ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  İlişkiler  burclara göre ''aldatma'' ve ''ayrılma'' sebepleri

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 46 - 60

ivy
ivy
zor aylırır derken kilitlenir mi yan e :D
 1   ~ 115 gün   mesajın adresini al  

baş rahip
baş rahip
ivy mrs holi şit demis ki:

şurdan baltayı kap gel....
~ 115 gün   mesajın adresini al  

hayal kıran
hayal kıran
AKREP'in KARAKTERİ
Akrep burcu insanı kendine her konuda güvenen, kurnaz, enerjik ve marifetli bir kişilik çizer. Yaşamın her alanında tutkuları vardır. Daima başarıyı yakalamak ister. Başarıyı yakaladığındaysa, kendine yeni bir hedef belirleyip yeniden mücadeleye başlar.

Kelimelere fazla ihtiyaç duymaz. Çünkü içindekileri gözleriyle anlatır. Bir bakışından sevgisini ya da nefretini anlayabilirsiniz.

Kuşkucu bir karaktere sahiptir. Kolay kolay inanmaz. Fakat inandığı konuyu savunurken asla taviz vermez.

Fiziksel olduğu kadar manevi açıdan da güçlüdür. Kendini kandırmaz. Gerçekle acı da olsa yüz yüze gelmekten çekinmez.

Lüks ve gösterişli yaşamı sever. Çünkü bunlar kendini başarılı hissetmesini sağlar.

Herkesin kolay kolay altından kalkamadığı sorunları anında çözebilecek pratik bir zekaya sahiptir. Bunun yanı sıra, ileri görüşlüdür. Geleceğe dair tahminleri genellikle gerçekleşir.

ivy
ivy
azizim bu işlere sen bakarsın ben sakarım baltayı düşürürüm falan mazallah olmadık yerlere, gider :D

zebra finch
zebra finch

kahin pekmez demis ki:
şu akrep burcu için kimse iyi bir şey yazıp çizmiyor.

akrepler kakadır :Dbitane düzgününe rastlamadım:(
 2   ~ 115 gün   mesajın adresini al  

daisy=) **delilah**
daisy=) **delilah**

ahauahuahau:D:D:D

ne demek bi hakaret mi anlamış değilim?

1-ayrılmayı beceremez,o kadar salaktır!
2-ayrılsa da unutamaz o kadar salaktır!
3-aşk böcüğüdür boğa bir sevgiliniz varsa korkmayın aldatsanız da ayrılmaz!

ihtimaller:P

daisy=) **delilah**
daisy=) **delilah**
akrepzedeler

ivy
ivy
yok ben daha fesat düşünmüştüm :D

ivy
ivy

daisy=) kaidena demis ki:
akrepzedeler

ben :D

hayal kıran
hayal kıran
akrep burcunun 10 kasım ve 29 ekim doğumlu olanı makbuldür.

baş rahip
baş rahip
yok ben daha fesat düşünmüştüm :D

ben daha fesat düşündüm....neyse:)

daisy=) **delilah**
daisy=) **delilah**
ayrıca erkek olanları kızlara fazlasıyla düşkündür..aldatmak onlar için yemek içmek gibidir..gerek göz gerek fiziksel illa ki bir şeklde aldatmazsa kendini eksik hisseder..

ayrıca ezilmekten accaip korktukları için duygularını göstermezler..onlar için duygusal olmak sevdiğini göstermek utanç verici bir sebepmiş gibi..üzülmekten korktuklarından da olabilir bu...

gariplerdir işte garip!!

kahin pekmez demis ki:
AKREP'in KARAKTERİ
Akrep burcu insanı kendine her konuda güvenen, kurnaz, enerjik ve marifetli bir kişilik çizer. Yaşamın her alanında tutkuları vardır. Daima başarıyı yakalamak ister. Başarıyı yakaladığındaysa, kendine yeni bir hedef belirleyip yeniden mücadeleye başlar.

Kelimelere fazla ihtiyaç duymaz. Çünkü içindekileri gözleriyle anlatır. Bir bakışından sevgisini ya da nefretini anlayabilirsiniz.

Kuşkucu bir karaktere sahiptir. Kolay kolay inanmaz. Fakat inandığı konuyu savunurken asla taviz vermez.

Fiziksel olduğu kadar manevi açıdan da güçlüdür. Kendini kandırmaz. Gerçekle acı da olsa yüz yüze gelmekten çekinmez.

Lüks ve gösterişli yaşamı sever. Çünkü bunlar kendini başarılı hissetmesini sağlar.

Herkesin kolay kolay altından kalkamadığı sorunları anında çözebilecek pratik bir zekaya sahiptir. Bunun yanı sıra, ileri görüşlüdür. Geleceğe dair tahminleri genellikle gerçekleşir.
 1   ~ 115 gün   mesajın adresini al  

ivy
ivy
tamam sen daha fesat düşünmüş ol seni mi kırıcam :D

hayal kıran
hayal kıran
ben tırtıl burcuyum misal sizin turşunuz ne ?

hayal kıran
hayal kıran
ayrıca erkek olanları kızlara fazlasıyla düşkündür..aldatmak onlar için yemek içmek gibidir..gerek göz gerek fiziksel illa ki bir şeklde aldatmazsa kendini eksik hisseder..

ayrıca ezilmekten accaip korktukları için duygularını göstermezler..onlar için duygusal olmak sevdiğini göstermek utanç verici bir sebepmiş gibi..üzülmekten korktuklarından da olabilir bu...

gariplerdir işte garip!!
ben tırtıl burcuyum.

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 46 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008