hatunun göğüsler taşmış:)
ben de bizim derneğin İTalya şubesine söliim de onlar da hatunun tamamını gösteren bi reklam yayınlanması için başvursunlar aynı şirkete, bizim lobi daha sağlam, dediğimiz olur:)
1~ 116 gün
*cedric*
adam kopmuş..:))
~ 116 gün
*cedric*
eller cepte
zuhjhhhaha:D
~ 116 gün
baş rahip
tane® can demis ki: hatunun göğüsler taşmış:)
ben de bizim derneğin İTalya şubesine söliim de onlar da hatunun tamamını gösteren bi reklam yayınlanması için başvursunlar aynı şirkete, bizim lobi daha sağlam, dediğimiz olur:)
hangi dernek bu:)))))
~ 116 gün
souvereign jr.
acaba napıyo elleriyle cebinde :D
hüsnübileşenlendrmez demis ki: eller cepte
zuhjhhhaha:D
hangi dernek bu:)))))
abaza kadeşliği derneği, merkez şube italyada zaten :)
burdaki isim abazalar grubu:):)
1~ 116 gün
dr_fb_li
türkiyede bu reklamı milli gazete tarzındaki gazeteler nasıl yayınlardı acaba merak ettim şimdi:) siyah çarşaf geçirirlerdi heralde ama göğüslerde göz olmadıgından siyah bi sayfa :)
~ 116 gün
souvereign jr.
bence reklam yayınlanmazdı :D
dr_fb_li demis ki: türkiyede bu reklamı milli gazete tarzındaki gazeteler nasıl yayınlardı acaba merak ettim şimdi:) siyah çarşaf geçirirlerdi heralde ama göğüslerde göz olmadıgından siyah bi sayfa :)
~ 116 gün
chrysaor
bu gemi batmaz abi... demek istiyorlar
~ 116 gün
baş rahip
tane® can demis ki:
abaza kadeşliği derneği, merkez şube italyada zaten :)
burdaki isim abazalar grubu:):)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19901
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!