ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  pkk'lı sahte imamlar

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 46 - 60

_volkan_
_volkan_
benm öyle etiket yapıştıran biri olmadımı bildini sanıdoum..ben savunmaya geçtiniz dedim..sizn her lafınız kusura bakma ama resmen savunmaya girer...pkk kürt milliyetçisi diye ben demedim...:))

kürt milliyetcisi mi? :)
pkk'nın faşistten farkı ne ki..
mhpli faşistlere saldırırken
kendilerinin ne derece faşist ve kafatascı olduklarını unutuyorlar
 5   ~ 108 gün   mesajın adresini al  

tohunç
tohunç
pkk kürt milliyetçisi demek savunmak mı :S:S

valla şüpe ettiriyosun kendinden, ne bekliyosun salak salak şeyler yazıp konu pkk olduğu için onaylanmasını darwinizmle mücadele edin diyen tarikatların yazılarını alkışlamamızımı ??

odan sonra savunmaya geçtiniz diyosun bişeyi savunan yok sadece verdiğin yanlış bilgileri düzelttik hala ısrar ediyorum...
 2   ~ 108 gün   mesajın adresini al  

bop yolunda niyazi
bop yolunda niyazi

hocam bizim yemin ederim frekanslar tutuşmuyo.. siz kürt milliyetçisini nasıl algılıyorsunuz ciddi bi soru :D

_volkan_ demis ki:
benm öyle etiket yapıştıran biri olmadımı bildini sanıdoum..ben savunmaya geçtiniz dedim..sizn her lafınız kusura bakma ama resmen savunmaya girer...pkk kürt milliyetçisi diye ben demedim...:))

kürt milliyetcisi mi? :)
pkk'nın faşistten farkı ne ki..
mhpli faşistlere saldırırken
kendilerinin ne derece faşist ve kafatascı olduklarını unutuyorlar
~ 108 gün   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
bence milliyetçi olan yani hakiki milliyetçi olan biri kürt,türk farketmez pkk gibi bir terör örgütüne mensup olmamalı..pkk terörü komüzimden beslenir..şimdi de dini sömürüden besleniyor işte...

kürt milliyetçliği kisvesi altında asıl amaçları kürt halkına hizmet fln değil..sdc Türkiye'yi bölmek...

_volkan_
_volkan_
hocam bizim yemin ederim frekanslar tutuşmuyo.. siz kürt milliyetçisini nasıl algılıyorsunuz ciddi bi soru :D

kardeş, ben kürt milliyetcisi lafına bir şey söylemiyorum. ben sadece pkk'nın kürt milliyetcisi olmadığını, faşist oldugunu savunuyorum

milliyetcilik sadece türklere özgü bişi mi ki, türk milliyetcisi olunca güzel, kürt milliyetcisi olunca kötü bişi olsun

her ırk, kendi milliyetcisi olacaktır, olabilir. bundan daha doğal bir şey yok.
herkes kendi öz kültürünü yaşatma ve yüceltmeyi hedefler. bu ha türkiyede yaşayan bir kürt olsun, ha başka bi ülkede yaşayan türk olsun.

milliyetcilik kadar dogal birşey yoktur
ama faşizm farklıdır..

benim dediğim... PKK, türkiyede bir çok kitleyi faşist olarak niteleyip, kendini sadece kürt milliyetcisi olarak betimlerken, acaba kendilerinin ne derece faşist ve kafatascı oldugunu biliyor mu...
 2   ~ 108 gün   mesajın adresini al  

tohunç
tohunç
bence milliyetçi olan yani hakiki milliyetçi olan biri kürt,türk farketmez pkk gibi bir terör örgütüne mensup olmamalı..

tamaaam sen bunu boya biz geliyoz

1   ~ 108 gün   mesajın adresini al  

bop yolunda niyazi
bop yolunda niyazi

OHAOHAOHA ad asdnlaskndlasndşlas :D konu kapanmıştır:D:D

jaja of opobo ® demis ki:
bence milliyetçi olan yani hakiki milliyetçi olan biri kürt,türk farketmez pkk gibi bir terör örgütüne mensup olmamalı..pkk terörü komüzimden beslenir..şimdi de dini sömürüden besleniyor işte...

kürt milliyetçliği kisvesi altında asıl amaçları kürt halkına hizmet fln değil..sdc Türkiye'yi bölmek...

