| |
reju
|
hani böyle gereksiz futbol yorumcuları oluyor ya yalan dolan futbol gazetelerinde köşe yazıları falan yazıyorlar, durun olayın bide bu yüzü var demeye çalışırken bunu okadar yapay şekilde söylüyorlar ya hani, beceremiyorlar, sıçıyorlar. zaten bu kitle benim anladıgım kadarıyla futboludegil seda sayan programlarını takip ediyor gibi. neyse işte uzatmayım.demek istedigim şu yani, sen futbolumu takip ediyorsun seda sayan programlarınımı. yoksa sadece ortakantini falanmı takip ediyorsun.
bilmiyorm hiç olimpiyat stadına gittinmi? yoksa olimpiyat stadındaki sorunları sorunlarını tvde anlatıldıgı şekilde , ya çok rüzgar var ulaşımda sorun var diyemi biliyorsun? olimpiyat stadı kaç kişi alıyor biliyormusun bunuda cidden merak ediyorum. bu şöyle birşey , bir litre suyu bir küvete koyarsın. küvet boş denir. bide bi bardaga koymaya çalışırsın dolar taşar. taraftari överken olimpiyat stadındaki boş tribünleri unutmayalım nedemek yani varmı bunun bi mantıgı ben anlayamadım. ki olimpiyat stadıda anlattıgım üzere boş kalmadı hiçbirzaman.ayrıca nasıl olsa ikinci oluyoruz diye sahada otlamaya dagılan fenerbahçeli futbolcuları izlemeye TRABZONa giden taraftarlar var istanbuldan. bumu taraftarlık sence? taraftarada yazık yani . fenerbahçe taraftarının değerini bilmeyen bir takımdır herşeyden önce. arkasındaki milyonlarca insana saygı duymadıgını trabzon maçında birkez daha kanıtlamıştır. aynı şekilde galatasaray taraftarı şampiyon taraftar diye başlıklar açarak şampiyonlukta büyük payı oldugunuda göstermelidir bence. bu bilmezlere taraftarlıgın ne oldugunu ögretmek gerek demi :)
|
|
1 ~ 108 gün
|
|
| |
tohunç
|
fener taraftarı mı şampiyon dedim ben :D şampiyon taraftar diye bi tabir varsa çarşıdır gecekondudur teksastır ....
reju demis ki: hani böyle gereksiz futbol yorumcuları oluyor ya yalan dolan futbol gazetelerinde köşe yazıları falan yazıyorlar, durun olayın bide bu yüzü var demeye çalışırken bunu okadar yapay şekilde söylüyorlar ya hani, beceremiyorlar, sıçıyorlar. zaten bu kitle benim anladıgım kadarıyla futboludegil seda sayan programlarını takip ediyor gibi. neyse işte uzatmayım.demek istedigim şu yani, sen futbolumu takip ediyorsun seda sayan programlarınımı. yoksa sadece ortakantini falanmı takip ediyorsun.
bilmiyorm hiç olimpiyat stadına gittinmi? yoksa olimpiyat stadındaki sorunları sorunlarını tvde anlatıldıgı şekilde , ya çok rüzgar var ulaşımda sorun var diyemi biliyorsun? olimpiyat stadı kaç kişi alıyor biliyormusun bunuda cidden merak ediyorum. bu şöyle birşey , bir litre suyu bir küvete koyarsın. küvet boş denir. bide bi bardaga koymaya çalışırsın dolar taşar. taraftari överken olimpiyat stadındaki boş tribünleri unutmayalım nedemek yani varmı bunun bi mantıgı ben anlayamadım. ki olimpiyat stadıda anlattıgım üzere boş kalmadı hiçbirzaman.ayrıca nasıl olsa ikinci oluyoruz diye sahada otlamaya dagılan fenerbahçeli futbolcuları izlemeye TRABZONa giden taraftarlar var istanbuldan. bumu taraftarlık sence? taraftarada yazık yani . fenerbahçe taraftarının değerini bilmeyen bir takımdır herşeyden önce. arkasındaki milyonlarca insana saygı duymadıgını trabzon maçında birkez daha kanıtlamıştır. aynı şekilde galatasaray taraftarı şampiyon taraftar diye başlıklar açarak şampiyonlukta büyük payı oldugunuda göstermelidir bence. bu bilmezlere taraftarlıgın ne oldugunu ögretmek gerek demi :) |
|
|
~ 108 gün
|
|
| |
reju
|
ben senin boş konuştugunu anlatmaya çalışıyordum sadece. futbolda neler dönüyor onlarıda dogru şekilde ileteyim dedim insanlara. fener taraftarı şampiyon diyorsun demedim. zaten bahsettigin taraftar gruplarındanda anlıyormki yanlış kişiyle konuşuyorm
|
|
~ 108 gün
|
|
| |
bop yolunda niyazi
|
şampiyon olan livorno taraftarıdır :D forza livorno
|
|
1 ~ 108 gün
|
|
| |
tohunç
|
şampiyon takımı desteklemekle şampiyon olunmaz küme düşen takımı desteklemekle olunur...
|
|
~ 108 gün
|
|
| |
€gz@nt¡®¡k..
|
ryuktohunç elmasever demis ki: şampiyon takımı desteklemekle şampiyon olunmaz küme düşen takımı desteklemekle olunur... |
katılıyorum desem =))
|
|
~ 108 gün
|
|
| |
palali
|
en azından tesislerde futbolcu tartaklamadık...
ryuktohunç elmasever demis ki:
bu nasıl şampiyon taraftarlık... |
|
|
~ 107 gün
|
|
| |
***jano***
|
aynen öle ya anlamıyorum hala şampiyon olduk eksikliklerimizi arıyolar ...
ya teknik trektörsüz seyircisiz yüreğimizi ortaya koyduk alnımızın akıylada aldık maçı...ŞAMPİYON DA OLDUK!!!!
bi kişi çıksın da gs den daha fazla hak ettik desin ozmn konuşalım bence!!!!
|
|
~ 107 gün
|
|
| |
**imalısır**
|
handecim çekemiyolar boşverrrr.biz şampiyonluğumuza bakarız gerisi boşşşşşşşş
hnd1905 demis ki: aynen öle ya anlamıyorum hala şampiyon olduk eksikliklerimizi arıyolar ...
ya teknik trektörsüz seyircisiz yüreğimizi ortaya koyduk alnımızın akıylada aldık maçı...ŞAMPİYON DA OLDUK!!!!
bi kişi çıksın da gs den daha fazla hak ettik desin ozmn konuşalım bence!!!! |
|
|
~ 107 gün
|
|
| |