| |
kırmızı mavi
|
sarho$ken duman
ayıkken mor ve öteSi
|
|
~ 113 gün
|
|
| |
ripcord
|
gerçekte ayıkken mor ve ötesi hiç çekilmez
kırmızı mavi demis ki: sarho$ken duman
ayıkken mor ve öteSi |
|
|
~ 113 gün
|
|
| |
kırmızı mavi
|
bende dumanı ayıkken çekemiyorum..... :))
|
|
~ 113 gün
|
|
| |
kwn©h
|
duman - gurbet (konser kayıt)
duman dinleyemem,dinlemem,çekemem diyenlere tavsiye ederim bi bakın özelliklede son 1dakikasını iyi dinleyin...
|
|
~ 113 gün
|
|
| |
kırmızı mavi
|
bakamam vaLLa internetim kotaLı kusura bakmasınLar ;)
|
|
~ 113 gün
|
|
| |
zuğaşi_berepe
|
|
|
~ 113 gün
|
|
| |
kwn©h
|
babam gibi yap,youtube a gir dinle
babamın deyişine göre o indirmiyomuş sadece bakıyomuş o yüzden kotayı etkilemezmiş =)))
(ama gerçi orasıda kapalı) =S
kırmızı mavi demis ki: bakamam vaLLa internetim kotaLı kusura bakmasınLar ;) |
|
|
~ 113 gün
|
|
| |
aslan67
|
Karşılaştırmaya bile gerek yok..Mor ve Ötesi'nin canlı performansı berbat ötesi..Sahnede mıy mıy mıy valla,uyuyorum desem yeridir..Sanki evde amatör kayıt yapıyor herifler..Duman'a gittin mi konserde olduğunu hissediyorsun..
|
|
~ 113 gün
|
|
| |
kwn©h
|
yok abi o kadarda ezme ama,Mor ve Ötesi'nin cover larıda iyidir konserlerde...
|
|
~ 113 gün
|
|
| |
aslan67
|
Şarkıları ve albümleri şahane aslında heriflerin de işte ısınamadım gitti konserlerde,hani konser dediğin it gibi terleyip,hoplayıp zıpladığın bir yerdir,bunlar onu hissettiremiyor:)
|
|
~ 113 gün
|
|
| |
runtime error
|
kıyas gerektirmeyen bir başlık olmuş.duman muman bilinmezken bu ülkede rock müziği mor ve ötesi sevdirmiştir.zaten ondan sonra dinleyicinin vizyonu değişti mangalar,çilekeşler piyasada yer buldular.köprüaltı nasıl bir şarkıdır hiçbir fikri olmayanlar dünya yalan söylüyor albümünden sonra duman'ı fark etmişlerdir.ha mor ve ötesi dünya yalan söylüyor'da ibaret bir grup değildir o ayrı.canlı performansları da mükemmeldir.en azından duman'ın keş ötesi titrek çatlak sesi vokali gibi bir vokale sahip değillerdir..
|
|
~ 113 gün
|
|
| |
lithium
|
ben tarafsız bi değerlendirme yapamicam. ama mor ve ötesinin her şarkısı bana ekmek su gibi gitmio. dumanın şarkılarını arka arkaya durmadan dinleyebiliorum.mor ve ötesi benim için 3-4 şarkıdan ibaret oluo sadece.. hatta onlarda (dinlediklerim) piyasa die tabire edilio fanatikleri tarafından..
o yüzden onları asıl fanatiklerine bağışlıyorum duman dinlemeye devam ediorum:)
|
|
~ 113 gün
|
|
| |
meazzaa
|
mor dumanın ötesi daha güzel
|
|
~ 113 gün
|
|
| |
kwn©h
|
he bak ona bişi demem,diyemem çünkü haklısın :)
ama illa ben hoplıcam zıplıcam atraksiyon yaratıcam dersende kurban verelim biz sana 1doz =p
aslan67 demis ki: Şarkıları ve albümleri şahane aslında heriflerin de işte ısınamadım gitti konserlerde,hani konser dediğin it gibi terleyip,hoplayıp zıpladığın bir yerdir,bunlar onu hissettiremiyor:) |
|
|
~ 113 gün
|
|
| |
aslan67
|
kurban zaten efsane ya,adamların hem şarkıları hem konser performansı enfes..bütün albümlerini koy arka arkaya,3-4 kere bıkmadan dinlerim,duman'dan da iyi canlı performans daha nolsun,bence yani:D
|
|
~ 113 gün
|
|
| |