€gz@nt¡®¡k..
€gz@nt¡®¡k..
nasıl bi zamandayız lan herşeyin sahtesi çıkyı q.a :s

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
verdiğim yanlış bilgi mi?:D ozmn tüm Türkiye yanlış haberlerle uyutulmuş buaralar..sahte imamlar yok.millet kıçından heber uyduruyor..ah bu medya:D:D..

hatta devletin atadığı 37 imam güneydoğuda pkklılar tarafından katledilmedi de mi ???hep de fason haber canımmm..pkk ne yapıosa kürt halkı için yapıyor:)))

ryuktohunç elmasever demis ki:
pkk kürt milliyetçisi demek savunmak mı :S:S

valla şüpe ettiriyosun kendinden, ne bekliyosun salak salak şeyler yazıp konu pkk olduğu için onaylanmasını darwinizmle mücadele edin diyen tarikatların yazılarını alkışlamamızımı ??

odan sonra savunmaya geçtiniz diyosun bişeyi savunan yok sadece verdiğin yanlış bilgileri düzelttik hala ısrar ediyorum...

tohunç
tohunç
bitti mi boyaman;

şu darwinizm ile ilgili kopyaladığın yazıyı bi oku harbiden doğru diyosan baştan sonra ciddi anlamda bi doktora git :)

_volkan_
_volkan_
ya bu yeni birşey değil ki.
pkk hep dinden beslenmiştir.
zaten pkk'ya sempati duyan kürt halkının bir kısmı, etnik inanc olarak ciddi derecede dindardır. pkk sempatizanlarının ciddi bir çoğunluğunda yobazlıkta vardır.

zaten terör dediğin her bi boktan beslenir yani bu bilinen bişi..
o bölgedeki halkın cogunlugu ateist olsa.. ateist olurlar
o bölgedeki halkın cogunlugu mhp li olsa, inan bana pkk mhpli bile kesilebilir.

terorizmden bahsediyoruz.. emelleri doğrultusunda her türlü haltı yiyebilecek bir akımdan

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
tahammül edemiyosan tartışmaya girme...saygılı olmayı öğren önce..ben senin gibi düşünmüyorum ...benm fikrim bu yönde..sana noluyor onu anlamıyorum..ayrıca o paint ne alaka?...komiksin ha..bana laf sölicene forumlarda yaptığın çocukça şeyleri bi düşün....

ryuktohunç elmasever demis ki:
bitti mi boyaman;

şu darwinizm ile ilgili kopyaladığın yazıyı bi oku harbiden doğru diyosan baştan sonra ciddi anlamda bi doktora git :)

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
ya bu yeni birşey değil ki.
pkk hep dinden beslenmiştir.
zaten pkk'ya sempati duyan kürt halkının bir kısmı, etnik inanc olarak ciddi derecede dindardır. pkk sempatizanlarının ciddi bir çoğunluğunda yobazlıkta vardır.

zaten terör dediğin her bi boktan beslenir yani bu bilinen bişi..
o bölgedeki halkın cogunlugu ateist olsa.. ateist olurlar
o bölgedeki halkın cogunlugu mhp li olsa, inan bana pkk mhpli bile kesilebilir.

terorizmden bahsediyoruz.. emelleri doğrultusunda her türlü haltı yiyebilecek bir akımdan

ee tamam ben de din konusunda farklı bişi sölemedim ki..o yüzden anlamıyorum bu gelen tepkileri..pkkyı savunan bi başlık açsam bundan daha az tepki alırdı sanırım:S

tohunç
tohunç

traktörü de boya

_volkan_
_volkan_
iki ucu boklu sopa bence.

ee tamam ben de din konusunda farklı bişi sölemedim ki..o yüzden anlamıyorum bu gelen tepkileri..pkkyı savunan bi başlık açsam bundan daha az tepki alırdı sanırım:S

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 46 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008