ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > Prison Break' ten Spinoff: “Cherry Hill
fox cnbc e dizi polisiye polis hapis hapishane prison break show tv
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

luteus
luteus

FOX, “Prison Break” temasıyla benzer bir dizinin yapımı üzerinde çalışmalara başladığını açıkladı. Adının “Prison Break: Cherry Hill” olması düşünülen dizi, “Prison Break”te de sezon sonuna doğru gözükecek olan Molly adında bir kadın mahkumun üzerine odaklanacak. Dizinin senaryosu ise yine “Prison Break”in senaryo ekibi tarafından yazılacak. FOX, iki dizi arasında bağlantıyı Michael ve Lincoln’e şantaj yapan gizemli örgüt üzerinden kurmayı düşünüyor.

Hikayeye göre, Molly karakterinin de finansal açıdan iyi durumda olan ailesi, bu gizemli örgütün elinde olacak. Molly bu yüzden ailesini bulmak ve onları kaçıranlardan öc almak için Panama’ya gidecek. Ama bu zorlu sürecin sonu hapisanede bitecek ve Molly devlet kanalıyla ailesinin hayatta ve iyi durumda olduğununa dair bilgiler alacak.

PB’nin uygulayıcı yapımcılarından Matt Olmstead, Molly ve Michael arasında ironik bir benzerlik olacağını çünkü her ikisinin de duygusal açıdan kötü durumda olduğunu, sevdiklerini kaybettiklerini ve buna neden olan insanların da cezalarını çekmelerini istediklerini söyledi.

Diğer yandan, Molly karakterini canlandıracak aktrist henüz belli değil ve “Prison Preak” yapımcıları da Molly’nin hangi bölümde görüneceği hakkında karar vermeye çalışıyorlar. Buna ek olarak, eğer “Cherry Hill” projesi hayata geçmezse, Molly karakteri “Prison Break”te devamlı bir karakter olarak devam edecek. “Cherry Hill” projesi hayata geçerse de Molly’nin ne zaman PB’den ayrılıp, “Cherry Hill”e başlayacağı hakkında kesin bilgi yok.

Sanırım bu tür stratejiyle dizi her iki alternatif yolla FOX’ta uzun bir süre yayınlamaya devam edecek. :)

Alıntıdır
http://prisonbreak-fan.blogspot.com/2007/10/prison-breakten-muhtemel-spinoff-cherry.html
16 Mayıs 2008 12:59   mesajın adresini al  

luteus
luteus
dizi bitmeli diye düşünüyorum konu sarpa sarıyordu... umarım tatlı ve güzel biter ve arkasından da yeni versiyonu güzel yeni ve sıkı konusu ile gelir. proje inşallah tutar da biz de dizi keyfinden mahrum kalmayalım. Fanatiklere duyurulur.
16 Mayıs 2008 13:00   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Obaaa..evet bana duyrulur,yani fanatiğine:D
16 Mayıs 2008 13:02   mesajın adresini al  

eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard
prison breakkkkkkkkkkkkk :A:A:A
16 Mayıs 2008 13:07   mesajın adresini al  

fishman6
fishman6
inşallah tutar yeni proje 3. sezonda ben sıkılmıştım ilk iki sezon gibi heyecan vermedi bana
16 Mayıs 2008 13:12   mesajın adresini al  

the error
the error
uvvvvvvvvvvvvvv beklenen atraksiyon :)
16 Mayıs 2008 13:25   mesajın adresini al  

envengikara
envengikara
GRİP FİLM KISA FİLM YARIŞMASI
Arkadaşlar yarışma için çektiğim film 200 film arasından ilk 10 a kalmıştır. Bugunden itibaren oylama başladı. Filmimi izleyip oy verirseniz çok sevinirim.Yarışmayı kazanmak için oylarınıza ihtiyacım var...
Saygılar..
http://www.gripfilm.com/iviewfilm.php?fid=7896095
22 Mayıs 2008 03:00   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008