gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Konu Dışı - Allahsız Müslümanlar
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 12
 Yazar: Mesaj:
ripcord
ripcord
Bir sıfat tamlaması:

Allahsız > sıfat + Müslümanlar > isim

Müslümanın Allahsızı olur mu? Hem de bal gibi olur.

Olursa nasıl olur?

TANIM
Dinleri olduğunu iddia ettikleri İslamiyet'in temel niteliklerine tecavüz ettikten sonra, kendileri ve putlarıyla başbaşa kaldıkları ilk anda, buldukları ilk seccadeye yüz sürüp ben ettim sen etme yarabbi diyebilme adiliğini, yüzsüzlüğünü ve haysiyetsizliğini gösterebilen bir cemaate işaret eden sıfat tamlamasıdır.

İÇERİK
* Bütün bir Cumhuriyet tarihi boyunca Adalet Mülkün Temelidir desturunu özel mülkiyetin temeline oturtanlar, ülkenin hem içini hem dışını boşaltan zümre tarafından gasp edilen ülke zenginliklerini birkaç kuruş karşılığında
arkada kanıt bırakmaksızın peşkeş çeken yargıçlar, savcılar,.. > Yargı organının Allahsız Müslümanları.

* Bütün bir Cumhuriyet tarihi boyunca seçildikleri millet için boşluksuz bir anayasa yapamamış, dolayısıyla boşluğu fırsat bilen Allahsızların önünü açmış, ülkenin sömürülmesinin önüne geçememiş Türkiye Cumhuriyeti tarihinin tüm dönem parlementoları > Yasama organının Allahsız Müslümanları.

* Bütün bir Cumhuriyet tarihi boyunca eşe-dosta-akrabaya özel yasaları yürürlüğe sokmuş, milletin ekonomisiyle, kültürüyle, şerefiyle, namusuyla oynamış bütün hükümetler > Yürütme organının Allahsız
Müslümanları.

Peki onlara gelinceye kadar?

Bastığı yerleri tanımadan, toprak diyerek geçen daha da ileriye giderek bastığı toprağa tüküren bütün Allahsız Müslümanlar.

Yani;
tabanda toprağa tüküren
tavanda millete,devlete,ülkeye tükürür.
Bu anlamda ben Müslümanım diyen herkes.

SONUÇ

İMAM - AZİZ CEMAAT-İ MÜSLİMİN, MEVTAYI NASIL BİLİRDİNİZ?

CEMAAT - İYİ BİLİRDİK a.q.

İMAM - GÖMÜN a.q.

Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar mı kalacak?

Böyle giderse....

15 Mayıs 2008 00:58  mesajın adresini al  
sultana [sayko]
sultana [sayko]
bununla ilgili bir kitap var, ben açacaktım başlığı, fakat saçma sapan tepkiler almak istememiştim
kaynak belirt bari sen de

1 defa alkışlanmış (1)  15 Mayıs 2008 00:59  mesajın adresini al  
sultana [sayko]
sultana [sayko]
Allah'sız Müslümanlık

Allahsız Müslümanlık
Ömer Lütfi Mete

Kitabın Tanıtım metni;

“Allah’sız Müslümanlık” deyimi ile ne anlatılıyor?

Bu soruyu bir cümlede ifade etmek gerekirse, “Güçlü ve etkin bir iletişim çabası sergileyerek Allah ile beraberlik kuramayan İslami yaşayış biçimi” derim…

Müslümanlık, kişi için huzur ve mutluluk sağlayan bir tercih değil de,Ürkütücü bir Tanrı’nın koyduğu külfetler bütünü şeklinde yaşanırsa bu, gerçek bir dinin hedefleyebileceği durum olamaz.

Öyle inanıyorum ki, çağımızda Müslüman kimliğini önemseyen her insan, yaşadığı çelişkileri özgürce sorgulayıp tartışabilse benimkilere benzer sonuçlara ulaşacaktır.

