ALİCE git başkasına yap şu sorunlu uafak kız tavırlarını bana sökmez!! git bakası ı avutsun seni bilmeidğin konuda ahkam kesme bana.. ne ağbisi ben hayatımda kimseye öyle davranmadım..merak etme ...ben fikrimi paylaşırım kimsede buna mani olamaz..Tutasyle konuşuyorum sen neye niçin rahatsız oluyorsun ..bilgi sahibi olmaddan fikir sahibi oluyorsun daha adımı bile bilmiyorsun..bırak bu tavırları..
bipolardisorder demis ki: Tutaste snein kadın veya erkek olman mühüm değil hümanist çerçeveden bakarsan öyle olmaıdğını anlarsın tabi bunu anlaman için şu alaysı üslubundan kurtulman gerekiyor.ya değilse kimse snein seksüel ihtiyaçlarını eleştirmiyor..istedğinle isteğini paylaşırsın...ailened e hesabını sen verirsin ben değil..ok
sen ailene seviştiğin kızların listesini mi gösteriyorsun?
komik olma Allah aşkına..
bakirelik namustur deyip de önüne gelenle yatmak da marifet sanırım..
herkesin seviştiği kendine..insanlıktan(hümanistilik) bahsedene bakın hele..
1~ 106 gün
yerleyeksan
[i]neyse ne haliniz varsa görün..fikirde fazla size..saygıda..çürüyün o kokuşmuş dünyanızda..
~ 106 gün
purepoison(can):):)
yok ya sizde adam gibi tartışamıonuz ya kişisele vurmadan tartışamıomusunuz ?????
evet alice:)
o benle konuşuyor lütfen ama:Pp
senin fikirlerin yok..söyleyemezsin:)
önce izin alacaksın abinden:Pp
1~ 106 gün
eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard demis ki: ayrıca..
bakir(e)lik insanın kendine yakışanı giymesidir...
goccunanı olanda yaralanır..
~ 106 gün
alice kendi alemınde
ne diyoırsun kardeş. yukarda yazmıştın sonra ezberlediğin şiirin son kıtasını da hatırladın buradan mı eklıyorsun.
Ayy ayy sinirlenirmiş de
bipolardisorder demis ki: ALİCE git başkasına yap şu sorunlu uafak kız tavırlarını bana sökmez!! git bakası ı avutsun seni bilmeidğin konuda ahkam kesme bana.. ne ağbisi ben hayatımda kimseye öyle davranmadım..merak etme ...ben fikrimi paylaşırım kimsede buna mani olamaz..Tutasyle konuşuyorum sen neye niçin rahatsız oluyorsun ..bilgi sahibi olmaddan fikir sahibi oluyorsun daha adımı bile bilmiyorsun..bırak bu tavırları..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19961
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!