ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
pkk'lı sahte imamlar

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 121 - 140

..ot...
..ot...
sen anlat hocam ozaman :) daha değişimi anlatamadın :D

:) abi benim lafim sizin anlatamamaniza degildi aslında. yanlıs olmus cumle. daha nasıl anlatilabilirdi ki zaten.
su kadar adam anlatmis ama jaja anlayamamis desek daha dogru olcakmıs. haklısın...
~ 100 gün   mesajın adresini al  

öteki
öteki
on kişi bir araya gelse de bu seviyesizlikte bi şey anlatmak zor, yavrukuş da nedir ya:)
 6   ~ 100 gün   mesajın adresini al  

..ot...
..ot...
benmisim :)

öteki demis ki:
on kişi bir araya gelse de zor bu seviyesizlikte bi şey anlatmak zor, yavrukuş da nedir ya:)

öteki
öteki
pek yakışmadı ama, biraz eğreti mi durdu ne...:)

..ot...
..ot...
ben jajaya sorup sorup durcam heralde boyle.
ey jaja duy sesimi. senden ne zaman islamci ne zaman komunust oldugumu aciklamani bekliyorum. lafi degistirmeyi birak da yaziver bir zahmet...
 2   ~ 100 gün   mesajın adresini al  

paton
paton
pkk'nın kurucularının ve bastaki ideolojisinin sol cenahta gözüktüğüne şüphe yoktur...
hatta kürt solu diye bi nitelendirme yapılabilirse, öcalan en önemli figürlerden olabilir...
bizim bazı alık solcularımız (örn: ex-maocu yeni ulusalcı lozan gazisi doğu perinçek) başta pkk'ya sempatiyle yaklaşmış, işi kamplarını ziyaret etmeye değin vardırmışlardır...
ama öcalan ve ekürisi (1980 öncesinde apocular die de bilinirlerdi) pkk'yı kurup 1984'te Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı ilk eylemlerini yapana kadar bu sempatiyi hakedecek bazı işler de yapmışlardır...
darbe sonrası ankara'da ve diğer kentlerde daha fazla barınamayacakları için güneydoğu'da dağa çıktılar ve feodal yapıya karşı mücadele ediyormuş gibi görünüp rakip aşiretler arasında öldürme, yaralama, sürü kacırma&telef etme gibi eylemler yaptılar...
bide gerilla taktikleri konusunda solun partizan geçmişinden tecrübe edinmişlerdir...
pkk'nın içerik bakımından solla bütün alakası budur...

darwinizm'e gelince...
ben milliyetçiyim, ırkçıyım, faşistim (bunları aynı kefeye koymuyorum) dien adamın komünizm, sosyalizm... vs.'yi kötülemek için darwinizmi baltalaması kadar alıkça ya da cahilce birşey olamaz...
bugün bilimin dini kurallarla birebir uyuşmayan veya ters düşen pek çok nimetinden faydalananların da evrimle nie bu kadar uğraştıklarına da hep şaşarım doğrusu...
cevap evrimin kendisinde heralde...

matters.iz
matters.iz
götleri tutustu anlasılan...o.ç.p.k.k

aslan67
aslan67
Kaynak?

Ayrıca devamlı etiketlenmekten dem vuruyorsun da nedense bu başlıkta baya baya etiketleyen de sen olmuşsun jaja..
~ 99 gün   mesajın adresini al  

tohunç
tohunç

darwinizm ayrı konu brz kilkisenin çıkardığı sosyal darwinizm i kastediyorlar ama farkında değiller, bahsettikleri şeyi biyoloji sanıyorlar, daha doğrusu kopi pest yaptıkları yer sosyal darwinizm den bahsediyor...

paton demis ki:
pkk'nın kurucularının ve bastaki ideolojisinin sol cenahta gözüktüğüne şüphe yoktur...
hatta kürt solu diye bi nitelendirme yapılabilirse, öcalan en önemli figürlerden olabilir...
bizim bazı alık solcularımız (örn: ex-maocu yeni ulusalcı lozan gazisi doğu perinçek) başta pkk'ya sempatiyle yaklaşmış, işi kamplarını ziyaret etmeye değin vardırmışlardır...
ama öcalan ve ekürisi (1980 öncesinde apocular die de bilinirlerdi) pkk'yı kurup 1984'te Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı ilk eylemlerini yapana kadar bu sempatiyi hakedecek bazı işler de yapmışlardır...
darbe sonrası ankara'da ve diğer kentlerde daha fazla barınamayacakları için güneydoğu'da dağa çıktılar ve feodal yapıya karşı mücadele ediyormuş gibi görünüp rakip aşiretler arasında öldürme, yaralama, sürü kacırma&telef etme gibi eylemler yaptılar...
bide gerilla taktikleri konusunda solun partizan geçmişinden tecrübe edinmişlerdir...
pkk'nın içerik bakımından solla bütün alakası budur...

