jaja of opobo ® demis ki: evet tamam ben senin vermek istediğin mesajı aldım...benm de tek isteğim bu sitede herkese eşit davranılsın...birilerinden destek alıp at koşturan çok kişi var...
neyse konu iyice dağıldı 2li 3lü atışmalarla:S geçmiş olsun:(
15 Mayıs 2008 18:17
irem_
ryuktohunç elmasever demis ki: beni kimse uyarmadı valla :)
uyarmanın faydasız olduğu anlarda susuyor tabi insan;)
15 Mayıs 2008 18:20
tohunç
o değil de seni kim uyarıcak, al senide ben uyarıyorum lafını bilde konuş sonra milleti uyar ;)
aslan67 demis ki: belki bir kulağından girip ötekinden çıktığı içindir:)
(3) 15 Mayıs 2008 21:45
aslan67
beni niye uyardın onu anlamadım:)
uyarılacak bir şey varsa eyvallah,ben sert tepki vermem,hatalıysam 444 0 444:D
(2) 15 Mayıs 2008 21:47
souvereign jr.
yapı krediyi niye arıyoruz ömer? :D
aslan67 demis ki: beni niye uyardın onu anlamadım:)
uyarılacak bir şey varsa eyvallah,ben sert tepki vermem,hatalıysam 444 0 444:D
15 Mayıs 2008 21:50
aslan67
yapı krediyi niye arıyoruz ömer? :D
Aslan paraya sıkışmış hele bir yardım edin şu garibana diyebilirsiniz mesela:P
15 Mayıs 2008 21:51
souvereign jr.
hahahaha :D ben de hata yapayım o zaman sıksık :D
aslan67 demis ki: yapı krediyi niye arıyoruz ömer? :D
Aslan paraya sıkışmış hele bir yardım edin şu garibana diyebilirsiniz mesela:P
15 Mayıs 2008 21:52
buz mavisi-lilith
Marksist Leninist bir çizgiye sahip terör örgütünün dini söylemleri
pkknın marksist leninist oldugunu dusunenlere bi tarafımla gülerim ben.
(2) 15 Mayıs 2008 21:54
..ot...
malum kişinin çelişkilerini okudum bikaç konuda...ve bunu dile getirdim...bunun neresi yanlış?...
hemen duzeltmeyi yapayım. uyduruyor kendisi celiski meliski diye. defalarca kendisine soyledim goster celiskileri diye ama halen tık yok. bok at izi kalsın mantigi hakim arkadasta.
tekrarlıyorum. ey jaja. lutfen goster artik benim ne zaman komunist oldugumu? ya da islamci?
ya da ozur dile diyecem de. henuz o seviyeye getiremedik seni. bakalım. zamanla olur belki...
(2) 15 Mayıs 2008 21:58
jaja of opobo ® .iz
bak şu konuşana hele:))
..ot... demis ki: malum kişinin çelişkilerini okudum bikaç konuda...ve bunu dile getirdim...bunun neresi yanlış?...
hemen duzeltmeyi yapayım. uyduruyor kendisi celiski meliski diye. defalarca kendisine soyledim goster celiskileri diye ama halen tık yok. bok at izi kalsın mantigi hakim arkadasta.
tekrarlıyorum. ey jaja. lutfen goster artik benim ne zaman komunist oldugumu? ya da islamci?
ya da ozur dile diyecem de. henuz o seviyeye getiremedik seni. bakalım. zamanla olur belki...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19938
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!