tüm istanbulun kanalizasyonu akarken kirlenmiyor boğaz,hristiyan diye külleri dökülünce mi kirleniyor?
115 Mayıs 2008 14:34
-can-
hristiyan olmicakmi o =) (basliga nazaran )
115 Mayıs 2008 14:57
zuğaşi_berepe
sen nefes alarak havamızı kirletiyorsun ama ....
115 Mayıs 2008 15:34
'off the record'
Azcık külden ne olur ki...Ben de işiyorum mesela
15 Mayıs 2008 15:39
*mülayim*
hıristiyan doğrusu...
bu arada yazar cahil bile değil...
cahil insan bile bu kadar saçmalayamaz
15 Mayıs 2008 16:22
_volkan_
Bugün gazetesi yazarı, Leyla Gencer Hristiyan ise küllerini İtalya'ya döksünler. Niye suyumuzu kirletiyor? dedi.
Mide bulandırıcı, İğrenç bir yazı
İnsanlıktan nasibini almamış aptal ötesi kadının teki.
Ülkemi kirleten bir aptal. ülkenin temizliğini bu kadar düşünüyorsa siktirsin gitsin
115 Mayıs 2008 16:47
_volkan_
Bu şekilde yazılar yazan öküzlere
neden 'halkı bölmek, kin ve nefrete teşvik etmek, ayrım yaratmak' tan dava açılmıyor
hıms ben denizci usulü cenaze töreni istiyodum, sarıp bi güverteden atsınlar marmaraya, buna ne der merak ettim, hem deniz hem balıklar kirleniyor cıks olmıcak bu iş galiba, ege'de olursa gerginlik cıkar, artık karadenize kaldı işimiz desene.
ciddi bir mesajtır. vasiyet edicem, tabi o vakte kadar fikrim değişmezse:)
15 Mayıs 2008 16:53
jaja of opobo ® .iz
Bugün yazarı Nuh Gönültaş geçen gün hayatını kaybeden Gencer'in vasiyetine Küllerinizle suyumuzu kirletmeyin diyerek karşı çıktı
bu nasıl bi densizlik yahu?bu ülkenin suları bitek size mi ait?bu ülkede T.C kimliği taşıyan bitek siz misiniz?bu ülke sizin babanızın malı mı?okuyunca şaşırdım cidden gerçek mi şaka mı diye düşünmeden de edemiyor insan...malum şaka gibi bi yazı çünkü:))
nuh gönültaş şaka gibisiniz kuzum.....
415 Mayıs 2008 17:04
souvereign jr.
Kanal Türk'ü satın alan İpek - Koza Grubu'nun sahibi olduğu Bugün gazetesi dünyada 'La Diva Turco' olarak bilinen ünlü sanatçı Leyla Gencer'i Hrıstiyan olduğu için eleştirerek, küllerinin denize dökülmesine karşı çıktı.
ne demek bu laf? peki yakılmak istenmedi diyelim toprağa gömülmek istedi. o zaman da hristiyansın kardeşim gömülemezsin mi diceksin ölüye? bu ne saçmalık. neden o zaman çanakkale'de çanakkale savaşında ölen yabancı askerlerin mezarları var onların hepsi hristiyan. yani çifte standart burda başlıyor. türk olup hristiyan olan birisi bu ülkenin topraklarında veya karasularında defnedilemez , ama yabancı birisi ölürse defnederiz.
215 Mayıs 2008 17:42
_volkan_
elimizde çamaşır sularıyla o kadını baglayıp baştan sona yıkama
sonrada ülke dışında bir yerlere bırakma aktivitesi düzenliyorum...
115 Mayıs 2008 17:54
mélodie
başka dinlere mensup olan insanları aşağılayan ve onlara karşı kinli olanlar müslüman olamaz!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19951
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.