ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > penis lokantasına yoğun kadın ilgisi

Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  17  18  19  20  21  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 97 - 108

fanfan
fanfan
böğk bu ne ya tiksinç:s
ya bu çinliler bilmem kaç milyar nüfusa ne yedircez düşüncesiyle önce doğadan maliyetsiz edinilebilen protein kaynakları olan böceklere saldırdılar şimdi de hayvanın etinden sütünden yününden faydalanma olayını abartmışlar, kanmamak lazım çin işi japon işi:D
12 Mayıs 2008 23:41   mesajın adresini al  

yerleyeksan
yerleyeksan

Çinliler kadar iğrenç pislik aşşalık bir millet yok..türk ahaliside Atilladan bu yana bu pisliklerle her zmana uğraşmıştır ELİMDe OLSA 1.5 MİLYAR çinliyi atom bombasıyla öldürürdüm hiçde gözümü kıpmazdım..Dünyanın içine ettiler..Kur; an da geçen yecüc mecüc milleti bunlar snaırım..:)
12 Mayıs 2008 23:42   mesajın adresini al  

sultana
sultana
bu herifler bütün çin yaylalarında otlayan gezinen hayvanları hadım eder, sonra da köklerini kuruturlar mazallah
12 Mayıs 2008 23:43   mesajın adresini al  

-sokarca-
-sokarca-
kadınlar anlıo malın iisinden :D
12 Mayıs 2008 23:50   mesajın adresini al  

yerleyeksan
yerleyeksan
tövebe tövbe..:) manyakmısın nesin benim gibi..:)
12 Mayıs 2008 23:54   mesajın adresini al  

_monalisa_
_monalisa_
12 Mayıs 2008 23:56   mesajın adresini al  

fanfan
fanfan
ahahah bir karadenizli arkım vardı.. o tarafın yerel küfürlerinden biri olan yiyesin goş daşşağı ile kendisi sayesinde tanışmıştım...şimdi bu deyim çin lokantalarında yeni bir anlam kazanıyor
12 Mayıs 2008 23:58   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
çok terbiyesiz yaf ayıp yaptığımız onlarınki bilimsel bi şekilde sağlıklı yaşamak cık cık
13 Mayıs 2008 00:02   mesajın adresini al  

-can-
-can-
bi laf wardı kebabı diye, bu olaymı?
13 Mayıs 2008 00:04   mesajın adresini al  

fanfan
fanfan

anadolu'da da sağlıklı yaşam için sülük yapıştırıyolar bacaklara falan bunu da bi endüstriye dönüştürmeli çin'de valla eminim iş yapar bu haberden sonra hiç şüphem kalmadı ehuheuhe

tane® can demis ki:
öork terbiyesiz yaf ayıp yaptığımız onlarınki bilimsel bi şekilde sağlıklı yaşamak cık cık
13 Mayıs 2008 00:04   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
Penis lokantasında bir öğün yemeğin fiyatı ise ateş pahası. Örneğin Tibet sığırının penisini menüden seçmek istiyorsanız 179 euroyu gözden çıkarmanız gerekiyor.

benim penisim kaç para eder acaba....

ona göre satacam
neyse sustum
13 Mayıs 2008 00:05   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
bişi dicektim ama susuyorum lafın ucu çok acık :)

_volkan_ demis ki:
benim penisim kaç para eder acaba....

ona göre satacam
neyse sustum
 1   13 Mayıs 2008 00:07   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  17  18  19  20  21  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 97 - 108

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008