| |
ızdırap
|
peki sence fethullan o actıgı ve ülkemizi tanıttıgı cok güzide kolejlerde ögrencilerine ne ögretiyo? Camiden ne farkı var?
Sen kaç kere gittin?
Fakir ailelerin cocuklarını para yardımlarıyla kandırıp duaya, namaza, cemaat toplantılarına katılmaya zorlayıp, ezberciligi dayayıp bi yandan İslam ögretiyorum diye insanların kafalarını saçmalıklarla doldururken mi gurur duyuyosun bu adamla?
beyin sıçmığı
Sen hic sızıntı okudun mu arkadasım? Aylık ilim irfan BİLİM dergisi diye gecer kendisinin adı, her satırında Allah'a dünyayı yarattıgı icin sükretmemiz gerektiginden baska bisey yazmıyo.
puahaha
evet ilim kültür dergisidir tıpkı matematikle haşrolan kişinin bu evreni yaratan mükemmel bi matematikçi demesi gibi.
Afrika'daki cocuk Atatürk seni seviyorum diyosa bunun fethullahla ne ilgisi var adam Allah'ın bir kulunu faşist islamcı yapmadan günahını bile vermiyo kimseye Afrika'daki açı mı doyurcak bırak yaa. Atatürk genci olarak fethullahla gurur duyuyosan Atatürkçülük ne demek biraz daha düşün laiklikten başla düşünmeye de. Milliyetçilikten değil.
Şimdi nasıl bir ruh hali içindesin bilmiyorum ama ideolojin hücrelerini sardığı için tarafsız düşünme yetini kaybetmişsin.Afrika'daki Türk okullarının açılmasına kendisi vesile olmuştur.Orda da adını duyduğunda hönk tepkisi vereceğin ülkelerde istiklal marşı okutulmakta...Bi de kendisi en sevmediğiniz insan sorusuna usame bin ladin yanıtını vermişken orda ne saçmaladığını anlamadım bile.
Evet Fethullah Gülen'le gurur duyuyorum.
|
|
5 ~ 114 gün
|
|
| |
kiss ekaton epta
|
Arkadaşım ben fethullah gülen in fikirlerini benimsemediğimi açıkça yazdım, alıntında eksikler var. Ayrıca kimseyi namaza zorlamadıklarını belirtmeliyim. Zira iki yıl dershanelerine gittim, kimse beni zorla toplantılara çağırmadı, namaz kıldırmadı. Sadece türkçe olimpiyatlarınının kısa bir kaydını izle derim, youtube da var.
Hem ayrıca benim milliyetçiliğimi, Atatürkçülüğümü veya müslümanlığımı sorgulamak KİMSENİN HADDİNE DEĞİL.
roxie demis ki: peki sence fethullan o actıgı ve ülkemizi tanıttıgı cok güzide kolejlerde ögrencilerine ne ögretiyo? Camiden ne farkı var, Türkiye'deki üniversite hazırlık kamplarının? Fakir ailelerin cocuklarını para yardımlarıyla kandırıp duaya, namaza, cemaat toplantılarına katılmaya zorlayıp, ezberciligi dayayıp bi yandan İslam ögretiyorum diye insanların kafalarını saçmalıklarla doldururken mi gurur duyuyosun bu adamla? Sen hic sızıntı okudun mu arkadasım? Aylık ilim irfan BİLİM dergisi diye gecer kendisinin adı, her satırında Allah'a dünyayı yarattıgı icin sükretmemiz gerektiginden baska bisey yazmıyo. Amerika'da nereleriyle gülceklerini şaşırıyolardır bizim bu çok bilimsel dergilere ve makalelere. Afrika'daki cocuk Atatürk seni seviyorum diyosa bunun fethullahla ne ilgisi var adam Allah'ın bir kulunu faşist islamcı yapmadan günahını bile vermiyo kimseye Afrika'daki açı mı doyurcak bırak yaa. Atatürk genci olarak fethullahla gurur duyuyosan Atatürkçülük ne demek biraz daha düşün laiklikten başla düşünmeye de. Milliyetçilikten değil. |
|
|
6 ~ 114 gün
|
|
| |
ot
|
Evet Fethullah Gülen'le gurur duyuyorum.
peki o zaman neden kendisi amerikanin irakta yaptigi katliama medyasiyla birlikte yeteri tepkiyi gostermemektedir.
neden halen o amerikada yasamaktadir. turkiyeye gelsin demiyorum. ama sembolik bir tepki olarak bile olsa amerikadan ayrilmasi gerekmez miydi?
cvplari merak ediyorum. madem gurur duyuyorsunuz?
|
|
~ 114 gün
|
|
| |
ızdırap
|
Medyasından kastın zaman gazetesi ve stv ise evet orada tepkiler ortaya konmuştur.Ayrıca kendisinin her savaş haberini duyduğunda fenalık geçirdiğini biliyorum.Amerika'dan gitmesi veya gitmemesi konumuz ise olacaklar şunlardır:
Türkiye'ye geleceğini sanmam,çünkü gelsin ortalığı karıştıralım diye avuçlarını ovalayan insanlar mevcut.
Dünyada nereye giderse gitsin gittiği ülkenin rejimi Türkiye'ye gelecek haberleri çıkar.
