ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  Fethullah Artık Dön...

Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  21  22  23  24  25  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 166 - 180

deliveren
deliveren
yazdıklarımı inkar etmek değil, yazdıklarımın anlaşılmaması bu. ısrarla tekrar oku diye de söyledim halbuki . neyse uzatmayalım, başlıkta senin madem konu da senin, konuş kendi kendine engel olmiyim .;)

Anlaşılamayacak Yazıları Anlaşılacak şekilde Rötuşlar Yapabilirsin
~ 115 gün   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
Okullarında eğitim dili İNGİLİZCE'dir. Türkçe eğitim öğretim yapılmaz. her sene bir yada 2 öğrenciye bu şov amaçlı organizasyon için Türkçe öğretilir ve Türkiye'ye yollanır. Bazıları da bunuı ''Vay be Türkçe'yi tüm dünyaya öğretiyor'' diye düşünür kendisini ve cemaatini tatmin eder.
la hepsini geçtim de bunun kadar saçmasını duymadım, hayır, ODTÜ'de; Rusya'da, Orta asya'da, balkanlarda Feto'nun Türk kolejlerinde okuyup gelen adamlarla tanışmasam hade neyse, patır patır Türkçe konuşuyor hepsi. Coğu Odtü'de hazırlık okudular ama hiç biri diğer yabancılar-erasmus, exchange- gibi Tömer'den Türkçe dil kursu alma ihtiyacı duymadı. Eğitim dili ingilizce olduğundan herhalde.
Madem bu kadar net bir şekilde biliniyor yeşil sermaye kaynakları niye kimse bugüne kadar bir şey yapmadı? hep mi islamcılar yönetti bu ülkeyi? CHP 80den beri İş bankası hisselerine sahip, iş bankası o kadar ciro yapıyor ne yaptı? ADD, CYDD var onlarda acsın okullar madem bu kadar karşılar, doğrusunu öğretsinler.
Feto dediğiniz gibi bir adamsa bile olay kişide biter, benim gittiğim dersane de nurcuydu-en azından öyle deniyordu- en ufak bir telkin dahi görmedim. İnanmak isteyen, tarikata bulaşcak adam tarikat bulur zaten, Feto olmasa başkası. Adamı idam etsen ne değişcek? olayın köküne inip, kişileri kazanmak yerine uraşın siz fetoyla, 50 yılda bi gıdım ilerlesiniz belki. Yurtdışında başka okul acan mı var?
Emperyalizme gelirsek, şu an dünyada en anti-emperyalist akımlar köktendinci akımlar, ulusalcılık değil bu da bir gerçek. Hangi ulusalcı gidip amerikayı kendi kalbinde vurmaya cesaret eder, hangi milliyetcilik ideolojisi bu kadar etkili olabilir? benim diyen ulusalcılar bile amerikan markası kullanıyor, kaldı ki artık neyin nerenin markası olduğu belli değil.
demin de dedim, bilim bilim diyorsunuzda, bilim 80 sonrası dünyada emperyalizmin baş silahı oldu, atlantik ittifakı artı japonya bilgiyi üretip satarak parayı kırıyor, sömürüyor ortalıüğı, patentti cartı curttu diyerek. Maddesel olarak olmasa bile coğumuz ABD'nin kültürel emperyalizminden kacamıyoruz zaten, como sen şimdi kesin burgera filan gitmediğini de söylersin, night! clublara! , yabancı kaynaklı söcükler de kullanmazsın değil mi?
 4   ~ 115 gün   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
siyasi sığınma olabilir, çifte vatandaşlık olabilir, zaten bi kez ABD toprağına ayak basınca yetkililerin eli kolu bağlanıyor, yoksa ABD göçmen nüfusun coğunu temizlerdi

deliveren demis ki:
Beni Abd nin vize şartları ilgilendirmiyor ;)

O Halde F.Gülenin Nasıl 9 Yıl İlk Vizeyle Yaşadıgına Dair Olan Kanıta İtiraz Etmeyiniz

tane® ©an
tane® ©an
ayırca yabancı servis birini korumak için onu servise kaydetmiyor ki, sadece korur kollar, servisin korması altında olmak ayrı, servisin üyesi olmak ayrı:)

*mülayim*
*mülayim*
fetullah dönsün deliveren gitsin bence:)

tane® ©an
tane® ©an
hey yafrum yürü be, yanlış yazanlara ceza filan kesmeye de başlarsın sen yakında yada giriş parası almalar, yakışır valla

deliveren demis ki:
Bu biraz da özel bir mevzu, seni pek ilgilendirmiyor deliveren.

Özel Konularını Formun Genele Açık Bölümlerinde Ve Özellikle Benim Konumda Deşifre Edersen Bal Gibi de İlgilendirir
 1   ~ 115 gün   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
vijdan değil vicdan.

matt demis ki:
dünyanın kabul ettigi takdir ettigi birini niye içinize sindiremiyorsunuz ne yapmış bu insan hayatı boyunca . yaşı 70e gelmiş ne serveti var ne hanedanı var ne siyasette bir hedefi var olsaydı herhalde 70 i beklmezdi ALLAH size biraz vijdan biraz insaf versin konuşmalarınız çok saygısızca
türkiye ye dönsünde ergenekoncular onunlada ugraşsın suikast düzenlesin bu ülkeyi batıran gelişmesini engelleyenler bellidir darbeciler çeteciler ulusalcılar herşeyi yapıyorlar kendilerine biraz dokununca yaygarıyı basıyorlar esas fişleyen çeteci suikastcı gladyocu insanları küçük gören anadolu insanını hazmedemiyen onlardır İNŞALLAH yakında ülkemiz bu pisliklerden yakında kurtulur ve yünyada hızla yükselir tıpkı osmanlı gibi .. ALLAH size dogru görmeyi dogru anlamayı nasip etsin...

souvereign jr.
souvereign jr.
Sizce Bu Servet Degil de Ne Servettir ?

oha. Tüm dünyaya yeter len bu.

