ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  pkk'lı sahte imamlar

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 31 - 45

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
evet kürt milliyetçileridir.

ee yani senin savunmaman gereken bişey:))...sen milliyetçiliğe karşısın bildiğim kadarıyla:)) ama mevzu pkk olunca sen milliyetçi de olursun:D

bak bölücü örgüte dinsiz örgüt bir anda dinci kesildi...buarada aponun din hakkındaki söylemelri tamamen gerçektir...bunu ben sölemiyorum.bunu gerçekler sölüyor..komiksiniz ha:D:D...pkkyı savuncaz die bi takla atmadınız kaldı..hobaa yandan yandan kıvırın bakim:))

pkk komünizmi baz almıştır.aynı zamnda da darvincidir...neden böyledir peki?çünkü amacına hizmet edecek 2 ideoloji bunlardır...demokratik rejimler pkknın işini görmez..girdiği her ülkeyi bölen komünizmledir onların işi.....
 1   ~ 116 gün   mesajın adresini al  

gameness
gameness

okadar saçmaladın ki yemin ederim ortaokula giden çocuk anca bu kadar saçmalar neyse sen tartış kendi seviyende iyi günler ;)

jaja of opobo ® demis ki:

ee yani senin savunmaman gereken bişey:))...sen milliyetçiliğe karşısın bildiğim kadarıyla:)) ama mevzu pkk olunca sen milliyetçi de olursun:D

bak bölücü örgüte dinsiz örgüt bir anda dinci kesildi...buarada aponun din hakkındaki söylemelri tamamen gerçektir...bunu ben sölemiyorum.bunu gerçekler sölüyor..komiksiniz ha:D:D...pkkyı savuncaz die bi takla atmadınız kaldı..hobaa yandan yandan kıvırın bakim:))

pkk komünizmi baz almıştır.aynı zamnda da darvincidir...neden böyledir peki?çünkü amacına hizmet edecek 2 ideoloji bunlardır...demokratik rejimler pkknın işini görmez..girdiği her ülkeyi bölen komünizmledir onların işi.....
 2   ~ 116 gün   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
haberleri izlemiyorsun sen galiba
DTP nin ve PKK ile ilgili yapılan her mitingde, imamlar sahnede bagırınıyorlar.. görüntülerde mi yalan

l-bop-şekersever demis ki:
bence alakası bile yok... kimin yazısı bu nedir dayanak nedir?? tamam pkk nın bazı yerlerde dini kullandığını duydum ama yani bu cidden salakça bi yazı olmuş...

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
ahahahah :))))sitedeki birilerine benzedin ha...seviyeden nasip alamamış bi kaç tip var...aynı onlar gibisin bop...ben şahsi fikrimi yazdım..benm fikrime göre pkk bölücüdrü.ve komünizm onun bu ideali için en uygun rejimdir...darvinizm de bu rejimi besleyen ana arterdir.....

pkk herşeyi sömürdüğü gibi şimdi de dini sömürmeye başlamıştır...keza pkknın meclisteki kanadının sahte imamlarla olan bağını haberlerde de izledik:)

boş boş konuşmakla olmuyor bu işler.varsa bi bildiğin konuş..tartışalım...

gameness
gameness
yaa volkan anlamıyosunuz yani... diyorum ki dini kullandıklarını biliyorum ama yazı bütün anlamda çok salak saçma olmuş yani belli bi amaçla yazıldığı amacının insanları aydınlatmaktan çok kışkırtmak olduğu çok belli... gerçekten komik durmuş...
~ 116 gün   mesajın adresini al  

gameness
gameness

he jaja he =) senle tartışmam bile:)

ahahahah :))))sitedeki birilerine benzedin ha...seviyeden nasip alamamış bi kaç tip var...aynı onlar gibisin bop...ben şahsi fikrimi yazdım..benm fikrime göre pkk bölücüdrü.ve komünizm onun bu ideali için en uygun rejimdir...darviniz de bu rejimi besleyen ana arterdir.....

pkk herşeyi sömürdüğü gibi şimdi de dini sömürmeye başlamıştır...keza pkknın meclisteki kanadının sahye imamlarla olan bağını haberlerde de izledik:)

boş boş konuşmakla olmoyor bu işler.vrasa bi bildiğin konuş..tartışalım...

tohunç
tohunç

harbiden cvp yazıyım dedim ama elle tutulur bi yanı yok yazdıkların cidden pınar sosis raklamı gibi

_volkan_
_volkan_
ha ona diyecek bişi yok. medyanın, özellikle PKK konusunda tarafsız olması beklenilemez.
hoş PKK denince bende tarafsız olamam. direk küfürü basarım.
ama medyanın abarttığı doğrudur..

l-bop şekersever demis ki:
yaa volkan anlamıyosunuz yani... diyorum ki dini kullandıklarını biliyorum ama yazı bütün anlamda çok salak saçma olmuş yani belli bi amaçla yazıldığı amacının insanları aydınlatmaktan çok kışkırtmak olduğu çok belli... gerçekten komik durmuş...

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
işinize gelmeyince bok atın hemen:)) sizn huyunuz bu....gerçekleri insanların gözünün önüne sunmak ne mzndan beri kışkırtıcılık oluyor...pkk hakkında eleştiri yazınca neden savunmaya geçtiniz onu anlamak zor?...

l-bop şekersever demis ki:

tane® ©an
tane® ©an
bülent ersoy Türkiye'nin en şerefli insanıdır.
bu ne alak lan, bişi mi kacırdım ben, bayadır TV izlemiom da

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
ya hani bülent ersoy programında oğlum olsa askere göndermezdim dedi ya...onla ilgili..hatta dtpden destek aldı fln ...

tane® can demis ki:

_volkan_
_volkan_
belli ki haberi yayımlayan organın, bülent ersoyla bi alıp veremediği var. direk kadını hedef yaomışlar

tane® can demis ki:

tohunç
tohunç
işinize gelmeyince bok atın hemen:)) sizn huyunuz bu....gerçekleri insanların gözünün önüne sunmak ne mzndan beri kışkırtıcılık oluyor...pkk hakkında eleştiri yazınca neden savunmaya geçtiniz onu anlamak zor?...

pkk yı savunan bi msj görmedim ben bu forumda senin yazdığın ilkokul bilgilerini, motorcu adnan hocanın vakfından edindiğin salakça bilgileri fln düzelttik sadece ama işine gelmediği için terör yanlısı ilan etmeye çalışıyosun bizi o kadar :)
 3   ~ 116 gün   mesajın adresini al  

gameness
gameness
savunmaya mı geçtiğimizi düşünüyosun... milliyetçi diyorum sence bu eleştiri mi? ha pardon senin dünya görüşün milliyetçilikten ibaret olduğu için bunu savunma olarak algıladın... saçma saçma saldırcağıma eleştiririm daha iyi... biraz zekice hareket edin yaa. bu yazı ne yani... :S

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
benm öyle etiket yapıştıran biri olmadımı bildini sanıdoum..ben savunmaya geçtiniz dedim..sizn her lafınız kusura bakma ama resmen savunmaya girer...pkk kürt milliyetçisi diye ben demedim...:))

ryuktohunç elmasever demis ki:

pkk yı savunan bi msj görmedim ben bu forumda senin yazdığın ilkokul bilgilerini, motorcu adnan hocanın vakfından edindiğin salakça bilgileri fln düzelttik sadece ama işine gelmediği için terör yanlısı ilan etmeye çalışıyosun bizi o kadar :)

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 31 - 45

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008