ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  spor  Şampiyon Taraftar

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 16 - 24

reju
reju
hani böyle gereksiz futbol yorumcuları oluyor ya yalan dolan futbol gazetelerinde köşe yazıları falan yazıyorlar, durun olayın bide bu yüzü var demeye çalışırken bunu okadar yapay şekilde söylüyorlar ya hani, beceremiyorlar, sıçıyorlar. zaten bu kitle benim anladıgım kadarıyla futboludegil seda sayan programlarını takip ediyor gibi. neyse işte uzatmayım.demek istedigim şu yani, sen futbolumu takip ediyorsun seda sayan programlarınımı. yoksa sadece ortakantini falanmı takip ediyorsun.
bilmiyorm hiç olimpiyat stadına gittinmi? yoksa olimpiyat stadındaki sorunları sorunlarını tvde anlatıldıgı şekilde , ya çok rüzgar var ulaşımda sorun var diyemi biliyorsun? olimpiyat stadı kaç kişi alıyor biliyormusun bunuda cidden merak ediyorum. bu şöyle birşey , bir litre suyu bir küvete koyarsın. küvet boş denir. bide bi bardaga koymaya çalışırsın dolar taşar. taraftari överken olimpiyat stadındaki boş tribünleri unutmayalım nedemek yani varmı bunun bi mantıgı ben anlayamadım. ki olimpiyat stadıda anlattıgım üzere boş kalmadı hiçbirzaman.ayrıca nasıl olsa ikinci oluyoruz diye sahada otlamaya dagılan fenerbahçeli futbolcuları izlemeye TRABZONa giden taraftarlar var istanbuldan. bumu taraftarlık sence? taraftarada yazık yani . fenerbahçe taraftarının değerini bilmeyen bir takımdır herşeyden önce. arkasındaki milyonlarca insana saygı duymadıgını trabzon maçında birkez daha kanıtlamıştır. aynı şekilde galatasaray taraftarı şampiyon taraftar diye başlıklar açarak şampiyonlukta büyük payı oldugunuda göstermelidir bence. bu bilmezlere taraftarlıgın ne oldugunu ögretmek gerek demi :)
 1   ~ 108 gün   mesajın adresini al  

tohunç
tohunç

fener taraftarı mı şampiyon dedim ben :D şampiyon taraftar diye bi tabir varsa çarşıdır gecekondudur teksastır ....

reju demis ki:
hani böyle gereksiz futbol yorumcuları oluyor ya yalan dolan futbol gazetelerinde köşe yazıları falan yazıyorlar, durun olayın bide bu yüzü var demeye çalışırken bunu okadar yapay şekilde söylüyorlar ya hani, beceremiyorlar, sıçıyorlar. zaten bu kitle benim anladıgım kadarıyla futboludegil seda sayan programlarını takip ediyor gibi. neyse işte uzatmayım.demek istedigim şu yani, sen futbolumu takip ediyorsun seda sayan programlarınımı. yoksa sadece ortakantini falanmı takip ediyorsun.
bilmiyorm hiç olimpiyat stadına gittinmi? yoksa olimpiyat stadındaki sorunları sorunlarını tvde anlatıldıgı şekilde , ya çok rüzgar var ulaşımda sorun var diyemi biliyorsun? olimpiyat stadı kaç kişi alıyor biliyormusun bunuda cidden merak ediyorum. bu şöyle birşey , bir litre suyu bir küvete koyarsın. küvet boş denir. bide bi bardaga koymaya çalışırsın dolar taşar. taraftari överken olimpiyat stadındaki boş tribünleri unutmayalım nedemek yani varmı bunun bi mantıgı ben anlayamadım. ki olimpiyat stadıda anlattıgım üzere boş kalmadı hiçbirzaman.ayrıca nasıl olsa ikinci oluyoruz diye sahada otlamaya dagılan fenerbahçeli futbolcuları izlemeye TRABZONa giden taraftarlar var istanbuldan. bumu taraftarlık sence? taraftarada yazık yani . fenerbahçe taraftarının değerini bilmeyen bir takımdır herşeyden önce. arkasındaki milyonlarca insana saygı duymadıgını trabzon maçında birkez daha kanıtlamıştır. aynı şekilde galatasaray taraftarı şampiyon taraftar diye başlıklar açarak şampiyonlukta büyük payı oldugunuda göstermelidir bence. bu bilmezlere taraftarlıgın ne oldugunu ögretmek gerek demi :)
~ 108 gün   mesajın adresini al  

reju
reju
ben senin boş konuştugunu anlatmaya çalışıyordum sadece. futbolda neler dönüyor onlarıda dogru şekilde ileteyim dedim insanlara. fener taraftarı şampiyon diyorsun demedim. zaten bahsettigin taraftar gruplarındanda anlıyormki yanlış kişiyle konuşuyorm

bop yolunda niyazi
bop yolunda niyazi
şampiyon olan livorno taraftarıdır :D forza livorno
 1   ~ 108 gün   mesajın adresini al  

tohunç
tohunç
şampiyon takımı desteklemekle şampiyon olunmaz küme düşen takımı desteklemekle olunur...

€gz@nt¡®¡k..
€gz@nt¡®¡k..

ryuktohunç elmasever demis ki:
şampiyon takımı desteklemekle şampiyon olunmaz küme düşen takımı desteklemekle olunur...

katılıyorum desem =))

palali
palali
en azından tesislerde futbolcu tartaklamadık...

ryuktohunç elmasever demis ki:

bu nasıl şampiyon taraftarlık...
~ 107 gün   mesajın adresini al  

***jano***
***jano***
aynen öle ya anlamıyorum hala şampiyon olduk eksikliklerimizi arıyolar ...
ya teknik trektörsüz seyircisiz yüreğimizi ortaya koyduk alnımızın akıylada aldık maçı...ŞAMPİYON DA OLDUK!!!!
bi kişi çıksın da gs den daha fazla hak ettik desin ozmn konuşalım bence!!!!

**imalısır**
**imalısır**
handecim çekemiyolar boşverrrr.biz şampiyonluğumuza bakarız gerisi boşşşşşşşş

hnd1905 demis ki:
aynen öle ya anlamıyorum hala şampiyon olduk eksikliklerimizi arıyolar ...
ya teknik trektörsüz seyircisiz yüreğimizi ortaya koyduk alnımızın akıylada aldık maçı...ŞAMPİYON DA OLDUK!!!!
bi kişi çıksın da gs den daha fazla hak ettik desin ozmn konuşalım bence!!!!

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 16 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008