| |
'' i l k o ''
|
|
|
~ 115 gün
|
|
| |
aslan67
|
iğrenç bi espri yapayım mı ömerim?:)
yapsana rahip:D
|
|
~ 115 gün
|
|
| |
'' i l k o ''
|
1 dubleden ne olur kı yaa allah askına,ıctın mı tam ıcıcen rakıyı abı rakı tadımlık içki değildir lütfen ya bu Rakıya yapılan bı saygısızlıktır :)
|
|
~ 115 gün
|
|
| |
aslan67
|
Aynen öyle..Ya zaten rakı konusunda hemfikiriz,rakı alacaksan şişeyle al zaten..O ne öyle dilimle karpuz alan japonlar gibi..
Ama votkada,şarapta şişe alma bana ters,o kadar bayılarak içmediğim için keseye zarar:D
'' i l k o '' demis ki: 1 dubleden ne olur kı yaa allah askına,ıctın mı tam ıcıcen rakıyı abı rakı tadımlık içki değildir lütfen ya bu Rakıya yapılan bı saygısızlıktır :) |
|
|
~ 115 gün
|
|
| |
:.cevriye.:'hopeful'
|
inanmak istemiyoruz..
sanki çok gidip içiyordum da...
|
|
~ 115 gün
|
|
| |
ketum
|
bunudamı dine bağladınız aq. bence güzel uygulama, kaç insan öldü sahte rakıdan v.s. .. bu sayede merdiven altı içkileri piyasadan kaldırılmaya çalışıyor. bi duble alamazsın ama ufak şişelerde piyasaya sürelecekmiş. ufak şişelerde alıp içersin 1 lira fazla verirsin, ama ne içtiğini bilirsin.
|
|
~ 115 gün
|
|
| |
'' i l k o ''
|
hey maşşallah :)

|
|
~ 115 gün
|
|
| |
buz mavisi-lilith
|
yuhh bı kadeh şarap içicem illa bi şişe mi alcam, ayrıca amaç sahte yapmaksa her türlü yapılır ki bunu şişe alma şartı koyarak nası engellicekler anlamadım ben
|
|
~ 115 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
lafın gelişi zaten bir duble. :)
aslında anlatılmak istenen şu: şişede içkiler daha pahalıya satılıyor ya restaurantlarda , artık bir bardak vodka içmek isteyen olmasın , şişede içmek istesin! oldu canım başka bir arzun. ben belki o anda 2 bardak içmek isticem. şişenin geri kalanını napacam peki? içmediğimin parasını da mı ödemiş olucam.
çok saçma bi olay! evimde içerim daha iyi be. gerçi onların da amaçladıkları o. herkes evinde içsin , restoranlar , meyhaneler kapansın istiyorlar ama , müslüm gürsesin o şarkı sözünü hatırlatmak isterim. gerçi ipucunu bile açmıştım kapanmıştı... ipucu açmayım o zaman: açılsın meyhaneler , yıkılsın minareler.
sigara yasağı da eklenince , sora bir bir kapanan restoranları haber yaparsınız artık!
|
|
~ 115 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
kralı gelse alamazlar seni rakım sen dert etme, bensenle dertleşirim gene
|
|
~ 114 gün
|
|
| |
_volkan_
|
insanlar alacak bi şişeyi
sonra geri kalanına yazık etmeyecek
o şişeyi bitirmeden çıkmayacak..
herkes alkollü çıkacak
sonra kaza yapacak
sonra kötülüklerin anası alkol olacak
|
|
~ 114 gün
|
|
| |
tohunç
|
|
|
~ 114 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
çok haklısın. manşeti kafamda canlandırdım:
trafik canavarına alkollü yakalandı: 5 ölü!
:(
_volkan_ demis ki: insanlar alacak bi şişeyi
sonra geri kalanına yazık etmeyecek
o şişeyi bitirmeden çıkmayacak..
herkes alkollü çıkacak
sonra kaza yapacak
sonra kötülüklerin anası alkol olacak |
|
|
~ 114 gün
|
|