..ot... demis ki: Evet Fethullah Gülen'le gurur duyuyorum.
peki o zaman neden kendisi amerikanin irakta yaptigi katliama medyasiyla birlikte yeteri tepkiyi gostermemektedir.
neden halen o amerikada yasamaktadir. turkiyeye gelsin demiyorum. ama sembolik bir tepki olarak bile olsa amerikadan ayrilmasi gerekmez miydi?
cvplari merak ediyorum. madem gurur duyuyorsunuz? |
|
|
3 ~ 114 gün
|
|
| |
ot
|
Dünyada nereye giderse gitsin gittiği ülkenin rejimi Türkiye'ye gelecek haberleri çıkar.
fransaya gitsin o zaman. cikmaz oyle bir haber...
|
|
~ 114 gün
|
|
| |
ızdırap
|
O zaman da gördünüz mü fransız laikliğinin ülkesine gitti bu adam müslümanları dinsizleştirme çalışması içindeydi olur eminim.
..ot... demis ki: Dünyada nereye giderse gitsin gittiği ülkenin rejimi Türkiye'ye gelecek haberleri çıkar.
fransaya gitsin o zaman. cikmaz oyle bir haber... |
|
|
1 ~ 114 gün
|
|
| |
ot
|
Medyasından kastın zaman gazetesi ve stv ise evet orada tepkiler ortaya konmuştur.
nihat genc bile daha cok dile getiriyor bunu. bıraksananız abi siz...
.Ayrıca kendisinin her savaş haberini duyduğunda fenalık geçirdiğini biliyorum.
nerden biliyorsun?
|
|
~ 114 gün
|
|
| |
ot
|
O zaman da gördünüz mü fransız laikliğinin ülkesine gitti bu adam müslümanları dinsizleştirme çalışması içindeydi olur eminim.
abi hakkaten komik seyler soyluyorsun ya :)
ama su dedigin sey bile amerikada kalmasından iyidir. bunu gorememek icin kör olmak gerekir. hakkaten...
|
|
~ 114 gün
|
|
| |
ızdırap
|
Abicim boy mu yarıştırıcaksın şimdi kim daha fazla dile getiriyor diye.Yalan söyledim ki okurken önyargıyla okursan yalana bak dersin.
..ot... demis ki: Medyasından kastın zaman gazetesi ve stv ise evet orada tepkiler ortaya konmuştur.
nihat genc bile daha cok dile getiriyor bunu. bıraksananız abi siz...
.Ayrıca kendisinin her savaş haberini duyduğunda fenalık geçirdiğini biliyorum.
nerden biliyorsun? |
|
|
~ 114 gün
|
|
| |
ızdırap
|
Geyiklerle dönen gündeme bu yakışır.Eğer ki sırf Amerika'da kalıyo diye adamı suçlayacaksan bu ülkede de yaşamayalım hocam.
..ot... demis ki: O zaman da gördünüz mü fransız laikliğinin ülkesine gitti bu adam müslümanları dinsizleştirme çalışması içindeydi olur eminim.
ama su dedigin sey bile amerikada kalmasından iyidir. bunu gorememek icin kör olmak gerekir. hakkaten... |
|
|
1 ~ 114 gün
|
|
| |
ot
|
Abicim boy mu yarıştırıcaksın şimdi kim daha fazla dile getiriyor diye.
evet bu alanda yaristircaksın abicim. eger islami kesimiz diyorsan hergun boy boy tasıyacaksın bunu medyana. gidip herseye ragmen oturmucaksın amerikanin kucagina. neyse. kolay gelsin...
|
|
~ 114 gün
|
|
| |
ızdırap
|
O zaman benim karşıma biri çıkar neden Türkiye'de yaşıyosun İsrail'i ilk tanıyan ülke değil mi orası der.
..ot... demis ki: O zaman da gördünüz mü fransız laikliğinin ülkesine gitti bu adam müslümanları dinsizleştirme çalışması içindeydi olur eminim.
ama su dedigin sey bile amerikada kalmasından iyidir. bunu gorememek icin kör olmak gerekir. hakkaten... |
|
|
2 ~ 114 gün
|
|
| |
ot
|
O zaman benim karşıma biri çıkar neden Türkiye'de yaşıyosun İsrail'i ilk tanıyan ülke değil mi orası der.
ben de derim ki 'en azindan amerikada yasamıyorum' :)
|
|
~ 114 gün
|
|
| |
ızdırap
|
Bak orhan karşılaştırcaksan bütün gazeteleri okuyup öyle yazcaksın.İsrail'le,Amerika ile ilgili bir sürü yazı,haber çıkıyo okuduğum gazetelerde.Öbür yandan diğer gazetelere bakıyorum okulda namaz vahşeti,mini eteklileri darp ettiler vs,vs.
Burdan biyere varamayız tıpkı Einstein'ın dediği gibi hayatta bi önyargıyı yıkmak atomu parçalamaktan daha zordur.
..ot... demis ki: Abicim boy mu yarıştırıcaksın şimdi kim daha fazla dile getiriyor diye.
evet bu alanda yaristircaksın abicim. eger islami kesimiz diyorsan hergun boy boy tasıyacaksın bunu medyana. gidip herseye ragmen oturmucaksın amerikanin kucagina. neyse. kolay gelsin... |
|
|
2 ~ 114 gün
|
|
| |
*cedric*
|
Sen hic sızıntı okudun mu arkadasım? Aylık ilim irfan BİLİM dergisi diye gecer kendisinin adı, her satırında Allah'a dünyayı yarattıgı icin sükretmemiz gerektiginden baska bisey yazmıyo. Amerika'da nereleriyle gülceklerini şaşırıyolardır bizim bu çok bilimsel dergilere ve makalelere.
okuma.
amerikalılardan bizene.
|
|
1 ~ 114 gün
|
|
| |