welcome to my truth demis ki: nedenn ozman güzel kızlarınn uzun süreli ilişkileri olamıyoo? neden hiç mutlu deilller ?nedenn çirkin kızlarr daha mutlu vee sevgilileri varr ?neden neden neden nedennnn????? :/ :/ :/
ben çevremde gördüklerimi söledim üstüne alınmasın da kimse uğraşamam şimdi...
çevreni değiştir o zaman..en kısa zamanda hem de..yoksa yazık olacak sana..
114 Mayıs 2008 19:32
bigbang
hay sendeki türkü kültürüne ..
welcome to my truth demis ki: Güzelliğinn beş para etmez bu bendeki aşk olmasaa...
Mahsuni şerifindi sanırım bu turküü :S nesee..
114 Mayıs 2008 19:33
zebra finch
çevreni değiştir o zaman..en kısa zamanda hem de..yoksa yazık olacak sana..
sorun bende değil evett çevremdekilerde sorunn harcanıyorum yaa böyle aptalların arasındaa:)
14 Mayıs 2008 19:37
kupa kızı
saptamaya bak...
gerçekten buna kafa yoran bir beynin mi var_? cidden yazık!
bigbang demis ki: şimdi; hiç kimseyle çıkmamış ya da pek bi ilişki yaşamamış ortalamanın altındaki kızlar aradığı erkekte aşk romantizm duyguları mı istiyor?
ya da güzelliğinden dolayı çok teklifler alıp ortalamanın üstü sayıda erkeklerle çıkmış kızlarda bir doygunluk olup karşısındaki erkekte farklı şeyler mi bekliyor artık?
freud'un sen ve senin gibiler için bir görüşü var:
yansıtma(başkalarını suçlama)
bunun yansıtmayla alakası yok cnm:) sadece gerçekler bunlar..herkes biliyo sorunun kimde olduğunu sen yorma kafanı;) yarası olan gocunsun boşverr
14 Mayıs 2008 19:47
kupa kızı
sana da aferin(!) başlık tutsun diye kasmışsın...
kafa yormaya devam et o zaman...
bigbang demis ki:
saptamaya bak...
gerçekten buna kafa yoran bir beynin mi var_? cidden yazık!
aferin sana kız.alkışı nasıl alacağını biliyorsun.arkadaşlarının takdirini bi daha kazandın.hem eleştiri bi de hakaret kim tutar seni
314 Mayıs 2008 19:49
tutaste
welcome to my truth demis ki:
bunun yansıtmayla alakası yok cnm:) sadece gerçekler bunlar..herkes biliyo sorunun kimde olduğunu sen yorma kafanı;) yarası olan gocunsun boşverr
anladığını hiç sanmıyorum zira anlasan şu cevabı vermezdin..
ayrıca güzel kızların sevgilisi yok çirkin kızların var diyen düşünceni de boşa çıkaracak örneklerle dolu benim çevrem..
bunu söyleme sebebim de dünyayı sadece kendi çevren olarak algılama diye..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19941
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.