darwinizm'e gelince...
ben milliyetçiyim, ırkçıyım, faşistim (bunları aynı kefeye koymuyorum) dien adamın komünizm, sosyalizm... vs.'yi kötülemek için darwinizmi baltalaması kadar alıkça ya da cahilce birşey olamaz...
bugün bilimin dini kurallarla birebir uyuşmayan veya ters düşen pek çok nimetinden faydalananların da evrimle nie bu kadar uğraştıklarına da hep şaşarım doğrusu...
cevap evrimin kendisinde heralde...

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
?

aslan67 demis ki:
Kaynak?

Ayrıca devamlı etiketlenmekten dem vuruyorsun da nedense bu başlıkta baya baya etiketleyen de sen olmuşsun jaja..
 1   ~ 99 gün   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
jaja of opobo ® demis ki:

sen hiç konuşma..forumun baş döneği..seni kaale bile almam artık...eskiden yazdığın yorumları okudum da baya bi güldüm sayende:))...bi zmnların ateisti ...ot....,biara islamcı kesilmiştin:D:D puhahahhah 1 mayısta da ateşli bir komünist:D:D

ara sıra da budist olmayı dene....sonrada milliyetçi ol..tamam mı bekliorum:))forum konularına göre saf değiştir...eğlencelisin:D

2   ~ 99 gün   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
ee nolmuş?ben olanları yazdım...malum kişinin çelişkilerini okudum bikaç konuda...ve bunu dile getirdim...bunun neresi yanlış?...kimlik yakıştırmışsın diye bi tepki vermişsin....ne alaka derim ben de sana?

dönek demek kimlik yapıştırmaksa ve küfür olarak algılanıyorsa yönetim o mesajımı silebilir gerekli görürse...

aslan67
aslan67
Şimdi diyeceksin ki sen buna etiketleme mi diyorsun?

Bu yazdıklarım o kişinin bir zamanlar gerçekten savundukları falan filan..

Ama birileri de seni etiketlediğinde unutma ki aynen bu şekilde senin de bir zamanlar düşündüklerine göre yorum yapıyor olma ihtimalleri yüksektir..

Hani şöyle bir söz vardır,sana yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma diye,o mesele..

Biraz önce yazacaktım bunu da ne diyeceğini bekleyip ondan sonra yazayım dedim..

Benim herhangi bir sorunum yok,sadece dediğim birileri sana bazı sıfatlar taktığında onlara amma etiketçisiniz kantin ahalisi olarak falan diyorsun ya,ot hakkında yazdıkların yanlış ya da doğru beni alakadar etmez;ama o eleştirdiğin kişilerin yaptığından pek farkı yok senin yazdığının da,bunu belirttim sadece..
 3   ~ 99 gün   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
tamam mesaj alınmıştır...

yalnız,bana kimlik yapıştıranları da uyardın mı acaba bak şimdi onu merak ettim?

aslan67
aslan67
Evet güncelde sıkça yazmamamın nedeni de o kişilerle insan gibi tartışılamamasından dolayıdır zaten,zamanında bol bol uyarmıştım onları da:)

aslan67
aslan67
Kendimi bu başlığın en kıl adamı gibi hissettim birden hee:D

Öyleyim de galiba:D
 1   ~ 99 gün   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
hımm iyi bari..buarada koruduğun adamı da lanlı lunlu konuştuğu için de ayrıca uyar ozmn..objektif olunmalı çünkü malum:)

aslan67
aslan67
kimseyi korumuyorum yalnız ben:)

anlatamadım heralde,benim tek savunduğum gerçek şudur:

senin rahatsız olduğun bir olayı başkasına karşı uygulaman:)

kimse babamın oğlu değil zira:)

neyse fazla uzatmaya gerek yok..

aslan67
aslan67
Hatta kimse kimseye etiket yapıştırmasın,herkes kardeş kardeş güncel olayları yorumlasın,benim tek temennim:)

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
evet tamam ben senin vermek istediğin mesajı aldım...benm de tek isteğim bu sitede herkese eşit davranılsın...birilerinden destek alıp at koşturan çok kişi var...

neyse konu iyice dağıldı 2li 3lü atışmalarla:S geçmiş olsun:(

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 121 - 140

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008