ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Çin'de onbinlerce insanın ölümüyle sonuçlanan 7.8'lik depremden günler önce, depremin merkez üssüne komşu Mianyang kentinde binlerce kurbağanın şehri terkettiğinin ortaya çıkması, felaketin bir habercisi olarak yorumlanıyor
Çin'in Sişuan eyaletini haftabaşında vuran 7.8'lik depremin yaraları sarılmaya çalışırken, Çin'li blog'cular, felaketten haftalar öncesinde başlayan bazı garip olayların, depremin işaretçisi olduğunu, ancak yetkililerin bu işaretleri görmezden geldiğini internette tartışmaya başladı.
Gazeteport internet sitesinin derlediği habere göre, Şandong kentinde yaşayan bir blog'cu, depremden yaklaşık 1 ay önce kentteki deprem araştırma merkezine gittiğini ve burada tutulan hayvanların garip davranışlar sergilemeye başladığını yazdı.
KURBAĞALAR VE KELEBEKLER
Sişuan'da yayınlanan West China Metropolis Daily gazetesi, 10 Mayıs'ta, depremin merkez üssüne komşu şehirlerden Mianyang'da binlerce kara kurbağasının kenti terkettiğinin görüntülendiğini belirtti.
Mianzhu kentinde de depremden birkaç hafta öncesinde milyonlarca kelebeğin ani şekilde kenti terkettiği öne sürüldü.
14 Mayıs 2008 13:59
*cedric*
purepoison(can):):) demis ki: yaaa cedric hele ondan gecen gün deprem olcek dedin=)
osman. sen sus:D
14 Mayıs 2008 14:01
eterlielbisemudguard
bence onlar yenmekten korktukları için kaçıyolarmış :Pp
14 Mayıs 2008 14:04
*cedric*
kurbagalara osman denio çinde:P
14 Mayıs 2008 14:07
*cedric*
tutaste demis ki: ipuçlarına gel:))
:D
14 Mayıs 2008 14:08
sweetdreams
kurbağaların sorunu o beni ilgilendirmez.
14 Mayıs 2008 14:11
hunikoleksiyncusu
geeeell vatandaş geeeellll....
çin'den ithal ... depremin zamanını yerini saatini bildiren gurbaalar bunlar
çin malı gurbaaaaa bunlar ....
14 Mayıs 2008 14:20 ~ 14 Mayıs 2008 14:21
sweetdreams
valla benim de:))
:))
14 Mayıs 2008 14:21
sweetdreams
yok ben anladım zaten:)
14 Mayıs 2008 14:24
sweetdreams
Çin bunları getirir 1 ytl ye satar,korkulur bunlardan küçük küçük adamlar hem de çok kalabalıklar,yaparlar,her şey beklenir:)
hunikoleksiyncusu demis ki: geeeell vatandaş geeeellll....
çin'den ithal ...
depremin zamanını yerini saatini bildiren gurbaalar bunlar
çin malı gurbaaaaa bunlar ....
14 Mayıs 2008 14:25
sweetdreams
bitanesin:)
estağfurullah öğretmenin o sizin bitaneliğiniz:)
14 Mayıs 2008 14:26
hunikoleksiyncusu
o küçük adamların büyük beinleri var..zattirik iki bataklık kurbaasını gelip bize kakalarlar deprem kurbaası die ..işte o zaman bittiimiz andır...
fason kurbalara dikkat!
yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı
14 Mayıs 2008 14:34
sweetdreams
babam da hep der zaten götü yere yakından korkucan diye.
ohaa amma korkuyomuşum he çinlilerden:)
14 Mayıs 2008 14:38
'off the record'
O Kurbağlar 2.Elizabeth 'i öpmeye Türkiye'ye geliyolardı aslında.
14 Mayıs 2008 14:40
hunikoleksiyncusu
istanbulda yakalarlar elizabeth i onlar ...bogazda karşılarlar :D
14 Mayıs 2008 14:41
'off the record'
Elizabeth'i öpen prens olacakmış ve gurbağ krallğını yönetecekmiş :P
14 Mayıs 2008 14:45
*yvaine*
İlk sismoskop M.S. 132 yılında Çinli filozof Chang Heng tarafından icat edilmiştir. Bu aygıt ayaklı bir vazo üzerine eşit aralıklarla yerleştirilmiş 8 tane ejderha başı ile vazonun ayağı üzerine yerleştirilmiş 8 tane kurbağadan oluşur . Kurbağların açık olan ağızları ejderhalara doğru dönüktür. Deprem sırasında ejderlerden bazıları ağızlarındaki bilyeyi kurbagaların ağzına düşürür. Hangi ejderin bilyesi düşmüşse sarsıntının doğrultusu o yödedir. Aletin kendi bulunduğu yerde hissedilemeyen yaklaşık 750 km uzaklıklardaki depremleri algılayabildiği söylenmektedir. Aletin gövdesini oluşturan vazonun içerisinde ne tür bir düzenek olduğu bilinmemektedir. Bu konudaki en yaygın görüş, vazo içerisine çok duyarlı bir sarkaç'ın yer aldığı görüşüdür.
kurbağalaırn depremle manevi bi bağlantısı var, hissediyo hayvanlar, ne de olsa alet yapımında yardımcı olmuşlar :D :D
14 Mayıs 2008 14:46
hunikoleksiyncusu
söleselerdi be yapardım o aleti .. o kadar baardım ben yapabiliorum ben yapabiliorm die ...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19935
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!