15 Mayıs 2008 01:02  mesajın adresini al  
'off the record'
'off the record'
Kimsenin dini kimseyi ilgilendirmez.

15 Mayıs 2008 01:16  mesajın adresini al  
yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
bu davranislari sergileyen bir insanin veya insanlarin musluman olmasi dusunulemez,,

ama Allahi yok demek kesinlikle yanlistir,, belki de teisttirler..

bir kisiyi allahsiz olmakla suclamak, bir insan evladi icin yeryuzunde yapilabilecek en buyuk suclamadir.. rica ediyorum, ne yazdiginizi bilerek yaziniz..

2 defa alkışlanmış (2)  15 Mayıs 2008 01:24  mesajın adresini al  
matters.iz
matters.iz
gereksiz bir başlık...Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır onu soruyorsan...

15 Mayıs 2008 02:16  mesajın adresini al  
messiniyen
messiniyen
bknz: başbakan ve kabine heyeti

15 Mayıs 2008 02:39  mesajın adresini al  
paslı eyfel
paslı eyfel
şlaps şlaps
bak iz kaldı.

bu formu içmeden önce iyice çalkalayınız.
gazını çıkartmak için sırtını sıvazlayınız

15 Mayıs 2008 10:40  mesajın adresini al  
ripcord
ripcord
kaynağa gerek yoktu. içimden geldiği gibi yazdım.
böyle düşünüyorum.

sultana [cimdallı! demis ki:
]bununla ilgili bir kitap var, ben açacaktım başlığı, fakat saçma sapan tepkiler almak istememiştim
kaynak belirt bari sen de

15 Mayıs 2008 16:46  mesajın adresini al  
ripcord
ripcord
off the record
matters
paslı eyfel

alayınıza cevaben :

bu başlık gereksiz bir başlık değildir. neye göre gerekli neye göre gereksizdir? gereksiz olma nitelikleri nelerdir? böyle soruları kendi bünyelerinize sormadan önce ihtiyaç fazlası kelimelerinizi kendinize saklayın > bu bir

kimsenin dininin kimsenin dinini ilgilendirmemesi ne kadar doğalsa, kimsenin kamusal ayarı bozma girişşimlerini müslümanlık kisvesi altında icra etmesi de o kadar doğaldır wesselam. öyle değil mi ya ? doğal olmalı değil mi ? yukarıdaki yorumlara bakıldığında evet bırakınız çalsınlar. >bu iki

izi kalan olaya bakarsak. bay paslı eyfel fazla alkışlarınızı vestiyerde bırakın önce saonra başlığa dair cevap verin wesselam. >bu da üç

kişisel her platformda havada karada denizde bilmem neyde tartışmak isteyen adamevladı özelden ulaşabilir.

eywalla..

FIN

15 Mayıs 2008 16:50 ~ 15 Mayıs 2008 17:03  mesajın adresini al  
satanic
satanic
saçma

15 Mayıs 2008 21:30  mesajın adresini al  
antik_aci
antik_aci
yasin altunkaynak demis ki:
bu davranislari sergileyen bir insanin veya insanlarin musluman olmasi dusunulemez,,

ama Allahi yok demek kesinlikle yanlistir,, belki de teisttirler..

bir kisiyi allahsiz olmakla suclamak, bir insan evladi icin yeryuzunde yapilabilecek en buyuk suclamadir.. rica ediyorum, ne yazdiginizi bilerek yaziniz..

Nasıl katılacağımı şaşırdım neden bi kez alkışlayabiliyoruz...

Allahı inkar etmek küfürdür. Küfredene kafir denir. Yani birine Allahsız demekle Kafir demek arasında pekte bi fark yok açıklamasından sonra aşağıdaki kutsi hadise dikkat çekicem.

Rasulullah (s.a.v.): “Herhangi bir kimse, din kardeşine “Ey kafir!” derse, bu tekfir sebebiyle ikisinden biri muhakkak küfre döner. Eğer o kimse dediği gibi ise ne ala. Aksi takdirde sözü kendi aleyhine döner.” buyurdular. (Müslim 1/319)
Bide münafıklar var tabi onlarda kastediliyor olabilir. Ama ne Allah ne Müslümanlıkla alakası yok o grubun.

Bize ne ya kim Allahlı kim Allahsız
Kendime Sen kendine bak diyesim var ...

20 Mayıs 2008 16:46  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 12
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008