tane® can demis ki: bülent ablam saklıyorsa satsın cürümesin bi kenarda:)
13 Mayıs 2008 00:14
ketum
bu konu 1000 i bulur.
13 Mayıs 2008 00:15
souvereign jr.
süperdi :D
feyk ekaton epta
bayağı pahalıya alıcı bulur :))
sultana (o)
kediyi mediyi geç, ben kafayı çine kakalarımızı satmakla bozdum şu anda,
iyi süsleyip pazarlamak lazım :D
işte o zaman 80 milyon Türkiye nüfusu abad olur, işimiz gücümüz yiyip içip sıçmak çünkü :D
213 Mayıs 2008 00:15
_volkan_
tabakhane yerine, çine bok yetiştiririz artık
-pşşt nereye koşuyon?
-çine bok yetiştiriyom....
sultana [cimdallı! demis ki: ]kediyi mediyi geç, ben kafayı çine kakalarımızı satmakla bozdum şu anda,
iyi süsleyip pazarlamak lazım :D
işte o zaman 80 milyon Türkiye nüfusu abad olur, işimiz gücümüz yiyip içip sıçmak çünkü :D
213 Mayıs 2008 00:16
yerleyeksan
tamam arkadaşlar..işin...b.. çıktı..Admin nerdesin ya?:)Çine mi gittin yoksa..:)
13 Mayıs 2008 00:18
sultana (o)
para sıçarız paraaaaaa, tey ki teyyy
13 Mayıs 2008 00:20
ketum
bu çinliler uçmuş. herifler canlı canlı maymun beyni yiyorlar. özel masaları var ve masanın üzerinde küçük bi giyotin var. masanın altından maymunun kafasını masadaki delikten geçirip. giyotinle kafatasının yarısnı koparıyorlar. maymun can çekişirken canlı canlı beynini yiyorlarmış. çinlideki miğde sıçanda yoktur herhalde .
ya şaka bi tarafa hayvanına bakar, eğer nesli tükenen hayvanlar da menüdeyse yapılan her protestoya varım. milletin keyfi için de, kozmetiği için de doğanın dengesini altüst etmeye hakkı yok kimsenin, boykot filan sıcar ama imza kampanyaları, yürüyüş filan yaparsa greenpeace gibi örgütler sonunu kadar arkalarındayım. Çin'de endemik türlerden baya var yanlış hatırlamıyorsam. 1.5 milyar insan daha rahat üresin diye neslin sayısı binlerle ifade edilen hayvanlara göz dikilmesin. yoksa cidden anlamıyla .araklara yan basıcaz hep beraber
13 Mayıs 2008 00:21
yerleyeksan
sultana [cimdallı! demis ki: ]para sıçarız paraaaaaa, tey ki teyyy
kADINLAR PARAYA düşkündür derler..doğruymuş ama işin vahim yani nasıl kaznaırsan kazan felsefesi..Trajik..geçmiş olsun sana cimdalı..
13 Mayıs 2008 00:22
sultana (o)
ben ülkeye para akışı olsun, imf'ye borçları ödeyip öteleyebilelim diye söylemiştim, bu gidişle bokumuzdan başka bişi kalmıcak ya elimizde, o bakımdan!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19907
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.