| |
yuruyedur
|
Yaz okulu kredi başına 450ytl diye bir söylenti var..Haberi olan var mı?
Gazi-Hacettepe-Odtu açılan dersler bizim unide açılmazsa alabiliyoruz ben iibf fakültesindeyim diğer okullarında açılan derslerini ne zaman öğrenebiliriz? bilgisi olan varmı?
|
|
~ 111 gün
|
|
| |
auloniad
|
450 ytl diil de 150 dolar olacakdie duydum bende...
açılan dersleri de dönem bitince ögrenirsin net olarak...
gfs ye proje dersini de acsalar keske yaa:(
|
|
~ 111 gün
|
|
| |
lithium
|
genel kuraldır, ders içeriklerinin tutması ve ders kodlarının aynı olması gerekir. yani herhangi bi bölümün bi dersi gidip başka okuldan kabul ediliyor diye senin alacağın dersi de kabul etcekler die bi durum yok...
|
|
~ 111 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
bizim kredi başına 20ytl sanırım ingilizce derslerde ise toplam fiyatı iki katıymış. 4 kredilik macroeconomic analysis dersi yani 160 ytl oluyo.
|
|
~ 111 gün
|
|
| |
alice kendi alemınde
|
oyy oyy
ben yazokulu fiyatını babama soyelemeden once bu linki gondereyim. yalnız şu 20 ytl lik çıksın aradan.
|
|
1 ~ 111 gün
|
|
| |
yuruyedur
|
lithium demis ki: genel kuraldır, ders içeriklerinin tutması ve ders kodlarının aynı olması gerekir. yani herhangi bi bölümün bi dersi gidip başka okuldan kabul ediliyor diye senin alacağın dersi de kabul etcekler die bi durum yok... |
peki dersin içeriğin uygun olup olmadığını kime danışacam sıkıntıda esas olarak şurda bizim yaz okulu kayıtları varken diğer unilerde derslerin belli olmaması
|
|
~ 111 gün
|
|
| |
eti.cin
|
hersey para ağız tadıyla okul da uzatamıozz ..:S
|
|
1 ~ 111 gün
|
|
| |
lithium
|
peki dersin içeriğin uygun olup olmadığını kime danışacam sıkıntıda esas olarak şurda bizim yaz okulu kayıtları varken diğer unilerde derslerin belli olmaması
o okullarda olan öğrencilere ya da hocalara sor, aşağı yukarı her sene aynı dersleri açar okullar.
sonra o okullarıın derslerine gir başlarındaki ders kodu kısımlarından seni ilgilendirenleri okulun öğrenci işlerine ya da varsa danışman hocanıza falan sor. kodların birebir tutması gerekiyor, kredilerin de aynı şekilde..
sonra eğer hocan o dersin içeriğini onaylarsa ordan dersi alabiliyorsun.
yani ilk iş, kodu tutan okulun hocasıyla ya da o okuldaki öörencilerden biri ile görüşmek.
|
|
~ 111 gün
|
|
| |
darth varyok©
|
kredi başına 450 ytl nedir ya :S başkent üniversitesi özel üniversite mi nedir? 20 lira iyi gibi ya, fiyatta anlaşalım her dersi açarım ben :P
|
|
~ 111 gün
|
|
| |
eti.cin
|
öğrenci işleri de yardımcı olabılır danısmakta fayda var.
|
|
~ 111 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
ders ingilizce ise ingilizce verilen okullardan alacaksın. istatistikçimiz yaz okulu açarım ama izmirde bulunmayacak olanlara odtüden alabilirsiniz dedi bize :D
|
|
~ 111 gün
|
|
| |
..lustrall..
|
boğaziçinde müh. kredi başına 80ytl artı kayıt ücreti 120 ytl ..
fen edebiyatlar 50 ytl
egitim fak 30 ytl kredi başına..
devlet uni işte güya.. a.q
|
|
~ 111 gün
|
|
| |
alice kendi alemınde
|
her sene bir sürü erasmus öğrencisi ne yapıyorsa onu yapacaksın.
gidip diğer okuldakı derslerin içeriklerini öğreneceksin (nerden öğrenicem deme fena söverim) sonra okuluna gidecek ilgili kişilere begendırmeye çalışacaksın.
bizim bolum başkanının peşinde bu yuzden sürünenler görüyorum hep. öyle bişey
|
|
~ 111 gün
|
|
| |
alice kendi alemınde
|
şükür yarabbim kayıt ücretimiz yok.. 80 de olmaz bizde yaa.. 40 45 anca.. ben gene de bizim okulunda a.q yım ama.. eylulde 800ü vericem
..lustrall.. demis ki: boğaziçinde müh. kredi başına 80ytl artı kayıt ücreti 120 ytl ..
devlet uni işte güya.. a.q |
|
|
~ 111 gün
|
|
| |
• c€dric¹ •
|
okulum seni çok seviyorum yazın bile sana geliyorum:)
|
|
~ 111 gün
|
|
| |