ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  İlişkiler  çirkinler aşk, güzel kızlar seks mi ister?
ay ne siksik basliklar aciyosunuz cirkin guzel mesk ask
Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

bigbang
bigbang
şimdi; hiç kimseyle çıkmamış ya da pek bi ilişki yaşamamış ortalamanın altındaki kızlar aradığı erkekte aşk romantizm duyguları mı istiyor?
ya da güzelliğinden dolayı çok teklifler alıp ortalamanın üstü sayıda erkeklerle çıkmış kızlarda bir doygunluk olup karşısındaki erkekte farklı şeyler mi bekliyor artık?
~ 117 gün   mesajın adresini al  

€gz@nt¡®¡k..
€gz@nt¡®¡k..
Genelde :p

:.cevriye.:'hopeful'
:.cevriye.:'hopeful'
git sor..
 1   ~ 117 gün   mesajın adresini al  

bhdr
bhdr
önemli olan niyet

freak
freak
alayına seks

sevilay.
sevilay.
ne alaka ya böle bi genelleme olamaz

g l ø š t € ®
g l ø š t  € ®
tam tersi bence güzeller vermior ne varsa çirkinlerde
 12   ~ 117 gün   mesajın adresini al  

tohunç
tohunç
ne güzeller gördüm kukusu yok ne kukular gördüm sahibi çirkin :S
 3   ~ 117 gün   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki

sevilay.
sevilay.
yine iğrenç bi forum daha
 6   ~ 117 gün   mesajın adresini al  

sıkıdost
sıkıdost
Herkese merhaba.umarım sizler iyisinizdir ama ben çok kötüyüm.
Bana yardım etmek isteyen olursa inanın buna çok muhtacım. Yoksa böyle birşeye cesaret edemezdim. Ulaşabildiğim heryere ve herkese mail atmaya çalışıyorum. Belki duyması gereken kişinin kulağına giderde üstüne alınır ve vicdanın sesini dinleyerek çok sevdiğim bir yakınımı azad eder diye. Evli olduğu kişi bir ameliyat sonrasında cinsellikten soğudu, değil birlikte olmak aynı yatakta dahi yatamıyorlar. Zaten bir aşk evliliği değilken durumda böyle olunca hayatı altüst oldu. Evli olduğu kişiye değer veriyor, iyi bir dost ama sadece dost.Bir erkeğin kendini her anlamda sevebilecek birine ihtiyacı var. Onu kırmayı istemediğinden boşanalım mı? diyemiyor. Kadın da ona aşık değil ama kimse terkedilmek istemez. Ya da bazı kadınlar sırf kocasını başka bir kadına kaptırmamak için asla boşanmak istemezler. Şu anda yakınımı gerçekten mutlu eden bir başka birlikteliği var ama malesef bunu doyasıya yaşayamıyorlar. Çünkü evliliği hala devam ediyor. Yukarda saydığım nedenlerden dolayı boşanmayı teklif edemiyor.Onu üzmek istemiyor. Tek ümidi kendiliğinden ondan ayrılmak istemesi.
Bir erkeğin bir kadının aşkı ve sıcaklığı olmadan geceleri yatakta tek başına olmasının ne derece çekilmez birşey olduğunu o da anlamalı. Boşanırsa zaten kaybedeceği hicbir şey yok. Kadının iyi bir işi var, boşanırken birikimin yarısını da alır. Zor olan kadının vicdanını harekete geçirmek. Belki ortalarda dolaşan birsürü maillerin birinden yada birilerinin söylediklerinden etkilenir.

Şimdi soruyorum bu konuda bana yardımcı olur musunuz?
 1   ~ 117 gün   mesajın adresini al  

hunikoleksiyncusu
hunikoleksiyncusu
aşk istiorm çünküüüü çok ama çoookk çirkinimmmmmmmm beennn...evt evt..

betto beni sevmiyooooooo...(bi bırazilya dizisinin birinden bi cümle)

Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008