ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
şimdi; hiç kimseyle çıkmamış ya da pek bi ilişki yaşamamış ortalamanın altındaki kızlar aradığı erkekte aşk romantizm duyguları mı istiyor?
ya da güzelliğinden dolayı çok teklifler alıp ortalamanın üstü sayıda erkeklerle çıkmış kızlarda bir doygunluk olup karşısındaki erkekte farklı şeyler mi bekliyor artık?
14 Mayıs 2008 17:20
€gz@nt¡®¡k..
Genelde :p
14 Mayıs 2008 17:21
:.cevriye.:
git sor..
(1) 14 Mayıs 2008 17:23
ßhd®
önemli olan niyet
14 Mayıs 2008 17:26
bart-
alayına seks
14 Mayıs 2008 17:28
sevilay.
ne alaka ya böle bi genelleme olamaz
14 Mayıs 2008 17:29
g l ø š t € ®
tam tersi bence güzeller vermior ne varsa çirkinlerde
(12) 14 Mayıs 2008 17:33
tohunç€yll
ne güzeller gördüm kukusu yok ne kukular gördüm sahibi çirkin :S
Herkese merhaba.umarım sizler iyisinizdir ama ben çok kötüyüm.
Bana yardım etmek isteyen olursa inanın buna çok muhtacım. Yoksa böyle birşeye cesaret edemezdim. Ulaşabildiğim heryere ve herkese mail atmaya çalışıyorum. Belki duyması gereken kişinin kulağına giderde üstüne alınır ve vicdanın sesini dinleyerek çok sevdiğim bir yakınımı azad eder diye. Evli olduğu kişi bir ameliyat sonrasında cinsellikten soğudu, değil birlikte olmak aynı yatakta dahi yatamıyorlar. Zaten bir aşk evliliği değilken durumda böyle olunca hayatı altüst oldu. Evli olduğu kişiye değer veriyor, iyi bir dost ama sadece dost.Bir erkeğin kendini her anlamda sevebilecek birine ihtiyacı var. Onu kırmayı istemediğinden boşanalım mı? diyemiyor. Kadın da ona aşık değil ama kimse terkedilmek istemez. Ya da bazı kadınlar sırf kocasını başka bir kadına kaptırmamak için asla boşanmak istemezler. Şu anda yakınımı gerçekten mutlu eden bir başka birlikteliği var ama malesef bunu doyasıya yaşayamıyorlar. Çünkü evliliği hala devam ediyor. Yukarda saydığım nedenlerden dolayı boşanmayı teklif edemiyor.Onu üzmek istemiyor. Tek ümidi kendiliğinden ondan ayrılmak istemesi.
Bir erkeğin bir kadının aşkı ve sıcaklığı olmadan geceleri yatakta tek başına olmasının ne derece çekilmez birşey olduğunu o da anlamalı. Boşanırsa zaten kaybedeceği hicbir şey yok. Kadının iyi bir işi var, boşanırken birikimin yarısını da alır. Zor olan kadının vicdanını harekete geçirmek. Belki ortalarda dolaşan birsürü maillerin birinden yada birilerinin söylediklerinden etkilenir.
Şimdi soruyorum bu konuda bana yardımcı olur musunuz?
(1) 14 Mayıs 2008 17:44
hunikoleksiyncusu
aşk istiorm çünküüüü çok ama çoookk çirkinimmmmmmmm beennn...evt evt..
betto beni sevmiyooooooo...(bi bırazilya dizisinin birinden bi cümle)
14 Mayıs 2008 17:46
bigbang
3 kişiye daha yollayalım mı?
(3) 14 Mayıs 2008 17:51
eti.cin
sıkıdost u çok dostane gordum:P
14 Mayıs 2008 18:00
jaja of opobo ® .iz
bu at figürü tanıdık gelio..
14 Mayıs 2008 18:00
sevilay.
abi ben forum accam güzin abla diye:D bana yollarsınız böle yazıları:D
14 Mayıs 2008 18:02
eterlielbisemudguard
sanki daha öncede odtü bilg de ve kara kuvvetlerinde okumustu dimi o at.. :)
jaja of opobo ® demis ki: bu at figürü tanıdık gelio..
14 Mayıs 2008 18:02
sultana [sayko]
güzel kız aşk isteyemez mi lan
14 Mayıs 2008 18:13
..ot...
isteyemez. guzelsen seviseceksin...
sultana [cimdallı! demis ki: ]güzel kız aşk isteyemez mi lan
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19941
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!