ortakantin i google a yazınca ilginç bi yazı ile karşılaştım...bir çoğunuz kesin görmüştür...ama ben anlam veremedim ...
Sabah uyanıp çok sevgili biricik canım kocacığımı öpücüklerle işe uğurladıktan sonra ilk işim internetteki gelişmeleri takip etmek oluyor.
Bu sabah da takip ettiğim SiyahKavhe.com'da sevgili Reşat Çalışlar'ın bir yazısını okudum .
Daha önce de yazdığım gibi Reşat Çalışlar sanal alemde tanıdığım en kibar, en karizmatik, en duygulu ve en mükemmel erkek... Sevgili Reşat haberdar olduğum ama hiç uğramadığım bir sanal oluşumdan bahsetmiş yazısında; Ortakantin... Burası üniversite öğrencilerine yönelik bir sosyal ortam sitesi. Ben Boğaziçi'nde öğrenciyken Ortakantin diye bir kantin vardı ama oraya daha çok sosyalistler emekçiler güruhu takılırlardı. Kapısında bile böyle afişler olurdu . Ben pek tabiki Sosyetekantin'de boy gösterirdim . Yoksa kışları Uludağ da kayakta yazları önce solaryumda sonra Bodrum'da sosyete plajlarında bronzlaşmış cildim, ağır makyajım, ayrıca pek tabiki gösterişli giyim tarzımla Ortakantin de solculardan faşist damgası yemekten korkardım.
İşte o zamanlar günümüzdeki gibi böyle internet sayesinde sosyalleşme ortamları yoktu . Reşat Çalışlar ın yazısını okuyunca bu açıdan içimi derin bir hüzün kapladı . Ayrıca resmen yaş kompleksine girdim şekerim. Kendisinin güzellik anlayışının şartlarından biride 85 86 doğumlu olmak. Tabiiki şimdi bu bana 30 yaşımda olduğumu hatırlatıp beni komplekse soktu .
Yazıda ayrıca Ortakantin oluşumunda bıyıksız kız oranının çok yüksek olduğu belirtilmiş. İşte bunu okuyunca aklıma sokakta , alışveriş merkezlerinde gördüğüm yeni yetişme ama bıyıklı kızlar geldi. İçimi hain bir sevinç kapladı.
Pek tabiki her kadın benim gibi doğuştan kaymak gibi bir cilde sahip olmayabilir. Fakat epilasyona paraları yetmiyorsa, sir ağda var, tüy dökücü krem var, cımbız var, iplik var... Bunlardan faydalansınlar hiç olmazsa. Ne o öyle, kıllı kıllı bıyıklı genç kızlar dolaşıyor etrafta? Gerçi Ortakantin oluşumunda bıyıksız kız oranı yüksekmiş. Fakat bu güzelim yaz günlerinde elbette daha açık saçık giyim tarzı var ve koskocaman kadınların, genç kızların kıl sorununa çözüm bulmaları gerekiyor. Bazıları hiç umursamıyor, kıllı, bıyıklı gezmekten memnun. Bazılarıda bir şişe oksijeni boca edip tüylerini sarartıyor. Bu da iğrenç bir görüntü... Bunların hepsini iğneli elektrikli epilasyon yapıp arkasından tütsülemek lazım. Lazer epilasyon olmasın ki canları acıyınca böyle kıllı gezip görüntü kirliliğine neden olduklarını anlasınlar. Ve doğuştan kaymak gibi olmanın tanrının bir lütfu olduğunu takdir edip kıskançlıktan çatlasınlar .
Neyse ki bunları düşününce az önce girdiğim yaş kompleksinden çıkıp ne kadar güzel bir kadın olduğumu ve her yaşımda güzel olacağımı bir kez daha anladım. Dün akşamdan kalan kandil simidinden ısırıp meyva suyumu yudumladım. Sonra kandil simidimi orgazmik fındıklı çikolata kreması Nutella'ya batırıp tekrar ısırdım. Şimdi Kenan Doğulu'nun eski bir şarkısını yorumluyorum kendi uyarlamamla; Çok güzelim çok beni veren Allah'a şükürler olsun, çok tatlıyım çok beni yaratan Allaha şükürler olsun. Ben en iyisi kendimi öpeyim şekerlerim...
algılayamadığım nokta bıyıklı kızlarla ilgili kısım değil tabiki...ortakantin ile ilgili kısmı...
abc reşat abin senin tezinin tersini savunmuş, en çok senden cevap bekliyorum :D