Ya geçen de ben hisarüstü otobüsündeyim. Bir kızla bir erkek bindi beiktaştan ellerinde mcdonalds poşeti içinde hamburger ve kızartmalar işte. kolaları da var.
kız emo oğlan da benzeri.
neyse
bunlardan kız; hamburgeri açtı yemey başladı patatesi açtı poşetin içine döktü üstüne ketçabı açtı patateslerin üstüne sıktı öbür elinde de kolası bunları tek elle yapıyor:))
otobüste bir hamburger kokusu bir kızartma kokuısu kız yiyior hamburegeri alıyor patatesten kolaıy içiyor otobüste kalabalık biraz.
hayda...valla dicektim arkadaşlar o kadar sabırsız ki hayır mc donalds da fastfood mekanı al otur 5 dakkada ye çık ;
arkadaş görgü kuralıdır sokakte bişey yenmez. otobüste hiç yenmez.
dicektim de demedim:D
13 Mayıs 2008 15:07
jeuxdenfants
ya kokudan rahatsız olanın soyadıda ÜSTÜNKOKAN:) traji komik
(1) 13 Mayıs 2008 16:00
bigbang
.al işte hem ayı hem katil. ondan sonra da diyorlar güneydoğuluları neden sevmiyorsunuz neden benimsemiyorsunuz?
13 Mayıs 2008 16:54
'bloody mary'
yha adamı öldürmüşler sen de gittin soyadına mı takıldın...
13 Mayıs 2008 17:14
damageerror~assesbrb
bi kere ben de bi sürü lahmacunla metroya binmek zorunda kalmıştım. En küçük çocuk ben olduğumdan bana vermişler yaf bir komploydu sanırım. İnsanların o bakışlarını unutamıorum yaaaf :s
13 Mayıs 2008 17:53
yasin altunkaynak
Inna lillahi ve inna ileyhi raciun...
O’ndan geldik O’na Döndürüleceğiz.
babam birisinin oldugunu duydugun zaman bunu soylememi soylemisti..
görgü kuralını bırak şöföfler ve otomobilciler odasının da kuralı yazıyor dolmuşlarda filan fiyat tarifesinin altında:) ama sokakta yemek yemek çocukluktan kalan ayrı bi zevk benim icin:)
chris moltisanti demis ki: Ya geçen de ben hisarüstü otobüsündeyim. Bir kızla bir erkek bindi beiktaştan ellerinde mcdonalds poşeti içinde hamburger ve kızartmalar işte. kolaları da var.
kız emo oğlan da benzeri.
neyse
bunlardan kız; hamburgeri açtı yemey başladı patatesi açtı poşetin içine döktü üstüne ketçabı açtı patateslerin üstüne sıktı öbür elinde de kolası bunları tek elle yapıyor:))
otobüste bir hamburger kokusu bir kızartma kokuısu kız yiyior hamburegeri alıyor patatesten kolaıy içiyor otobüste kalabalık biraz.
hayda...valla dicektim arkadaşlar o kadar sabırsız ki hayır mc donalds da fastfood mekanı al otur 5 dakkada ye çık ;
arkadaş görgü kuralıdır sokakte bişey yenmez. otobüste hiç yenmez.
dicektim de demedim:D
13 Mayıs 2008 18:08
jaja of opobo ® .iz
aynı haberle ilgili olarak suç aletinin kokoreç olduğunu okumuştum..:))
Türk medyası işte biri lahmacun der diğeri kokoreç..:D
13 Mayıs 2008 18:19
anthony casso cesare
Suç aleti değil de suç nedeni diyecektiniz galiba:)
Suç aleti suçun işlenmesi sırasında yararlanılan alettir:D
jaja of opobo ® demis ki: aynı haberle ilgili olarak suç aletinin kokoreç olduğunu okumuştum..:))
Türk medyası işte biri lahmacun der diğeri kokoreç..:D
13 Mayıs 2008 18:33
jaja of opobo ® .iz
evt farkındayım.bilerek yazdım onu
13 Mayıs 2008 18:35
€gz@nt¡®¡k..
ha kokoreç ha lahmacun adamın öldüresi gelmiş :p =))
13 Mayıs 2008 18:35
elchina
:S
13 Mayıs 2008 18:42
€gz@nt¡®¡k..
buruşursan ütüleriz rahat ol ;)
(1) 13 Mayıs 2008 18:45
jaja of opobo ® .iz
espriye gel:D
(3) 13 Mayıs 2008 18:46
€gz@nt¡®¡k..
nerde :p
13 Mayıs 2008 18:47
anthony casso cesare
Burası istanbul aga, gecenin bilmem kaçında aksaray dolmuşuna burslu öğrenci binmez, böyle tipler lahmacununa laf atanı da bıçaklar. Ters bakanı da bıçaklar.
Benden uzak allaha yakın olsunlar.
Bu arada Şüphelilerden Şahin hakkında önceden de uyuşturucu madde kullanmak ve 6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet suçlarından açılan 2 ayrı dava varmış :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19913
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!