 2007-2008 eğitim öğretim yılıyla sınırlı görevlendirilen usta öğreticiler de dahil olmak üzere toplam 184 bin 455 öğretmen ataması gerçekleştirildi. Söz konusu yıllar arasında resmi eğitim kurumlarına ‘Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi’ alanında toplam 9 bin 589, ‘İHL Meslek Dersleri Arapça’ alanında ise toplam 352 kadrolu/sözleşmeli öğretmen ataması yapıldı. Aynı dönemde 60 öğretmen ise Başbakanlığa bağlı kurum ve kuruluşlara naklen geçiş yaptı.
-SINAV 28 HAZİRAN’DA-
Bakan Çelik, Baratalı’nın ‘iptal edilen genelge karşısında Anadolu Liselerine atanan öğretmenlerin durumuna’ ilişkin soru önergesine de yanıt verdi. Danıştay 2’nci Dairesi’nin 10 Nisan 2006 tarihli kararı ile söz konusu genelgenin yürütmesinin durdurulduğunu, bunun üzerine de genelge çerçevesinde ataması yapılan öğretmenlerin atamalarının iptal edildiğini hatırlatan Bakan Çelik, 8 Nisan 2004 tarihli yazı ile eğitim ve öğretim döneminin sonuna az bir süre kalması ve öğretimin olumsuz etkilenmemesi için, görevden ayrılma işlemlerinin 2007-2008 eğitim öğretim yılı ders kesiminde yapılması talimatı verildiğini kaydetti.
Yargı kararı sonucu, resmi eğitim kurumlarında oluşan öğretmen ihtiyacının karşılanması amacıyla, Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri, Spor Liseleri ile Her Türdeki Anadolu Liselerine Öğretmen Seçme Sınavı yapılmasına ilişkin 2008 Kılavuzu hazırlandığını belirten Bakan Çelik, 12 Mayıs’ta başlayan başvuruların 23 Mayıs’a kadar devam edeceğini ve 28 Haziran’da da sınav yapılacağını bildirdi. Çelik, sınavda başarılı olanların ise puan üstünlüğü esasına göre atamalarının yapılacağını söyledi.
Bu nasıl iş anlamadım 2007 seçimlerinden önce 300 bin küsür atama yapıldı denilmişti. şimdi bu rakam 184 bine düştü.
biryandan çıkıp 140 bine yakın yeni derslik yapıldığını söylüyorlar.ee 1 derslik 1 öğretmen demek her yıl da ortalama 16-18 bin emekli oluyor.5yılda 184 bin öğretmen atadık dıyorlar.Bu rakamın yarısı sözleşmeli öğretmenlerın kadroya alınmasıdır yani özetle 184 bin / 2 kişi atanmıs oluyor o da napıyor :)92 bin kişi yapıyor.bu rakamın ıcınde sözleşmeli öğretmenlerde yer alıyor sözleşmeli öğretmenlerı kadroya aldıklarında bizlere yeni atama yapılmıs gıbı gosterılıyor.bız koyun muyuz
222 Mayıs 2008 18:33
carlitoo birigante
kazamız mübarek olsun ozamannnnn
22 Mayıs 2008 18:37
üstteki
bol şanslar girecek olan arkadaşlara :)
22 Mayıs 2008 18:39
eskici
teşekkürler üstteki.ama bu durumun şansla bır alakası yok.adamlar alırlarsa atanırız almazlarsa atanamayız bu kadar yani.hanı bırde almadıklarında alıyorlarmıs gıbı davranmasalar daha edepli üzüleceğiz
22 Mayıs 2008 18:42
üstteki
çılgın puanlar yapınca da atanıyorsun bildiğim kadarıyla :)
sözleşmeli öğretmenler icin atadık denmez, sadece kadroluya gecerken atandı denir, yani sözleşmeli öğretmelerle, kadrolu öğretmenleri aynı sayının icinde göstermezler. am dorudur, sözleşmelinin kadrolu olması öğretmen acığını azaltmaz sanırım demek istediğin bu:)
22 Mayıs 2008 19:01
jaja of opobo ® .iz
ben de giricem bu sene...ama kendimi denemek için:)
22 Mayıs 2008 19:57
carlitoo birigante
dene bakalımm denemesi bedava deil amaaa =))
jaja of opobo ® demis ki: ben de giricem bu sene...ama kendimi denemek için:)
22 Mayıs 2008 20:01
işte hepsi benim
bu sınavlara ihtiyacım yok
22 Mayıs 2008 20:01
dejenerasyon
bende ilk başta öss ye deneme amaçlı girmiştim. sonra kazanmak için 4 defa daha denemek zorunda kaldım..:S:S:S
122 Mayıs 2008 20:01 ~ 22 Mayıs 2008 20:02
• c€dric¹ •
dejenerasyon demis ki: bende ilk başta öss ye deneme amaçlı girmiştim. sonra kazanmak için 4 defa daha denemek zorunda kaldım..:S:S:S
4 defa :O
sorularimi ezberledin:D
22 Mayıs 2008 20:38
dejenerasyon
yok aslında 5. giriyodum ki devlet yeter a.q dedi ve beni ek kontejandan yerleştirdi...
22 Mayıs 2008 20:40
daisy=) 'pomegranate
allahın cezaları!
hayır bu zamana kadar atanan öğretmenler yani bizim öğretmenlerimiz bizi ğitenler öğretmen değil miydi onu anlamıyorum!!
22 Mayıs 2008 20:52
the end
ilk defa esgeçtiğim bi memurluk sınavı daha katılımcılara başarılar
22 Mayıs 2008 23:08
the end
22 Mayıs 2008 23:09
sinejna
ben bölee işin taaaaaaaaaaaaa..............
her adım sınav yaa artık daral geldi yaaa 4 sene okumak için 11 sene anan aglasın sonra üstüne bide 4 sene oku en ii olmak için adam bide üstüne kpss koyuyo bu neyse artık uffffff şimdiden skıntı bastı heeeeeee
23 Mayıs 2008 00:25
nefret
dejenerasyon demis ki: puan bahane torpil şahane
durumu daha güzel anlatan biz cümle bulamazdık herhalde...
hersey ortada fazla söze gerek yok
ama gelde çıldırma...
göz göre göre senin geleceginle oynuyorlar
lanet olsun tüm sorumlulara
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20081
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!