ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Fethullah Artık Dön...

Sayfalar: 1  2  3  4  5  12  13  14  27  28  29  30  31  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 145 - 156

namütenahihezeyan
namütenahihezeyan
Ne yaptığın değil nasıl yaptığın önemli...Fethullah dünyada birçok Türk koleji açtı evet ama bunun altında vatanseverliğin yattığını hiç sanmıyorum..O okullara herhangi bir Türk vatandaşı giremiyor öğretmen olarak. Onun kitaplarını hatmetmeniz lazım önce....Ya bu adam toplumu ikiye böldü Türkiye'de. Refah partisi taraftarlarını bile öpüp başıma koyarım onun cemaati yanında. Bizim sınıfımızda Milli Gençlik Vakfı'ndan da dindar kızlar vardı; ama hiç de onlar gibi kaçmadılar bizden. AKP ve dolaylı olarak O'nun politikasını gördükten sonra Erbakan anti-emperyalistmiş, hakkını yemişiz demeye başladım.
15 Mayıs 2008 14:12   mesajın adresini al  

..lustrall..
..lustrall..
Sana emperyalizm in açıklamasını yaparken bu şahsınkurumlarına gelen paranın farkını açıklamıştım ama anlamamışsın deliveren arkadasım. Binlerce okul dershane uni kurum... bahsedilen şey servetten çok daha farklı birşey, herkesin ortaya koyup gözünü kırpmadan hibe ettigi ve amaçlar dogrultusunda kullandıkları, okullar açıldıgı genişletildigi bir para.

CIA ajanı olduguna kanıt???

ve ajan olsa bile umrumda değil arkadasımi, yaptıgı güzel şeylere bakarım. olumsuz kötü bir yaptıgı var mı adamın :p
 2   15 Mayıs 2008 14:13   mesajın adresini al  

comandante
comandante

..lustrall.. demis ki:
Universiteler, kolejler, ilkokullar, kürsüler, sempozyumlar... Hele bir tane organizasyon var Türkçe Olimpiyatları adı altında, ordaki her çocugun her Türkçe telafuzu birer başarı abidesidir. anlayana tabi ;)

Okullarında eğitim dili İNGİLİZCE'dir. Türkçe eğitim öğretim yapılmaz. her sene bir yada 2 öğrenciye bu şov amaçlı organizasyon için Türkçe öğretilir ve Türkiye'ye yollanır. Bazıları da bunuı ''Vay be Türkçe'yi tüm dünyaya öğretiyor'' diye düşünür kendisini ve cemaatini tatmin eder.
15 Mayıs 2008 14:14   mesajın adresini al  

comandante
comandante

..lustrall.. demis ki:

ve ajan olsa bile umrumda değil arkadasımi, yaptıgı güzel şeylere bakarım. olumsuz kötü bir yaptıgı var mı adamın :p

CIA olduğuna kanıt 9 sene aynı vizeyle giriş çıkış yapmadan ABD2de yaşayabilmesi. Hiçbir allahın kulu bunu gerçekleştiremez.

İyi olanları sen say ben kötüleri, ardından da o iyi diye yutturulan yalanların neler olduğunu ortaya koyalım. Var mısın??
 2   15 Mayıs 2008 14:17   mesajın adresini al  

deliveren
deliveren
Binlerce okul dershane uni kurum... bahsedilen şey servetten çok daha farklı birşey, herkesin ortaya koyup gözünü kırpmadan hibe ettigi ve amaçlar dogrultusunda kullandıkları, okullar açıldıgı genişletildigi bir para.

Sence Yukarıda Yazdıgım Şirketler Kaç Kişinin Hibesiyle Oluşmuş Olabilir ?

Bu Soru ile Zaten Olay Çözüldü :)

Bunları Görmemek İçin Bayagı Ugraşmak gerek

15 Mayıs 2008 14:17   mesajın adresini al  

namütenahihezeyan
namütenahihezeyan
Comandante'ye aynen katılıyorum!
15 Mayıs 2008 14:17   mesajın adresini al  

..lustrall..
..lustrall..
Yaptıgınız hala kişilere saldırmak. Dogum tarihine kaşına gözüne bakıyorsunuz. O kadar meraklıysanız bir kitabını okusaydınız.