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
la hepsini geçtim de bunun kadar saçmasını duymadım, hayır, ODTÜ'de rusya'da, Orta asya'da, balkanlarda Feto'nun Türk kolejlerinde okuyup gelen adamlarla tanışmasam hade neyse, patır patır Türkçe konuşuyor hepsi.

iyide okullarında eğitim dili ingilizce demiş..Türkçeyi bilmiyorlar dememişki?

İzmir lokması
İzmir lokması
Bu ülkede maddi durumları kötü insanların sayısı bu kadar fazla oldukatn sonra bunun gibiler her zaman başa bela olacaklardır. Tamam dış destek aldıkları apaçık fakat bizim halkımızdan da destek alıyolar ve bunun nedeni maddi durum ve eğitimsizlik...

tane® ©an
tane® ©an
elin Rusu, Bulgarı Türkçeyi nerden örenmiş peki Rusya'da sence? artı kolejde örendiklerini söylediler herhalde:)

jaja of opobo ® demis ki:
la hepsini geçtim de bunun kadar saçmasını duymadım, hayır, ODTÜ'de rusya'da, Orta asya'da, balkanlarda Feto'nun Türk kolejlerinde okuyup gelen adamlarla tanışmasam hade neyse, patır patır Türkçe konuşuyor hepsi.

iyide okullarında eğitim dili ingilizce demiş..Türkçeyi bilmiyorlar dememişki?
 2   ~ 115 gün   mesajın adresini al  

depresyon
depresyon
...zira en güzel yoludur vatansevgisini , Atatürkçülüğe karşı içten bir sevgi sahibi olduğunu göstermenin ; fethullah gülene saldırmak...

çamur attıktan sonra hiç değilse iz bırakmanın verdiği o dayanılmaz hafiflik....

2   ~ 115 gün   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
...zira en güzel yoludur vatansevgisini , Atatürkçülüğe karşı içten bir sevgi sahibi olduğunu göstermenin ; fethullah gülene saldırmak...

yani kendin bile demişsin ki: Fethullah Gülen vatana karşı ihanet eden , Atatürk'ün ilkelerine karşı çıkan biri ve Atatürk amma seviliyormuş ki Fethullah Gülen'e saldıran kişi çok.

depresyon
depresyon

eğitim sistemimizin içler acısı halini ortaya koymayı başka bir başlıkta gerçekleştirseydin keşke...

ama sende haklısın aldığın her nefesin boşa gittiği gerçeğin özümsemek kolay iş olmasa gerek...

okuduğunu anlama kabiliyetine sahip olduğun günler dileğiyle...

souvereign jr. demis ki:

yani kendin bile demişsin ki: Fethullah Gülen vatana karşı ihanet eden , Atatürk'ün ilkelerine karşı çıkan biri ve Atatürk amma seviliyormuş ki Fethullah Gülen'e saldıran kişi çok.

comandante
comandante

..lustrall.. demis ki:
Yaptıgınız hala kişilere saldırmak. Dogum tarihine kaşına gözüne bakıyorsunuz. O kadar meraklıysanız bir kitabını okusaydınız.

O okullara herhangi bir Türk vatandaşı olarak giremiyor derken?? insan biraz araştırma yapar öyle yazar arkadasım. Ruslar kendi kendilerine ögrendi zaten :p

Kitaplarını okutmak derkende? kamboçyalı arkadasım hiç okumamıştır kitaplarını ;) ve bir deçöyle bir durum var, önüne geleni almıyorlar malesef. Genelde Bogaziçinden Odtüden mezun kendini yetiştirmiş kişiler alınıyor. sende de varsa o kapasite buyur Uganda da bekleniyorsunuz :D:D

Doğum tarihine bakmıyorum. onun dolandırıcılığı ve bü ülkede müslüman olarak yaşamanızı sağlayan, dini vecibelerinizi yerine rahatça getirebilmenizi sağlayan Ulu önder'i deccal olarak göstermesi, ölüm tarihi üzerinden oyunlar oynamasına bu hıyanetine bakıyorum. Yoksa benim için ne Kutlu doığumdur ne de başka bir şey onun doğumu. Bence bu milletin en kara günüdür onun ana rahmine düştüğü gün.

Ruslar öğrendi evet. O okullarda Feto'nun ABD ajanları çalıştırdığını, bu okulların ABD kuklası olduğunu öğrendi ve ülkedeki tüm Nurcu ve Feto'cu faaliyetleri sona erdirdi. Bu kadar temizdi de niye Özbekistan'da ve Rusya'da yasaklar.

Ayrıca yazdığın yerler ortada Uganda kamboçya cart curt. yani ABD'nin yeni dünya düzeninde sömürgeleştirmek için uğraştığı bölgeler. Bu adam bu kadar vatan millet aşkıyla yanıyorsa neden gelip Diyarbakır'da Batman'da Muş'da Van'da okullar kurup fakir öğrencileri okutmuyor Türk öğretmenlere istihdam sağlamıyorda o ülkelere gidiyor???

Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  21  22  23  24  25  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 166 - 180

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008