ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  sinema-tv  Laf Ebeleri
doa murat eken omur arpaci ilker ayrik emre ozcan bilal catalcelik sebnem donmez laf ebeleri
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 11

kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
Ünlü oyuncu Şebnem Dönmez’in sunacağı programda üçer kişiden oluşan iki takım birbiriyle rekabet edecek. Oyuncuları televizyon ekranlardan, sinema ve tiyatro dünyasından tanıyorsunuz: Ömür Arpacı, İlker Ayrık, Bilal Çatalçekiç, Murat Eken, Taner Ergör ve Emre Özcan. Hepsi birbirinden komik, zeki, enerjik ve başarılı isimler...

Türkiye'nin ilk R&B fıstığı olma özelliğini taşıyan Doa, “Müziğin Doa”sı adlı şarkı ile iyi bir çıkış yakaladı. R&B sevenlerin yakından tanıdığı Doa, Laf Ebeleri’nde programın başında ve akışı içinde performans sergileyecek.

Benzer programlardan farklı!

TürkMax izleyicileri, ‘Laf Ebeleri’nde başka programlarda olmayan oyunları görecekler. Bütün oyunlardaki performanslar spontane gelişiyor ve bu doğaçlama program oyuncuların kıvrak zekalarına dayanıyor. Program söz komedisine dayalı bir espri anlayışı üzerine kurulu. Bu komedi anlayışıyla ‘Laf Ebeleri’, benzer programlardan ayrılıyor.

Hem izleyici, hem seyirci eğlenecek!
Seyircilerin de katılacağı oyunlarda birbirinden değişik etaplar bulunacak ama yaratıcılık, doğaçlama, uydurma, oyunculuk gibi yetenekler tüm etaplarda gerekecek. Etaplardaki oyunlar genelde kelimeler, yasak harfler ve tahmin etmek üzerine kurulu olacak.

Birbirinden neşeli etaplar!

‘Laf Ebeleri’nin sunucusu Şebnem Dönmez her etapın başında oyunu anlatacak. Tüm bu komik etapların sonunda o bölümü hangi takımın kazandığına ise seyirci, alkışlarıyla kararını verecek. Laf Ebeleri, ‘Laf Canbazı’, ‘Çağrı Merkezi’, ‘Otobüs Durağı’, ‘Yasak Harf’, ‘Kime Diyorum Ben...’, ‘Sırayla Anlat’, ‘Yabancı Dil’, ‘Son Dakika Haberleri’ başlıklı oyunlardan oluşacak. Her bölümün ünlü bir konuğu olacak.

~ 116 gün   mesajın adresini al  

kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
bilgi kısmını internet sitesinden aldım.. program başlamadan önce yazıldığı için gelecek zaman kullanılmış.. program başlayalı 3 ay falan oldu aslında..
mahşer-i cümbüş benzeri bir program ama bence çok çok çok çok daha başarılı ve komik.. her biri profesyonel oyuncu zaten.. her bölümde yaptıkları beni şaşkınlığa uğratıyo.. anında rolün içine girebiliyorlar..
bu arada Şebnem Dönmez de afet-i devran resmen.. fırsatı olanlar izlesin mutlaka ..
ilk gösterimi pazartesi geceleri 23.00de .. salı günleri ve haftasonu tekrarı var..
youtube açıkken kontrol ettiğimde yoklardı ama sonradan eklenir mi bilmem..

secret smile(: l
secret smile(: l
eve gittiğimde artık..

hayal kıran
hayal kıran
ebeme laf ettirmem.

€gz@nt¡®¡k..
€gz@nt¡®¡k..
ebe ..sıra sende =)

zebra finch
zebra finch
aa şebnem dönmezinn öle bi yarışması daha vardı ben ozman küçücüktümm :S şebmnem dönmez de ozman sabah şekerleri die bi program sunuyoduu ayrıca murat die bi adamlaa...nostaljiye bak...:(

:.cevriye.:'hopeful'
:.cevriye.:'hopeful'
haa izledim ben bunu...türkmaxta evet..

eğlenceli evet..

ama mahşeri cümbüş formatının değişikliğe uğramış versiyonu..

kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
mahşeri cümbüşten çok daha iyiler bence..

güveeen
güveeen
fakirliğin gözü kör olsun bi dicitürk'ümüz olmadı ki.
 1   ~ 116 gün   mesajın adresini al  

_angelus_
_angelus_
Abi ayda 9.90 aaa...biz bağlatıyoruz. xD
~ 115 gün   mesajın adresini al  

envengikara
envengikara
GRİP FİLM KISA FİLM YARIŞMASI
Arkadaşlar yarışma için çektiğim film 200 film arasından ilk 10 a kalmıştır. Bugunden itibaren oylama başladı. Filmimi izleyip oy verirseniz çok sevinirim.Yarışmayı kazanmak için oylarınıza ihtiyacım var...
Saygılar..
http://www.gripfilm.com/iviewfilm.php?fid=7896095
~ 108 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 11

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008