O okullara herhangi bir Türk vatandaşı olarak giremiyor derken?? insan biraz araştırma yapar öyle yazar arkadasım. Ruslar kendi kendilerine ögrendi zaten :p

Kitaplarını okutmak derkende? kamboçyalı arkadasım hiç okumamıştır kitaplarını ;) ve bir deçöyle bir durum var, önüne geleni almıyorlar malesef. Genelde Bogaziçinden Odtüden mezun kendini yetiştirmiş kişiler alınıyor. sende de varsa o kapasite buyur Uganda da bekleniyorsunuz :D:D
 1   15 Mayıs 2008 14:19   mesajın adresini al  

..lustrall..
..lustrall..
At gözlüklerini çıkarırsan da biras güzel şeyler görsen :p sadece soyut eleştirilerde bulunuyorsun

CIA ajanı, görmemek için ugrasmak gerek.. kanıt var mı deyince de

KANIT BENİM

komiksin ;)

1   15 Mayıs 2008 14:21   mesajın adresini al  

deliveren
deliveren

..lustrall.. demis ki:
At gözlüklerini çıkarırsan da biras güzel şeyler görsen :p sadece soyut eleştirilerde bulunuyorsun

CIA ajanı, görmemek için ugrasmak gerek.. kanıt var mı deyince de

KANIT BENİM

komiksin ;)

Yukarıda Yazılmış.Her Halde Cümleleri Tam okuyamıyorsun.Tekrar Edelim

Kanıt:CIA olduğuna kanıt 9 sene aynı vizeyle giriş çıkış yapmadan ABD'de yaşayabilmesi.
15 Mayıs 2008 14:25   mesajın adresini al  

..lustrall..
..lustrall..
Comandante adlı arkadaş. Seni yeterince tanıyorum ve seninle forumlarda yada reel hayatta sanal ortamda kısaca hiçbir platformda muhattap olmak istemiyorum. Tamamen kişisel birşey. Çünkü klavye delikanlıgı yaparak, provakasyonlar yaparak kutuplaşmaya neden olan insanlarla bir türlü anlaşamıyorum. Yeterince tanıyorum seni o yüzden bi zahmet benim yazdıklarıma ne cevap ver ne de benden cevap bekle. birde bari burda seviyeni koru lütfen toşlu moşlu, sana Fırtoş dense hoşlanmazsın herhalde,göze hoş gelmiyor, sokak agzı gibi, kime hitap edsen et hoş bişi diil.

Dedigim gibi muhattap olmayalım bi zahmet, anlayışın için teşekkürler.
 1   15 Mayıs 2008 14:26   mesajın adresini al  

deliveren
deliveren

..lustrall.. demis ki:
Yaptıgınız hala kişilere saldırmak.

..lustrall.. demis ki:
Comandante adlı arkadaş. Seni yeterince tanıyorum ve seninle forumlarda yada reel hayatta sanal ortamda kısaca hiçbir platformda muhattap olmak istemiyorum. Tamamen kişisel birşey. Çünkü klavye delikanlıgı yaparak, provakasyonlar yaparak kutuplaşmaya neden olan insanlarla bir türlü anlaşamıyorum. Yeterince tanıyorum seni o yüzden bi zahmet benim yazdıklarıma ne cevap ver ne de benden cevap bekle. birde bari burda seviyeni koru lütfen toşlu moşlu, sana Fırtoş dense hoşlanmazsın herhalde,göze hoş gelmiyor, sokak agzı gibi, kime hitap edsen et hoş bişi diil.

Dedigim gibi muhattap olmayalım bi zahmet, anlayışın için teşekkürler.
15 Mayıs 2008 14:31   mesajın adresini al  

..lustrall..
..lustrall..
Kanıt:CIA olduğuna kanıt 9 sene aynı vizeyle giriş çıkış yapmadan ABD'de yaşayabilmesi. :)

Kompela vardı bi aralar futbolcu, 10 yıl falan Türkiye de kaldı futbolu bıraktıktan sonra, kesin GANA lı bir ajan :p böyle kanıt mı olur ya, cidden Üniversite okuyorsun hayatın boyunca egitim görüyorsun biraz mantıklı olmak gerek :S

Hadidiyelim ajan, takdir ediyorum gene :) adam oturdugu yerden dünyaya yayılıyor. Büyük başarıdır gerçeketen.
 1   15 Mayıs 2008 14:32   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  12  13  14  27  28  29  30  31  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 145 - 156

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008