ßuket demis ki: ya düşünsene adam israf olmasin die gazeteye agzini silio..
vay bee..böyle insanlar kaldimi derken işte 1 adet..
süper. nasi bi duygu peki..gördügün anda ne düşündn o yurdum insanini:D
yanında oturuyodum, aşırı kilolu ve üstü pisti... 40 dklık yol boyunca adam yerinde durmadı ayaa kalktı oturdu sağa döndü sola döndü, ben de gülmemek için sürekli dudaklarımı ısırdım ve koltuun ucunda oturdum :D
o kadar heyacanlıydın yani..
iyimiş..
~ 108 gün
kırmızı mavi
iiii ck iğrencLahmcun hc sevmem
~ 108 gün
messiniyen
kırmızı mavi demis ki: iiii ck iğrencLahmcun hc sevmem
lahmacun sevilmez mi yaaa :)
geyik bi yana insanlar birbirini resmen öldürmek için neden arıyor sevgili ülkemde ya :(
Faresi öldü diye intihar eden ve lahmacun kokusundan dolayı işlenen cinayetten sonra sıradaki haberimiz tırnağı kırıldı diye evi yakan tiki kız heralde.
2~ 108 gün
€gz@nt¡®¡k..
pga::h.a demis ki: Faresi öldü diye intihar eden ve lahmacun kokusundan dolayı işlenen cinayetten sonra sıradaki haberimiz tırnağı kırıldı diye evi yakan tiki kız heralde.
bu yorumu alkışlıyorum =))
~ 108 gün
secret smile(: l
şey gibi olmuş bu albeni yemek için bi bahane..adam bıçaklamak için artık bahaneler üretilmeye başlandı:S
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19913
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!