| |
baş rahip
|
aslan67 demis ki: 10 cclik votkalar falan da var..Her şeyin boyutunu küçültürler artık.. |
iğrenç bi espri yapayım mı ömerim?:)
|
|
~ 101 gün
|
|
| |
comandante
|
Saçma bir yasa olmuş, öncelikle içecek insanlara daha çok içmesine sebebiyet verilecek. belki bi tek, bi duble içecek insanlar artık en az 35'lik bilemedin 20'lik içecekler. Bu maliyeti de işyerleri açısından ve müşteri açısından artıracaktır.
Ayrıca belki rakı da başarırsın bunu ama votka şarap gibi içeceklerde israfa ve boşa gidecek ürüne sebebiyet verecek fiyatları inanılmaz artacaktır. Ayrıca biraver'in de sonu olacaktır.
Çok da geçerli olamayacak bir yasa gibi görünüyor bu. Mekanlar bir kılıfına sokar, bi şeklini bulup kadeh satışı yapmaya devam ederler.....
|
|
~ 101 gün
|
|
| |
tohunç
|
ben cidden bu yasayı destekliyorum,
sahte rakı votka tekila içmekten bıkmadınız mı :D:D
|
|
~ 101 gün
|
|
| |
ivy
|
sahte rakı-votka kısmından önce sulu bira içmekten bıktım!! sodalı ya da
|
|
~ 101 gün
|
|
| |
dejenerasyon
|
|
|
~ 101 gün
|
|
| |
mélodie
|
öyle böyle derken alkolü yasaklıyolar...böylelikle kimse içmeyecek.
irana dönmezmişiz..öyle bi dönüyoruz ki..
|
|
~ 101 gün
|
|
| |
o şimdi plajdaa
|
|
|
~ 101 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
|
|
~ 101 gün
|
|
| |
dejenerasyon
|
böyle haberleri duyunca insan dertleniyo . doldur hacı şu bardağı..
|
|
~ 101 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
döndük zaten. kara çarşaflı insan sayısı , türbanlı sayısı gitgide artıyor.
gerçi onların eşleri bu uygulamaya karşıdır , dinibütün gibi gözükenler şişe şişe rakıları deviriyorlar , ama günah diyip yasaklanmasını istiyorlar. ilginç...
mélodie demis ki: öyle böyle derken alkolü yasaklıyolar...böylelikle kimse içmeyecek.
irana dönmezmişiz..öyle bi dönüyoruz ki.. |
|
|
~ 101 gün
|
|
| |
'' i l k o ''
|
|
|
~ 101 gün
|
|
| |
aslan67
|
iğrenç bi espri yapayım mı ömerim?:)
yapsana rahip:D
|
|
~ 101 gün
|
|
| |
'' i l k o ''
|
1 dubleden ne olur kı yaa allah askına,ıctın mı tam ıcıcen rakıyı abı rakı tadımlık içki değildir lütfen ya bu Rakıya yapılan bı saygısızlıktır :)
|
|
~ 101 gün
|
|
| |
aslan67
|
Aynen öyle..Ya zaten rakı konusunda hemfikiriz,rakı alacaksan şişeyle al zaten..O ne öyle dilimle karpuz alan japonlar gibi..
Ama votkada,şarapta şişe alma bana ters,o kadar bayılarak içmediğim için keseye zarar:D
'' i l k o '' demis ki: 1 dubleden ne olur kı yaa allah askına,ıctın mı tam ıcıcen rakıyı abı rakı tadımlık içki değildir lütfen ya bu Rakıya yapılan bı saygısızlıktır :) |
|
|
~ 101 gün
|
|
| |
:.cevriye.:'hopeful'
|
inanmak istemiyoruz..
sanki çok gidip içiyordum da...
|
|
~ 101 gün
|
|
| |
ketum
|
bunudamı dine bağladınız aq. bence güzel uygulama, kaç insan öldü sahte rakıdan v.s. .. bu sayede merdiven altı içkileri piyasadan kaldırılmaya çalışıyor. bi duble alamazsın ama ufak şişelerde piyasaya sürelecekmiş. ufak şişelerde alıp içersin 1 lira fazla verirsin, ama ne içtiğini bilirsin.
|
|
~ 101 gün
|
|
| |
'' i l k o ''
|
hey maşşallah :)

|
|
~ 101 gün
|
|
| |
buz mavisi-lilith
|
yuhh bı kadeh şarap içicem illa bi şişe mi alcam, ayrıca amaç sahte yapmaksa her türlü yapılır ki bunu şişe alma şartı koyarak nası engellicekler anlamadım ben
|
|
~ 101 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
lafın gelişi zaten bir duble. :)
aslında anlatılmak istenen şu: şişede içkiler daha pahalıya satılıyor ya restaurantlarda , artık bir bardak vodka içmek isteyen olmasın , şişede içmek istesin! oldu canım başka bir arzun. ben belki o anda 2 bardak içmek isticem. şişenin geri kalanını napacam peki? içmediğimin parasını da mı ödemiş olucam.
çok saçma bi olay! evimde içerim daha iyi be. gerçi onların da amaçladıkları o. herkes evinde içsin , restoranlar , meyhaneler kapansın istiyorlar ama , müslüm gürsesin o şarkı sözünü hatırlatmak isterim. gerçi ipucunu bile açmıştım kapanmıştı... ipucu açmayım o zaman: açılsın meyhaneler , yıkılsın minareler.
sigara yasağı da eklenince , sora bir bir kapanan restoranları haber yaparsınız artık!
|
|
~ 101 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
kralı gelse alamazlar seni rakım sen dert etme, bensenle dertleşirim gene
|
|
~ 100 gün