| |
9a 6
|
eam bir de şöyle düşün..türkiye o kadar güvenli bi ülke ki cumhurbaşkanı bile sivil dolaşabiliyor(:
tane® can demis ki: sezerin alışverişe cıkmasını bhalka yakın olduğu icin takdir etsem de kızardım hep, ülkenin en tepesindeki adam kendini korumalı her daim, cıkar kaza kurşunun denk gelir noldu cumhurbaşkanı öldü harala hürele, ondan sonra neymiş Türkiye güvenli değilmiş gitti turizm eyvahlar olsun, ama bu da baya abarttı orası ayrı |
|
|
~ 109 gün
|
|
| |
tohunç
|
comandanteden tırsıyomuş konuştuk biz
|
|
1 ~ 109 gün
|
|
| |
_volkan_
|
kimden korkacak?
kendi halkından...
çünkü yavaş yavaş, solcusu sagcısı, işcisi işvereni, bu heriflerin ne mal oldugunu anlayacak
ama benim merak ettiğim şu. o zırhlar roket mermesini durdurabilir ama halkı durdurmaya yeter mi? bilmem
hep iddia ettim yine ediyorum, bu heriflerin sonu linç edile edile hapse atılmak olacak
|
|
~ 109 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
gül tayyipten korkuyor bence. herşeyin sorumlusu tayyip.
gül piyon. tayyip vezir. akp kale. halk da şah :) halkı fethettin mi oyun bitiyo tıpkı satranç gibi.
|
|
~ 109 gün
|
|
| |
9a 6
|
tayyip de piyon.
vuu..hepimiz ölücez.
|
|
1 ~ 109 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
eam bir de şöyle düşün..türkiye o kadar güvenli bi ülke ki cumhurbaşkanı bile sivil dolaşabiliyor(:
:) kazara b, vurusaydı o zaman da böyle dencek miydi acaba, sucu kime atcaklardı Sezeri yere göğe koyamayanlar? ha sahi suclu belli kesin islami kesimden biri vurmuştur denilirdi:)
|
|
~ 109 gün
|
|
| |
_volkan_
|
bana kalırsa AKP yönetim kadrosunun hepsi Piyon
Piyonları oynatanda ABD ve AB
souvereign jr. demis ki: gül tayyipten korkuyor bence. herşeyin sorumlusu tayyip.
gül piyon. tayyip vezir. akp kale. halk da şah :) halkı fethettin mi oyun bitiyo tıpkı satranç gibi. |
|
|
~ 109 gün
|
|
| |
9a 6
|
:) kazara b, vurusaydı o zaman da böyle dencek miydi acaba, sucu kime atcaklardı Sezeri yere göğe koyamayanlar? ha sahi suclu belli kesin islami kesimden biri vurmuştur denilirdi:)
eam taner,halam anatomik nedenlerden ötürü hala halam(:
|
|
~ 109 gün
|
|
| |
boomerang ¹³
|
Allah'tan korkmadığı kesin..
|
|
2 ~ 109 gün
|
|
| |
_volkan_
|
Benim en çok merak ettiğim
29 ekimde bile smokin giymeyen Gül
Kraliçe için neden giyiyor...
|
|
~ 109 gün
|
|
| |
9a 6
|
ye kürküm ye?
_volkan_ demis ki: Benim en çok merak ettiğim
Kraliçe için neden giyiyor... |
|
|
~ 109 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
orası öyle ama yaptığı çok matah şey değildi bence
9a 6 demis ki: :) kazara b, vurusaydı o zaman da böyle dencek miydi acaba, sucu kime atcaklardı Sezeri yere göğe koyamayanlar? ha sahi suclu belli kesin islami kesimden biri vurmuştur denilirdi:)
eam taner,halam anatomik nedenlerden ötürü hala halam(:
|
|
|
~ 109 gün
|
|
| |
9a 6
|
orası öyle ama yaptığı çok matah şey değildi bence
aksi fikirdeyim..korkusu olan halkı temsil etmesin.
|
|
~ 109 gün
|
|
| |
deliveren
|
_volkan_ demis ki: Benim en çok merak ettiğim
Kraliçe için neden giyiyor... |
Büyük ittifakın Ortaklarından İngilterenin Kraliçesi Geliyor :) Kendi Milletinin Vekilleri Karşında Giymedigi Smokini İngiltere Kraliçesi Karşısında Giyecek.İşte Cumhur(!)Başkanı
|
|
~ 109 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
|
|
~ 109 gün
|