| |
ketum
|
Teksas'ta 13 yaşındaki Ralph Hardy babasının kredi kartını kullanıp 30 bin dolar harcayarak arkadaşlarıyla birlikte kaldığı motele iki telekız çağırdı.
Telekızlarla sevişmek yerine bilgisayar oynamayı teklif eden çocukların foyası sipariş verdikleri cipsi getiren görevlinin polisi aramasıyla ortaya çıktı.
Çocuklar ve telekızlar evlerine gönderildikten sonra Hardy'e sahtekarlık suçlamasıyla 3 yıllık kamu hizmeti cezası verildi.
|
|
~ 107 gün
|
|
| |
'' i l k o ''
|
lan ne salaklarmıs ne bılg oynaması yaa :)
|
|
~ 107 gün
|
|
| |
*yvaine*
|
ahh yafrularımm saflık iştee, tuttum ben bu çocukları :D
|
|
~ 107 gün
|
|
| |
ketum
|
yaş 13 , çocuk kuku görse, yarılmış diye kaçar gider be
|
|
7 ~ 107 gün
|
|
| |
*cedric*
|
horoz ötüyosa ..problem yok :D
zuhh:D
|
|
~ 107 gün
|
|
| |
süperiletken
|
Ben o cipsi getiren görevlinin aklına zıçayım...
Ulan oğlum polisi arayacağına kafalasana çocukları gir içeri bitir işi...:D
|
|
~ 107 gün
|
|
| |
_volkan_
|
babası davacı mı olmuş ki
telekızların tekini savcıya
tekini babasına verse salak
yırtardı pacayı
ketum demis ki: Teksas'ta 13 yaşındaki Ralph Hardy babasının kredi kartını kullanıp 30 bin dolar harcayarak arkadaşlarıyla birlikte kaldığı motele iki telekız çağırdı.
Telekızlarla sevişmek yerine bilgisayar oynamayı teklif eden çocukların foyası sipariş verdikleri cipsi getiren görevlinin polisi aramasıyla ortaya çıktı.
Çocuklar ve telekızlar evlerine gönderildikten sonra Hardy'e sahtekarlık suçlamasıyla 3 yıllık kamu hizmeti cezası verildi.
|
|
|
~ 107 gün
|
|
| |
*cedric*
|
süperiletken demis ki: Ben o cipsi getiren görevlinin aklına zıçayım...
Ulan oğlum polisi arayacağına kafalasana çocukları gir içeri bitir işi...:D |
ötüomu bakalim cengiz horozz :D
var bişi demekkii..
|
|
~ 107 gün
|
|
| |
süperiletken
|
Belki de tüm o kızları cipsi getiren herif çağırmıştır çocuklara,hatttaaaaaa................................:D
|
|
~ 107 gün
|
|
| |
*cedric*
|
süperiletken demis ki: Belki de tüm o kızları cipsi getiren herif çağırmıştır çocuklara,hatttaaaaaa................................:D |
var bişi..
maksat cips satmak olabilir..:D
|
|
~ 107 gün
|
|
| |
'' i l k o ''
|
polis de ne salakmıs ya Türk olsa anasını bıle bellerdı walla :)
|
|
~ 107 gün
|
|
| |
*cedric*
|
'' i l k o '' demis ki: polis de ne salakmıs ya Türk olsa anasını bıle bellerdı walla :) |
anasida 29 yasinda filandir bunun
:D gider yani:D
|
|
~ 107 gün
|
|
| |
'' i l k o ''
|
13yasında babasının kartı ıle bunu akıl edıyor ama hıc bı halt yapmıyor walla var bu ısde bısı
|
|
~ 107 gün
|
|
| |
*cedric*
|
'' i l k o '' demis ki: 13yasında babasının kartı ıle bunu akıl edıyor ama hıc bı halt yapmıyor walla var bu ısde bısı |
maksat piyasayi hareketlendirmek:D
|
|
~ 107 gün
|
|
| |
*yvaine*
|
bence cipsi getiren görevli bunları tuttu babanın kredi kartını çalsınlar diye, ağza bal olarak dda cips ikram etti, adam işini halletti kızlarla snr suç üstüne kalmasın diye, bunları ihbar etti...
:D
'' i l k o '' demis ki: 13yasında babasının kartı ıle bunu akıl edıyor ama hıc bı halt yapmıyor walla var bu ısde bısı |
|
|
~ 107 gün
|
|
| |